- 17 Ağustos 2016
- 299
- 100
- 98
- 35
O muaynelerden sonra kanama olmazdi. Iliski sonrasi olurdu bazenO muayeneleri olduktan sonrada kanama oluyormuydu sadece doğum sonrasımı olmaya başladı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O muaynelerden sonra kanama olmazdi. Iliski sonrasi olurdu bazenO muayeneleri olduktan sonrada kanama oluyormuydu sadece doğum sonrasımı olmaya başladı
Doğumdan sonra ilk zor olmuştu birkaç kere zor oldu sonra kanama oluyordu birkaç damla zorlamaktan zannettik biz oysa yara varmış o kanıyormuşPeki agri oluyor muydu ilk giriste? Ben kendimi kasiyor muyum acaba diye dusunuyordum
Bence yinede gidin yara varsa büyüyüp dağılabiliyormuş korkutmak için söylemiyorum önlem alın diyeO muaynelerden sonra kanama olmazdi. Iliski sonrasi olurdu bazen
Sizin dogumunuz nasil oldu normal mi sezeryan mi? Alttan muayneyi de hic sevmiyorum yaaaaBence yinede gidin yara varsa büyüyüp dağılabiliyormuş korkutmak için söylemiyorum önlem alın diye
Haftada kac defa oluyor? Benim yorgun olmami sebep olarak sunuyor.8 aylık bir bebeğim var benim De geceleri sayısız uyanıyor çok yorgun oluyorum ama normal isteğimiz olunca oluyor sizinki bana çok uzun bir zaman geldi eşinizle açıkça konuşun neden isteksiz olduğunu
Haftada en fazla 3 oluyorHaftada kac defa oluyor? Benim yorgun olmami sebep olarak sunuyor.
Canım ilk çocuğumda da ikinci çocuğumda da 40 bittikten sonra ki 1 ay alışma süresi zorladı ama herhangi bir isteksizlik yaşamadık eşim ve ben büyük 4 yaşa gidiyor küçük 6 aylık en ufak bir fırsatı bile değerlendiriyoruz spontane gelişiyor yani süslenip puslenmiyorum.
Eşiniz sizi anne olarak kabul ediyor şu an konuşmayı dene bence çünkü bunu hiç bir kadın haketmiyor çocuk sizi görecek diye korkuyorsa başka bir oda da yaşayın ilişkiyi yani çözüm ararsa eşin hayli hayli bulur kesinlikle konuş sen kendini hazır hissettiğini karı koca olduğunuzu hatırlat.
bununla ilgili daha önce bi yazı okumuştum. bazı erkekler doğumdan sonra eşlerini anne pozisyonunda gördüklerinde kutsal bi varlık, o bi anne deyip ilişki anlamında isteksizleşebiliyormuş.
umarım geçici bi durumdur
sevindim adınızaBu konuyu buraya açtıktan sonra konustum. Beni ihmal ediyorsun, sadece senin isteklerin olmuyor dedim. Teklifimi geri cevirmedi. Haklisin en gec haftada bir olmali dedi.
Normal oldu benimSizin dogumunuz nasil oldu normal mi sezeryan mi? Alttan muayneyi de hic sevmiyorum yaaaa![]()
Demek ki sadece bizde bu durumlar yokmus. Daha rahatladim. Dediginiz gibi anne olmak cok etkiliyor.Ben hamileyken biz de çok sık birlikte olmadık. 7. Haftamda düşük riskim oldu 12. Haftaya kadar yasaktı. Sonra arada tektük oldu ama ben istememe rağmen eşim hep çekiniyordu “bebeğe zarar veririz” diye. Son 3 ay hiç olmadı. Doğumdan sonra 40. Gün başladık ama yine çok aktif değildik. Bazen iki hafta falan girerdi araya. Çünkü eşim bazı geceler görevde oluyor, ben genelde yorgun uykusuz oluyorum, bebek fırsat vermiyor vs. Bebeğim 10 aylık yeni yeni daha aktif olmaya başladık. Zamanla daha iyi olur herhalde. Bizde istek problemi yok. Ben de eşim de istekliyiz. Ama ben istekli olmama rağmen kuruluk var. Doğumdan sonra oldu. Ama bunda aman çocuk uyanacak diye aceleye getirip ön sevişmeyi doya doya yaşayamamanın etkisi olduğunu düşünüyorum. Biz bebekle aynı odada yapmıyoruz, tık sesine uyanıyor çünkü, bi iki kere oldu çok huzursuz olduk. Doğumdan sonra genelde böyle oluyor sanırım. Ama istek konusuna bi şey diyemem. Ha ama şu da var, çocuktan önce olduğu gibi olmuyor bence erkeğin yaklaşımı da. Biz de daha farklıydık çocuktan önce, çok daha sıktı, nasıl diyeyim daha vahşiydiAnnelik söz konusu olunca saha farklı oluyor. Mesela adam memelere yanaşamıyor
çünkü onlar bebeğin
Çok etken var yani. Ben de eşimden daha hevesliyim sanırım, bebekten önce çok uzun bi cinsel yaşamımız olmadı, bebek sürpriz yaptı. Doyamadım galiba
![]()