Çocuktan sonra değişen eşim

uzme canini simdi sen hala lohusa sayilirsin esinde belki yeni dogum yaptigin icin yaklasmak istemiyordur cogu erkek esleri hamileyken yada dogum yapminca cinsellikten soguyor zamanla toplariniz kendinizi ama kayinvalidenlere yakin tasinma konusu israrla red et bence

niye 40 gün kaldınız,ayaklanınca keşke evinize geçseydiniz

ya hepssı aynı emın ol... cocuk olunca aglıyor edıyor kafaları goturmuyor herhalde ama bence bu sogukluk hıc hayra alamet gıbı durmuyor bence bı ıncelemeye al derım....

Benim eşim de senın eşin gibi cinsellık yasamamaya calısıyordu,çok ugrastım cok yakındım;
ama 8ay sonra evı terk etti..Bence cok fazla kurcalamamaya ,takmamaya calıs cınsellık
konusunu ve bebegınle ılgılen ..Ben cok zorlandım,herkes cocuktan sonra erkek degısır
normal dedıler ,ben de devamlı ne görsem duysam esıme hadı gel sunu yapalım ,hadı gel
evlılıgımızı kurtaralım vs dıye dıye adam kacan taraf oldu ( Sakın muhatap olma,cok da
tartısmamaya calıs,yakınma..Zamanla kendılerı duzelenler oluyormus..Sen susarsan
kazanan sen olursun..Ama kaynananların yanı konusunda haklısın tavrını koy..

ya arkadaşlar ben bu erkeklerden resmen soğudum artık ya! bu ne kardeşim. biz yırtınıyoruz burada, bir evlat sahibi olalım diye. doğumu zor, bakımı zor, duygusal dalgalanmalar zor. bir de adam yeni icatlarla çıkıyor karşına ve belki psikolojinin en kaldırmayacağı anda seni istemediğin şeyler yapmaya zorluyor.

özellikle doğumdan sonra değişen erkek yazıları artıyor burada. valla gözüm korkmaya başladı.

canım benim kayınvalidenlere yakın gitmekteki çekincelerin neler? bence önce onları düşün.. hangi durumda daha avantajlı olacaksın. eşin sanki ev taşımamayı kabul etmiş ama bir yandan seni cezalandırır gibi..

Bebegin gelisiyle olusan durumu esiniz ailesinin yaninda yasamis yani erkek beyni hemen babaligi algilayamiyo malesef onun algisi anneme geldik ve ben burda mutluyumBi arkadas daha konu acmisti oda ailesinin yanina gitmis esi aramamis falan filan hatta elestirenlere kirildi bile ama ben sizide elestiricem ne olur yanlis anlamayin 1 degil 2 degil 40 gun k.validenizde ne yaptiniz ne kadar agir bir dogum yasasaniz bile insan bi kac gun sonra yavas yavas toparlanmaya basliyo evine bebegine bakabilecek duruma geliyo bu kadar yuz göz olmaya gerek yokkibence en buyuk hatayi burda yapmissiniz.Ama esinizin cinsel anlamdaki soguklugu sadece bundan kaynaklanamaz bence dogum oncesi durum nasildi o zamanlarda sogukmuydu yoksa bebek dogduktan sonrami basladi?K.v denizde kaldiginiz surede hic size yaklasmadimi?Icinize kurt dusurmek istemem ama gözünüzü kulaginizi acik tutun derim erkeklerin aldatmaya en meyilli oldugu zamanlar

senin anlattıgının benzerini bende yaşaddım.heleki cinselliktende kaçıyosa hiç tınlamadan yatıp uyuyosa ona sahip çık derim ama bunaltmadan.sende istemiyo gibi yap üstüne gitme.bunun altında bi sebep mutlaka vardır onada dikkat et.kayınvalidenler konusunda haklısın bence o kadar anneye düşkün olduysa yarın birgün taşınsanda başka bişeler istemeye başlar.yenimi anlamış ..hem çogu insan ayrı uzak ailesine buna ihanet denmez.nedeni başkadır

Yine bir lohusa sendromuna girmiş erkek vakası....

Yüce Rabbim bu yüzden erkeklere doğurganlık vasfı vermemiş

Yoksa iyice zivanadan çıkarmış bu erkekler

Kayinvaldenize de ayrıca bravo hiç oğlum evine git karın cocuğun seni bekler demiyor mü
Böyle kaynanalar oğullarını evlendirmesin ya nedir bu kadınların çektiği
Bir erkeklerin ailesi var zaten, kadinlar ailelerinden uzak kalsın oğlanlar yapışık yasasın

bende katılıyorum akadaşa 40 gün orda nasıl rahat edebildiniz? zaten evliliğin lk günleri de erkeklerde ailesinden kopma bunalımı yaşanıyor siz tekrar ailesinin yanında kalmasına izin vererek o süreci başa almışsınız.. bende kendi aileminin yanında vakit geçirdikten sonra evime adapte olmakta zorlanıyorum..

madem onlarla yaşamak istiyormuş neden evlenmiş ki, neden kendisi aile kurmak istemiş ?

ayrılmasaymış annesinin eteğinin dibinden..

