çocuktan al haberi !!

bence ayrı ayrı konuşma,budefa tekrar görümceniz kızına söyler,kız yine kendini aklamak için bişeyler söyleyip yine inandırır,baksanıza hiç aranızda problem yokmuş,kızın iki lafına inandılarsa ikna etmek için kız yine ne yapar eder inandırır,oyüzden herkesin olduğu bi ortamda konuş,kızda dahil.böyle bişey duydum çok üzüldüm nie bunu söyleme gereği duydun falan die kıza sor,herkesin içinde bence yeltenemez tekrar böyle bişeye,ki verdiği cvplardan herşey anlaşılır

görümcemin kızı babasına söylemiş
görümcemin haberi olmaya bilir mi?zayıf bir ihtimalde olsa..
eniştemde iyi biridir..
direkt onunla mı konuşsam acaba?

Küçük çocuğunda haberi varsa bence vardır görümcenizin de haberi.
Gidin bir akşam konuşun.
Bende yeni evlisiniz düğündü,ilgi alaka kıskandı zannettim.
Olcak iş değil ya. İftira resmen.
Git bir akşam onlara
Karı koca beraber konuşun bakalım .
Kızda olsun orada.
Annesi babası kızın tepkilerinden anlar zaten

Son düzenleme:
bence ayrı ayrı konuşma,budefa tekrar görümceniz kızına söyler,kız yine kendini aklamak için bişeyler söyleyip yine inandırır,baksanıza hiç aranızda problem yokmuş,kızın iki lafına inandılarsa ikna etmek için kız yine ne yapar eder inandırır,oyüzden herkesin olduğu bi ortamda konuş,kızda dahil.böyle bişey duydum çok üzüldüm nie bunu söyleme gereği duydun falan die kıza sor,herkesin içinde bence yeltenemez tekrar böyle bişeye,ki verdiği cvplardan herşey anlaşılır

haklısın ..
en azından yüzü kızarır..
sesinin tonu değişir..
ordan bile anlarım
ama bu iş açıga çıkınca ben eskisi kadar içten olabilirmiyim..
hiç sanmıyorum..

haklısın ..
sesinin tonu değişir..
ordan bile anlarım
hiç sanmıyorum..

haklısın ..
sesinin tonu değişir..
ordan bile anlarım
hiç sanmıyorum..

Bencede kızı yanınızdayken üsluba uygun şekilde; böyle böyle bişeyler söyledim sanılıyormuş kulağıma geldi ama doğrumu bilmiyorum ben böyle bi laf etmedim dersiniz. zaten kız yalan söylediği için ilk etapta belli edecektir.ama kız yanınızda mutlaka olsun dinlesin sizi en azından. o bilmeden duymadan söylerseniz inkar eder sizi yalancı çıkarır iyice aranız açılır yüzleşmek en iyisi

Son düzenleme:
Bencede kızı yanınızdayken üsluba uygun şekilde; böyle böyle bişeyler söyledim sanılıyormuş kulağıma geldi ama doğrumu bilmiyorum ben böyle bi laf etmedim dersiniz. zaten kız yalan söylediği için ilk etapta belli edecektir.ama kız yanınızda mutlaka olsun dinlesin sizi en azından. o bilmeden duymadan söylerseniz inkar eder sizi yalancı çıkarır iyice aranız açılır yüzleşmek en iyisi

yarın iftardan sonra arkadaşım..
her kisiyle de konuşacağım..
dallanıp budaklanmadan..
bunu söyleyen başka yalanda söyler Allahım korusun..

bu ara çocuklar ne güzel havadis veriyor.benim ablamın oğlu da bana havadıs vermişti eniştemle ablamın benim hakkımda söyledikleri birşeyi . Çocuk bana söyledi(yeğenim 10 yaşında) beynimden vurulmuşa döndüm hatta konu bile açtım.canı sağ olsun ablam gerçekten çok bencil.velhasıl ben onlara soramadım böyle demişsiniz diye çünkü yeğenimi döver kıyamam ona.sadece susuyorum allah görsün.inşlh sen sorabilir ve makul yol bulursun.

