GAMZE,,
Fotoğraflarına bi daha baktım ya bayıldım tek kelimeyle özellikle kaşlarına, dişlerine vede saçlarına,
şimdi
1- kaşların nası bu kadar orantılı vee güzel kendin alıyomuşun ama nası alıyosunda böyle oluyo ??
2- dişlerin çok güzel ve bembeyaz benimde böyle olsa keşke ??
3- saçların o kadar sağlıklı görünüyo ki ışıldıyo resmen SAÇLARINDA NE KULLANIYOSUN???
HADİ CEVAPLA =))
konumu dagitiyooooooooosuuuunn ::::
-evet kaslarimi kendim aliyorum, (mesela dun aldim), mutlaka kasimi alirken, kas taragim,manikor makasim ve cimbizim olur, iplede ust kismini aliyorum, alirken dikkatli aliyorum ki sirayi bozmayayim diye, o kasi cekmeden once bi tarafa dogru sadece yatiririm, eger cekersem bozullur mu diye,, oyle,, ust kismini kesiyorum , cunku benim kaslarim cok uzun, sonu kivirim kivirim oluyor,, bazi bazi bende aldiririm ama cok naaaadir buu.. (yilda 2/3defa, o da tembelligimden

)
-yilda bi kere dis kontrolune mutlaka giderim, dislerimi gunde en az 3defa fircalarim(oturma odasina geliyorum en az 5dak falan fircaliyorum-bu bana oyun oldu artik), meyva suyu icmem, kola falan hic, kahve cok nadir icerim, eger icersem, arkasindan bi bardak su icerim ki kararmasinlar diye, siyah cay hic icmiyorum, yani boyali iceceklerden uzak duruyorum, sigara icmiyorum, alkol tabii aliyorum ama cok nadir artik.. suan kendime bi dis macunu aldim cok super colgate maximum white (yeni bi urun), ama gercekten beyazlastiriyo,, suan dahada beyazlar hatta, dis fircam en yumusagidir, uzun bi suredir curaprox markasini kullaniyorum , ve turkcede tam olarak bilmiyorum nasil soyleniyor, agiz suyumu dis suyumu, onuda kullaniyorum,, ve cantamda dis ipi tasirim,, tavsiye ederim... yani agiz bakimim yuz bakimimdan daha iyidir desem yerinde
-saclarimi ise yazmistim loreal inoa ile boyatiyorum(piyasadaki en iyi boya desem yerinde, icinde yag kivami var, cok besleyici), saclar cok piriltili oluyor,, , mesela sacimi yikaamadan once krem yada yag suruyorum sac uclarina ki kirik saclarim yumusasin diye, iki saat beklettikten sonra sampuan ile yikiyorum sonra maske suruyorum, taramadan once sac acici sprej kullaniyorum,ve fon/utu oncesi sac koruma sprejleri var onu kullaniyorum, ve saclarimi boldukten sonra fon makinesi ile kurutuyorum,ve sac ucuna ozel yag var, onu suruyorum, asla islak saclar ile uyumam.. baska bisi yapmiyorum,
yeterli mi, kiiiiiii?? :126: