• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocukta yaparım kariyerde!!!

yazının sonunda diyor ya kariyer yapsam çocuk rezil olacak çocuk yapsam kariyer rezil olacak ikisini yapsan ben rezil olacağım diye, biz ortada kalanlar olacağız galiba, kariyere devam edeceğiz ama çocuğumuzla yeterince ilgilenemiyoruz diye vicdan azabı çekeceğiz, bunu düşünürken işte verimli olamayacağız, sonunda manyak olacağız işte kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

15 aylık evli çalışan bayanım, e tabi çocuk yok henüz.Ama ben bundan 1 buçuk 2 sene öncesine kadar yanar tutuşurdum çocuk için hatta evliliğin ilk aylarında eşim çocuk istemiyor diye bozulmuşluğum bile vardır.Ama şimdilerde ( sanırım yaş geçtikçe ) çocuk çok mu zor acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum..Şimdi bile yetişemiyorum işlere, bi de çocuk varken nasıl olur bilmem..ZOR YA ÇOK ZOR..

hayat zor, iş zor , çalışmak zor, çalışırken bin tane adamla uğraşmak zor, hakkını alamak zor, yaparsın değer görmesin bu zor, çocuğum yok ama herhalde ona bakamamanın vicdan azabı zor aklımda tek bir soru bütün bunlara rağmen iş hayatı için değermi? bugün bunalımdayım offf off

asla çocuk istemiyorum denmiyorsa , eğer günün birinde anne olmak isteniyorsa

iş bekler, kariyer bekler, eşe fit görünmek için spor bekler ve sonra hepsi kaldığı yerden devam eder.

Ama annelik ertelendi mi (bkz. ben) yumurta yaşlandı mı kaldığı yerden devam edemezsiniz , doktor doktor gezersiniz sonra

asla çocuk istemiyorum denmiyorsa , eğer günün birinde anne olmak isteniyorsa

iş bekler, kariyer bekler, eşe fit görünmek için spor bekler ve sonra hepsi kaldığı yerden devam eder.

Ama annelik ertelendi mi (bkz. ben) yumurta yaşlandı mı kaldığı yerden devam edemezsiniz , doktor doktor gezersiniz sonra
inşallah istediğine kavuşursun canım

Yazmadan duramadim...kizlar buyuk lokma yutmak zor olur...kariyeri tavan yaptim amma cocuk yapamadim hemde hic korunmadan 9 yil ve bir cok tup demesiyle.....yapana bravo der dugme iliklerim

Back
X