bu ara çocuklar ne güzel havadis veriyor.benim ablamın oğlu da bana havadıs vermişti eniştemle ablamın benim hakkımda söyledikleri birşeyi . Çocuk bana söyledi(yeğenim 10 yaşında) beynimden vurulmuşa döndüm hatta konu bile açtım.canı sağ olsun ablam gerçekten çok bencil.velhasıl ben onlara soramadım böyle demişsiniz diye çünkü yeğenimi döver kıyamam ona.sadece susuyorum allah görsün.inşlh sen sorabilir ve makul yol bulursun.[/QUO

şiddet uygulayabileceği benimde aklımdan geçti
bende yanlarında olacağım için engeleyebilirim
önemli olan kızının söylediği yalanın sonuçlarının birilerinin canını fena halde sıkabileceği
bunu bilsin herkes benim kadar anlayışlı olamayabilir

merak edip bana tavsiyede bulunan arkadaşlarım için son durumu yazıp konuyu kapatmak istedim.
görümcemle değil eniştem ile konuştum.
eve geldi ve çok üzgün olduğunu dile getirdi.
oğlunun zaman zaman ilgiyi üzerinde toplamak adına yalan söylediğini söyledi
1 hafta öncede kayınvalidem hakkında eniştem için küfür ettiği yalanını söylemiş.
kayınvalidem çok üzülmüş
gereken terbiyeyi ben vereceğim söylemen iyi oldu başkasının yanında da söylerse çok mahcup oluruz dedi ve defalarca özür diledi.
kızıda gelmiş o da çok üzgün.
teşekkür ettim ve gerekeni yapacağıma inandığımı söyledim.konuyu kapattım.
okuyan ve tavsiyede bulunan herkese teşekkür ederim.
iyi iftarlar..

O kadar yazdim cizdim bosu bosuna:)))))

Neyse cozuldugune sevindim meselenin.

Son düzenleme:
Küçük bir çocuğun lafı ile hareket eden sen değil, görümcen.
13 yaşındaki bir çocuğun lafına , sorgusuz sualsiz inanıp senle ilişkisine mesafe koyuyorsa biz buna bir çocuğun lafıyla hareket ediyor deriz.
Bence ara görümceni, ya böyle böyle dedi bana, böyle bir şey var mı gerçekten ? de.
Sonra da cevabına göre , böyle bir şey söz konusu değil. Lütfen düşünmeyin böyle şeyler de.

Küçük bir çocuğun lafı ile hareket eden sen değil, görümcen.
13 yaşındaki bir çocuğun lafına , sorgusuz sualsiz inanıp senle ilişkisine mesafe koyuyorsa biz buna bir çocuğun lafıyla hareket ediyor deriz.
Bence ara görümceni, ya böyle böyle dedi bana, böyle bir şey var mı gerçekten ? de.
Sonra da cevabına göre , böyle bir şey söz konusu değil. Lütfen düşünmeyin böyle şeyler de.

daha fazla üstünde durmak istemiyorum
bayram önü tatsızlık çıkmasın
eniştemin açıklamsı tatmin etmeseydi
bahsettiğiniz konuşmayı yapardım
ama içim rahat.o yüzden noktaladım
gene de vakit ayırdığınız için teşekkür ederim .

daha fazla üstünde durmak istemiyorum
bayram önü tatsızlık çıkmasın
eniştemin açıklamsı tatmin etmeseydi
bahsettiğiniz konuşmayı yapardım
ama içim rahat.o yüzden noktaladım
gene de vakit ayırdığınız için teşekkür ederim .

Hı ben diğer yorumunuzu yeni gördüm. Ben ilk yaptığınız yoruma cevaben yazdım. Daha fazla üstünde durmanız için değil :) Yanlış anlaştık.

eşim duysa ne kadar incinir..
en iyisi ona duyurmadan halletmek..

çok yanlış düşünüyorsunuz,, bu olayı gizlerseniz ve eşiniz kendi ailesinden duyasa (sizin onlarla konuştugunuzu) size olan güveni zedelenebilir...gizlediginiz için işkillenebilir.. bence dertleşme gibi anlatınki sonra olacak herseyden, her muhabbetten haberi olsun... kendi ailenizle alakalı bir konu olsaydı eşinize söylemesenizde olurdu ama onun ailesiyle ilgili bir konuda kulagına gitmemesi imkansız..
sadece zamanlamayı iyi ayarlamanız lazım.. operasyonda böyle abuk subuk dedikoduları duyarsa moral ve motivesi düşebilir.bunuda düşünmek lazım..

Back
X