Çocukta yaparım kariyerde yaparım diyenler, var mı ???

Kariyer yapmak isteyen bi bayan acaba ailesine karsi bencil mi davranmis oluyor??

• EVET

OY: 6 26,1%
  • HAYIR

OY: 17 73,9%

• Ankete Katılan
    23

gamzesk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2007
603
5
96
40
- Yurtdışı
BURASIDA BIZIM TECRUBE PAYLASIM TOPIGIMIZ OLSUN

sizce kariyer ile aile hayati uyum uyduruyormu ???:126:

Son düzenleme:
kariyer ve is hayati beraber oluyor da kariyerle cocuk olmuyor :D
pardon, canim, yanlis yazmisim, duzelttim)

diyosunnnn :44:

benim iki tane cocugum var, ve pazartesinden itibaren ise basliyorum, :nazar:

tavsiyelerinize ihtiyacim var,
yani nasil arasini buluyorsunuz ? :41:nerede hata yaptiniz yada yapiyorsunuz ???

Son düzenleme:
Evliyim ama çocuğum yok, şöyle düşünüyorum;
İş hayatı ve çocuk bi arada yürür ama birini biraz ihmal etmek gerekir, anneler çocuğunu değil işini ihmal etmeyi tercih ettiği için kariyer yapamazlar, terfi alamazlar kolay kolay.

Evliyim ama çocuğum yok, şöyle düşünüyorum;
İş hayatı ve çocuk bi arada yürür ama birini biraz ihmal etmek gerekir, anneler çocuğunu değil işini ihmal etmeyi tercih ettiği için kariyer yapamazlar, terfi alamazlar kolay kolay.

bende bundan korkuyorum, ortasini bulamiyacagimi hissediyorum, cok hirsli bir insanim,
offffff ise girmek ile iyi bir karar mi aldim?:44:

bende bundan korkuyorum, ortasini bulamiyacagimi hissediyorum, cok hirsli bir insanim,
offffff ise girmek ile iyi bir karar mi aldim?:44:

bence iyi bir karar, kadın evde tüketici konumunda kalmamalı aktif olmalı
çocuklar da çok el bebek gül bebek şımarık nazlı büyütülmemeli, ilerde onlar bocalıyorlar olan onlara oluyor
misal ben, evliyim ama annem öyle alıştırmış ki yemek bile yapmıyorum, eşim yapıyor ben yiyorum
sen çalışınca çocuklar da küçük yaştan itibaren sorumluluk almayı öğrenecek

Hem çocuk hem kariyer ikisi mümkün değil kızım yüzünden çok iyi iş fırsatlarını kaçırdım hastalandı bakan bulamadım bu durumda kariyer peşinde koşamazsın okula başlayana kadar ateşmiş,dişmiş hastalandı 1sınıftan sonra hastalanmadı bunları iyi düşünün insan hem çocuğunun yanında hem işte olamaz olur diyen de yalan söyler!

:ema1

cok iyi bir is teklifi geldi, araba veriyorlar, isimi zamanimi kendime gore ayarlamam gerekiyor, yani isim ofis isi olmayacak... yollarda olmam gerekecek.. suan hayla kizima bakicak birisi yok,,, bulamadim, ve pazartesi seminerlerim var, (kis doneminde 3 bakicilarimiz var-babaneler,)) ama suan tek kaldik, oglan anaokulunda...

evde oturmak artik sinir sistemimi herhalde altust edecek,, bunaliyorum, ondan ise girmek istedim.. offff:77:

cok iyi bir is teklifi geldi, araba veriyorlar, isimi zamanimi kendime gore ayarlamam gerekiyor, yani isim ofis isi olmayacak... yollarda olmam gerekecek.. suan hayla kizima bakicak birisi yok,,, bulamadim, ve pazartesi seminerlerim var, (kis doneminde 3 bakicilarimiz var-babaneler,)) ama suan tek kaldik, oglan anaokulunda...

evde oturmak artik sinir sistemimi herhalde altust edecek,, bunaliyorum, ondan ise girmek istedim.. offff:77:

çocuk kaç yaşında? Yükselme pozisyonu var mı?

benim iki tane cocugum var, oglan 5 yasinda, kizim 2 yasinda, ve kucugunu nereye verecegimi bilmiyorum....
evet yukselme pozisyonu var, ondan bu isi aldim. :61:

çocukların çok küçük kışa yakın hastalanmaları başlar izin alabilecekmisin?

