kadın olmak zor bacım zor bu dünyaya erkek gelmek varmış niye mi erkek sadece işte çalışıp eve geldimi önüne yemeği geliyor ayaklarını uzatıp kumandayıda eline aldımı değmeyin keyfine sabahları kalkıp çamaşırları yıkanmış ütülü ütülü giyip işe gidiyor ya biz çalışan kadınlar bütün yük üzerimizde hele birde benim gibi iki tane çocuk varsa off offfff
kadın olmak zor bacım zor bu dünyaya erkek gelmek varmış niye mi erkek sadece işte çalışıp eve geldimi önüne yemeği geliyor ayaklarını uzatıp kumandayıda eline aldımı değmeyin keyfine sabahları kalkıp çamaşırları yıkanmış ütülü ütülü giyip işe gidiyor ya biz çalışan kadınlar bütün yük üzerimizde hele birde benim gibi iki tane çocuk varsa off offfff
ama erkekler boyle yasar diye bi kural yok, evde her ise yardimci kocalar da var yani
ah bacım bizim evde durumlar dediğin gibi değil çok şükür yardım ediyor benim kocam sağ olsun. yoksa insan tırlatır yaa CADIARZU
benimde tırlatmama az kaldı bacılar ne yardım eder ne birşey istediği gömleği ütülemediysem işyerine telefon açar sinirimi bozar:a015:
bence süper kadın dayatması yüzünden oluyor bu neymiş ideal kadın hem kendine bakar hem eşine ham çocuğa üzerine mükemmel ev işi mükemmel yemek yapar hem de tabi ki süper bir kariyeri olur sabahtan akşama çalışır oldu canım başka arzunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?