Aklinca seni cezalandiriyor tatlim. Orali olma fazla, üstüne gitme, cani isteyince arkanda dolanmaya baslar zaten, böyle sen yaklastikca kacmaya alismasin. Ayrica annesinde nasil kaliyor günler boyunca? Hayret birsey. Zirt birt ara oraya gittiginde, yok evde su eksik, yok cocuk hastalandi, yok ben cok korktum gürültü duydum (gecenin bir vakti) hic rahati kalmasin orada. Colugu cocugu var, adam daha anam diye sayikliyor, ey allahim ya....sabir!

Canim yaa halbuki duygusal olArak beslenmen lazim senin

Bolbol sevip pohpohlamasi lazim seni

Belaki biraz sert ama nacizane tavsiyem

Asla yaklasma o yaklassin sana

Sen umrunda degil gibi davran

Madem doyamiyor anasina birak gitsin

Senin yanina ve o yavruya layik degil zaten

canım malesef şu lohusa sendromuna erkekler giriyo bizimkide başka şehre gitmek istedi onun ve benim ailemden uzak olacakmış. bende asla dedim. bizimde bebekten sonra hayatımız olumsuzlaştı. sürekli boşanma konuşuldu. artık napıcağımı bilemez duruma geldim. tanıyamıyodum eşimi. bir ailesine aşıklık durumu oldu ki hep derdi beni hiç düşünmezler kendilerine yapılan haksızlıkları hep bana anlatır paylaşırdı. birden baş tacı oldular ve ben onların yerine geçmiş oldum. sinirimi bozmak için geliyodu sanki eve her lafı höt höt. aileler araya girdi onlarla kötü olunda vs vs. bi keresinde topladım bavulumu gidicem diye. tutuştu baya. ama çaktırmıyoda kapıdan çıksam napardı bilmiyoru. ama yine düzelmedi. sabrettim. dua ettim. en son düzeldi çok şükr. sende sabret iyilikle konuş. böyle mutlu olduğunu ailesiyle görüşmekte sorun olmadığını ama artık sizin aile olduğunuzu vs. anlat ona. zamanla düzelir inşallah. okadar çok ağladım okadar çok ağlayarak sabahladımki. şimdi kabusmu gördüm diyede düşünüyorum. herşey düzeliverdi. o düzelince bende yumuşadım. allah yuvasında zorluk olan herkesin yardımcısı olsun.

ben en çok 4 aydır sana yaklaşmamasına takıldım bir erkek için çok uzun bir süre bu:26:seni ailesinin yanına taşınmadığın için aklınca cezalandırıyor desem bile bu pek mümkün değil yani o kadar zaman senden uzak durması evden gitmesi annesinde kalması falan normal şeyler değil
sakinliğini koruyarak eşinle konuşmaya çalış canım derdi neymiş öğren Allah yardımcın olsun

keşke evinde kalsaydın hiç gitmeseydin k.v.ne.. düzelir bence

"annemlerde mutluyum onlardan uzakta olunca ihanet ediyo gibi hissediyorum kendimi" şimdi şu laflar çoluklu çocuklu adam lafımı, sende de ki bende annemlerde mutluyum o zaman sen annene git bende kendi anneme, ama yok biz ağaç kovuğundan çıktık evlenince annemizde babamızda eş dost akrabamızda erkek tarafı olcak, avuçlarını yalasınlar!

aynen.!! evlendikten sonra kendi tarafımda çok sevmediğim görüşmediğim akrabalarımı bile ziyaret eder oldum, benim kötülerim bile elin iyisinden iyiymiş onu anladım...

bu konuyu tenzih ediyorum, benzer konularda hanımlar akıl istiyo napalım ne edelim vs diye, anlatılanlardan anlıyoruz adam adam değil düzeleceği yok, sihirli değneklerin masallarda olsuğunuda biliyoruz boşan diyincede o kocalar kıymetli oluyo (konu sahibine boşan demiyorum yanlış anlaşılmasın)
şimdi biz adamlara ne olursa olsun seninleyim mesajı verirsek o imajı çizersek adamlarda yüzsüzleştikçe yüzsüzleşiyo, eşim bana şu lafı dese taksi çağırır havaalanına yollarım gitsin annesiyle yaşasın, bu bana adam kullanmak gibi geliyo, yatağımda biri olsun ama bekar gibide yaşayayım, hem pastam dursun hem karnım doysun öyle bi dünya yok, evlilik insanı hafifleten rahatlatan bişey değil aksine sorumluluk yükleyen bişey, erkeklerin bakire kız takıntısı varya ke bi testi falan olsada bizde adamlık testi yaptırsak onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…