Bende kızım küçükken yoğun çalışıynrdum şu an kızımda sevgi açlılığı var maddi durumlarımız iyi değildi ,mecburdum çalışmaya

çocukların çok küçük kışa yakın hastalanmaları başlar izin alabilecekmisin?

evet kisa dogru var, annemler gelecek turkiye´den , kaynanam aralikla evde ama cok yardimci olmaya calisiyor, ve bi babanemiz daha var oda suan ingilterede kisa umarim oda evde olur....
izin alma yetkim var, ben kendimi tam garantiye aldim, iki senedir issizlik sigortami oduyorum issiz kalirsam en azindan devlet amca para vericek :8:

evet kisa dogru var, annemler gelecek turkiye´den , kaynanam aralikla evde ama cok yardimci olmaya calisiyor, ve bi babanemiz daha var oda suan ingilterede kisa umarim oda evde olur....
izin alma yetkim var, ben kendimi tam garantiye aldim, iki senedir issizlik sigortami oduyorum issiz kalirsam en azindan devlet amca para vericek :8:

o halde yolun açık olsun ,çalış kariyer yap

ama icimde bi kotu his var, galiba korkuyorum uzun zaman uzerine yeniden is hayatina atilmaktak , bilemiyorum,, icime tam sinmedi yani.. :97:

bence kesinlikle yapilir.bi cok insanin olmaz dedigi seyleri basarmis bi insan olarak buna yürekten inaniyorum.ayrica avrupada (ki galiba sende avrupada bi yerdesin)
cogu kadin icin olagan bisey bu.onlar coktan bu tartismayi yapmayi birakmis durumdalar.tabi bunda esleri payida önemli.destek olmali.

Bende kızım küçükken yoğun çalışıynrdum şu an kızımda sevgi açlılığı var maddi durumlarımız iyi değildi ,mecburdum çalışmaya

anliyorum nedemek istedigini, oglum 10aylikken ben is hayatina atilmistim, ve cok yogun calisiyordum,, ve keske biraz bekleseydim diyorum, cok kucuk biraktim evde, cok stresli gecti o donemler, cok yorgun, bitkindim,, cocugum ile oynayacak enerjim yoktu, is´ten hemen eve -ev isi... :97: o zaman cok hirsliydim is konusunda... :78:

bence kesinlikle yapilir.bi cok insanin olmaz dedigi seyleri basarmis bi insan olarak buna yürekten inaniyorum.ayrica avrupada (ki galiba sende avrupada bi yerdesin)
cogu kadin icin olagan bisey bu.onlar coktan bu tartismayi yapmayi birakmis durumdalar.tabi bunda esleri payida önemli.destek olmali.

evet, avrupada yasiyorum canim, esim cok destek cikiyor,, ama is bi taraftan sonra cocuklar ve ev isi, deneyimlerinizi soylerseniz, cok memnun olurum, sanki bunlarin hepsi bi arada imkansiz gibi geliyor,,
(esim hep sehir disi seyahetlerinde aksam gec geliyor,)

başarısız olmaktan mı? Yoksa dışardaki kurtlardan mı?ama icimde bi kotu his vakorkuyorum uzun zaman uzerine yeniden is hayatina atilmaktak , bilemiyorum,, icime tam sinmedi yani.. :97:

başarısız olmaktan mı? Yoksa dışardaki kurtlardan mı?ama icimde bi kotu his vakorkuyorum uzun zaman uzerine yeniden is hayatina atilmaktak , bilemiyorum,, icime tam sinmedi yani.. :97:

başarısız olmaktan mı? Dışarıdaki kurtlardan mı?aşarısız olmaktan mı? Dışarıdaki kurtlardan mı?

Back
X