çocuktan al haberi !!

clementine_

güzelim lan..
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
1.151
14
88
Edirne
eşim askeri personel ve 4 aya yakındır operasyonel görevde..2 aya yakın annemin evinde kaldım bayram içinde eşimin zorlamamasına rağmen kayınvalidemin yanına geldim.
sağolsun incitmez çok güzel içten davranır bana bende saygıda kusur etmem ağzımızın tadıyla otururuz.
2 tane görümcem var.geçen senede eşimden 1 hafta önce geldimbüyük görümcem ve ailesi havaalanında karşıladılar beni. ramazanın bir kısmını burda tuttum.iftara davet etmek için eşimin gelmesini beklediler o gelince iftara çağırdılar bende makul karşıladım.
bu yıl eşim bayrama yetişemeyecek.eşim gelmediği içinde iftara çağırmayacaklarını dile getirdiler.
havaalanına almayada yalnızaca eşi geldi.
üzülmekle birlikte fazlaca üstünde durmadım
yalnız bugün büyük görümcemin 6 yaşındaki küçük oğlu bizdeydi
sana birşey söyleyeceğim deyip beni odaya çağırdı (genelde öpmek için böyle yapar)
kızma ama sana birşey söyleyeceğim dedi
sen ablama anneennem için o... demişssin !!!!!
ablamda bunu babama söyledi
babam çok sinirlendi dedi
beynimden vurulmuşa döndüm 13 yaşındaki kzı neden böyle bir yalan uydursun
6 yaşındaki çocuk da evde konşulmayan şeyi kendi uydurmaz zaten öyle bir çocuk değil..
bu yüzden mi bana soğuk davranıyorlar diye düşünmeden edemedim
ve yanlış bir karar vermemek adınada eşile paylaşmadım.
düşüncelerim çok karmaşık birşeyleri mi ıskalıyorum nasıl davranmam gerektiğine karar veremedim bir türlü?

Görümcenizle aranızdaki mesafe nasıldır bilemem ama gerekirse görümcenizle konuşun bu durumu..

aklımdan ilk konuşmak geçti ancak 6 yaşındaki çocuun sözüyle hareket etmiş olacağım yakışık alır mı sence?
olgun bir davranış gibi gözükmemesinden çekiniyorum..
eşime söylemelimiyim bu durumu?

vuhuuuu 13 yaşındaki kız sizden gıcık kapıyodur demiştir. ergenler yalana meyillidir. neyse en güzeli şu
herkesin masaya oturduğu bi gün ben sizinle bir şey paylaşmak istiyorum de o kızında orda olduğu bi gün yüz yüze ben bunlarımı söçylemişim duydum çok üzüldüm yüzleşmek istedim de. herkes kendi kızının yalan söylediğini anlasın. bu işler böyle çözülür yüzleşeceksin

13 yaşında genç kızlığa adım atan bir çocuk belki sizi kıskanmıştır.
ama bunu konuşmanız lazım. ağır bir laf ve yutulacak bir şey değil.
Görümcenizle konuşun gerekirse kızla yüzleşin.

aklımdan ilk konuşmak geçti ancak 6 yaşındaki çocuun sözüyle hareket etmiş olacağım yakışık alır mı sence?

konuş ama hepsinin olduğu ordamda dedim yaa gerekirse önce kocanla kocan gelincede ailecek konuşun: genelde bu işler birinin birine iftira atmasıyla haberin olmadan gelişir. daha fazla ilerletmeden şu küçük hanımın façasını bi al

Çocuk yalan soylemez ama soyle bir sey var babama soyledi demiş.Peki babası hemen gorumcenize soyler mi?Bu konuyu gorumcenızle gorusun.Kızıyla soğukluk var mı ya da sıze karsı bır kıskanclık olabilir cunku ergenlik yası.

vuhuuuu 13 yaşındaki kız sizden gıcık kapıyodur demiştir. ergenler yalana meyillidir. neyse en güzeli şu
herkesin masaya oturduğu bi gün ben sizinle bir şey paylaşmak istiyorum de o kızında orda olduğu bi gün yüz yüze ben bunlarımı söçylemişim duydum çok üzüldüm yüzleşmek istedim de. herkes kendi kızının yalan söylediğini anlasın. bu işler böyle çözülür yüzleşeceksin

essira işin garibide bu beni çok severler ve yenge diye peşimden ayrılmazlar.
incitecek birşeyde yapmadım da üstelik..
bide senede bir görüyorum ama bir taşkınlıklarına da rastlamadım o yüzden bu kadar şaşkınım

Bence eşinden önce görümcene aç bu konuyu..Çocuğunun böyle dediğini ve onların bu konuda konuşup konuşmadığını söyle..
Belki de gerçekten böyle bir laf dolanıyordur ortada ve tamamen yanlış anlaşılmadan veya kızının uydurmasından olabilir..
Eşine söyleme yazık oralarda bir de canı sıkılmasın..

Tabiki soyleyin buyuk ihtimal kıskanclıktan soylemıştır,onun yanında gorumcenızle konuşun derim ben

13 yaşında genç kızlığa adım atan bir çocuk belki sizi kıskanmıştır.
ama bunu konuşmanız lazım. ağır bir laf ve yutulacak bir şey değil.
Görümcenizle konuşun gerekirse kızla yüzleşin.

haklısın üstü kapatılacak birşey değil..
küçük görümcemde ve kayınvalidemde herhangi bir davranış değişikliği yok.
haberleri olduğunu sanmıyorum
uygun bir zamanda büyük görümcmle konuşmak daha mantıklı ..

görümcenizin yanında kızına neden böyle birşey dediğini sorun.

kesinlikle konuşup açıklığa kavuşturmanız gereken bir konu bu.gerçi onlar size sormadan hemen etiketlemişler ama en azından yargısız infaz yaptıkları için utanırlar heralde.

görümcenizin yanında kızına neden böyle birşey dediğini sorun.

kesinlikle konuşup açıklığa kavuşturmanız gereken bir konu bu.gerçi onlar size sormadan hemen etiketlemişler ama en azından yargısız infaz yaptıkları için utanırlar heralde.

en acısıda bu değil mi?
dünyanın en kötü kadını dahi olsa
kullanamayacağımı düşündüğüm bir kelime..
8 yıllık evliyim üstelik..
tek bir kötü lafımı duymamışlardır hani..
karaya bulaştırma Ya Rabbim..

Niye böyle bir yalana gerek duydu kız acaba.
Görümcenizin yerine olsam direk açar sorarım.
Tabi kızın söylediğinin doğruluğu konusunda ıyıce emin olduktan sonra.
Böyle bir laf yutulmaz ki.

bence kızın yanında ve görümcenin eşinin yanında söyle adamda bak sana tavır yapıyor. söyle çocuklarının ne olduğunu bilsinler

Niye böyle bir yalana gerek duydu kız acaba.
Görümcenizin yerine olsam direk açar sorarım.
Tabi kızın söylediğinin doğruluğu konusunda ıyıce emin olduktan sonra.
Böyle bir laf yutulmaz ki.

görümcemin kızı babasına söylemiş
görümcemin haberi olmaya bilir mi?zayıf bir ihtimalde olsa..
eniştemde iyi biridir..
direkt onunla mı konuşsam acaba?

Back
X