- Konu Sahibi clementine_
eşim askeri personel ve 4 aya yakındır operasyonel görevde..2 aya yakın annemin evinde kaldım bayram içinde eşimin zorlamamasına rağmen kayınvalidemin yanına geldim.
sağolsun incitmez çok güzel içten davranır bana bende saygıda kusur etmem ağzımızın tadıyla otururuz.
2 tane görümcem var.geçen senede eşimden 1 hafta önce geldimbüyük görümcem ve ailesi havaalanında karşıladılar beni. ramazanın bir kısmını burda tuttum.iftara davet etmek için eşimin gelmesini beklediler o gelince iftara çağırdılar bende makul karşıladım.
bu yıl eşim bayrama yetişemeyecek.eşim gelmediği içinde iftara çağırmayacaklarını dile getirdiler.
havaalanına almayada yalnızaca eşi geldi.
üzülmekle birlikte fazlaca üstünde durmadım
yalnız bugün büyük görümcemin 6 yaşındaki küçük oğlu bizdeydi
sana birşey söyleyeceğim deyip beni odaya çağırdı (genelde öpmek için böyle yapar)
kızma ama sana birşey söyleyeceğim dedi
sen ablama anneennem için o... demişssin !!!!!
ablamda bunu babama söyledi
babam çok sinirlendi dedi
beynimden vurulmuşa döndüm 13 yaşındaki kzı neden böyle bir yalan uydursun
6 yaşındaki çocuk da evde konşulmayan şeyi kendi uydurmaz zaten öyle bir çocuk değil..
bu yüzden mi bana soğuk davranıyorlar diye düşünmeden edemedim
ve yanlış bir karar vermemek adınada eşile paylaşmadım.
düşüncelerim çok karmaşık birşeyleri mi ıskalıyorum nasıl davranmam gerektiğine karar veremedim bir türlü?
sağolsun incitmez çok güzel içten davranır bana bende saygıda kusur etmem ağzımızın tadıyla otururuz.
2 tane görümcem var.geçen senede eşimden 1 hafta önce geldimbüyük görümcem ve ailesi havaalanında karşıladılar beni. ramazanın bir kısmını burda tuttum.iftara davet etmek için eşimin gelmesini beklediler o gelince iftara çağırdılar bende makul karşıladım.
bu yıl eşim bayrama yetişemeyecek.eşim gelmediği içinde iftara çağırmayacaklarını dile getirdiler.
havaalanına almayada yalnızaca eşi geldi.
üzülmekle birlikte fazlaca üstünde durmadım
yalnız bugün büyük görümcemin 6 yaşındaki küçük oğlu bizdeydi
sana birşey söyleyeceğim deyip beni odaya çağırdı (genelde öpmek için böyle yapar)
kızma ama sana birşey söyleyeceğim dedi
sen ablama anneennem için o... demişssin !!!!!
ablamda bunu babama söyledi
babam çok sinirlendi dedi
beynimden vurulmuşa döndüm 13 yaşındaki kzı neden böyle bir yalan uydursun
6 yaşındaki çocuk da evde konşulmayan şeyi kendi uydurmaz zaten öyle bir çocuk değil..
bu yüzden mi bana soğuk davranıyorlar diye düşünmeden edemedim
ve yanlış bir karar vermemek adınada eşile paylaşmadım.
düşüncelerim çok karmaşık birşeyleri mi ıskalıyorum nasıl davranmam gerektiğine karar veremedim bir türlü?