- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi Dilara55333
-
O zaman gerçekten çok da sorun var gibi görünmüyor,üzmeyin birbirinizi.Yok yok cocuk la ilgilensin yeter.. Dediğim gibi uyanıkken ilgilenir ama uykusu gelince canavar oluyor e benimde uykum geliyor bebek uyumuyor. Dolayısla kavga orada başlıyor
Bütün bunlardan banane ben çözüm aramak için konu açtım eşinizin ne kadar iyi bir baba oldugunu okumak için değil
Bütün bunlardan banane ben çözüm aramak için konu açtım eşinizin ne kadar iyi bir baba oldugunu okumak için değil
canım bebeğinin önce uyku düzenini oturt gece 2 ye kadar uyuması lazım bnm bebeğim 4 aylık şimdi şşş pat tekniği bunu arastırın instagramda baldan_anne var takip edin gerçekten işe yarıyor uyguluyorum biraz aglıyır ama düzenli uyku şarr amneyi com zorluyo kavga meselasone gelşnce bşzde aynı cocuk yğzünden sinirlerim gergin oluyo en ufak birşeyinde bagrış çagrış ama geçecek bu günler inşaallahEvliliğinizde çocuktan sonra neler değişti?
Eşim bebegimize düşkün tabi her baba gibi seviyor ilgileniyor fakat çocuk yüzünden çok tartışıyoruz. Erken uyanınca az da sen bak diyorum ikimiz de uykulu olunca kavga başlıyor tamam o çalısıyır ama izinli günleri fedakarlık edemezmi. Veya altını değiştir diyince bir bahane buluyor. Ben çok yoruldum artık bebeğim gece ikide yatıyor gece bilmem kaç kez kalkıyor sürekli al koy al koy ne zaman geçecek bu günler. Eskisi gibi mutlu olur muyuz? Eskiden de mutlu değildik ama bu kadar kavga etmezdik. Bebegim 9 aylık
sizin yorumunuza aldığınız cevaptan sonra konuya korktum bir yorum bile yazamadımDarısı başına diyim o zaman da bu agresiflikle zor
sizin yorumunuza aldığınız cevaptan sonra konuya korktum bir yorum bile yazamadım
Eşinize karşı da böyle bir tavır takınıyorsanız o evlilik fazla gitmez..Sanırım bebekle ilgilenmek sizi bir hayli agresif yaptıBütün bunlardan banane ben çözüm aramak için konu açtım eşinizin ne kadar iyi bir baba oldugunu okumak için değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?