Bebegin gelisiyle olusan durumu esiniz ailesinin yaninda yasamis yani erkek beyni hemen babaligi algilayamiyo malesef onun algisi anneme geldik ve ben burda mutluyumBi arkadas daha konu acmisti oda ailesinin yanina gitmis esi aramamis falan filan hatta elestirenlere kirildi bile ama ben sizide elestiricem ne olur yanlis anlamayin 1 degil 2 degil 40 gun k.validenizde ne yaptiniz ne kadar agir bir dogum yasasaniz bile insan bi kac gun sonra yavas yavas toparlanmaya basliyo evine bebegine bakabilecek duruma geliyo bu kadar yuz göz olmaya gerek yokki bence en buyuk hatayi burda yapmissiniz.Ama esinizin cinsel anlamdaki soguklugu sadece bundan kaynaklanamaz bence dogum oncesi durum nasildi o zamanlarda sogukmuydu yoksa bebek dogduktan sonrami basladi?K.v denizde kaldiginiz surede hic size yaklasmadimi?Icinize kurt dusurmek istemem ama gözünüzü kulaginizi acik tutun derim erkeklerin aldatmaya en meyilli oldugu zamanlar
"annemlerde mutluyum onlardan uzakta olunca ihanet ediyo gibi hissediyorum kendimi" şimdi şu laflar çoluklu çocuklu adam lafımı, sende de ki bende annemlerde mutluyum o zaman sen annene git bende kendi anneme, ama yok biz ağaç kovuğundan çıktık evlenince annemizde babamızda eş dost akrabamızda erkek tarafı olcak, avuçlarını yalasınlar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?