Cocuktan sonra herkes mi boyle esiyle?

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.837
1.746
133
40
Hamilelik dogum vs... Resmen esimle aramiz yokk artik. Cocugum iki yasinda su an. Esim bos zamanlarda surekli telden oyun oynar. Cocuguyla ilgilenir benle ilgilenmez. Zaten cocukla ugrasmaktan birbirimize vakit ayiramaz olduk. Esim vardiyali calisiyor. Gunduz evdeyken cocuk bir iki saat uyudumu direk oyun oynuyor telde bende ev isi. Surekli tartstr olduk cinsellik bile cok nadirr. Yasimiz 32

Herkes öyle değildir ama sizin yaşadığınızı yasayan bir çok insan vardır.
Benim çocuğum yok net bir yorum yapamıyorum ama sadece kendi düşüncelerim bunlar.
Yav çok afedersiniz ben bu ayı herifleri anlayamıyorum.
Bu kadın senin soyunu devam ettirmek için türlü türlü sıkıntılarla gebe kalıyor. 9 ay içinde insan büyütüyor neler çekiyor Allah bilir. Hele o doğum sürecini düşünmek dahi istemiyorum.
Senin çocuğunu dünyaya getirmek için şekli şemaili değişiyor.
Bir zahmet eşine sahip çık ya. Bu kadın kutsaldır. Bu kadar mı zor insan gönlünü hoşnut etmek!!!

Yani çocuktan sonra biraz sekteye uğruyor özellikle ilk yıl.. Ama bebeğiniz artık 2 yaşında.. Bizim de 2.5 yaşında bebeğimiz var zaman zaman çok zorlandık, çok problemler atlattık atlatıyoruz... Ciddi bir konuşma yapın.. Benim eşim hiç oyun oynamazdı o da bu ara oynamaya başladı çok abartmazsa bi. Şey demiyorum ben..

Her kes oyle degildir.
Bizde bir degisiklik olmadi.
Hatta cinsellik daha da cogaldi.
Daha da kenetlendik bir-birimize.
Esinizle bu konuyu konustunuz mu hic?
Dusunduklerinizi acik acik soylediniz mi?

Cocukla ugrasmaktan mi bilmiyorum bende cok ilgilenemiyorum esimle. Ama o da anlayissiz surati hep asık

Bos zaman buldumu hemen oyun oynuyor ve banadiyorki kendime vakit ayirmicam mi hic diyor oyun oynuyor boyle deyip

Bos zaman buldumu hemen oyun oynuyor ve banadiyorki kendime vakit ayirmicam mi hic diyor oyun oynuyor boyle deyip

Kendine de vakit ayıracaksın elbette ama beni çok ihmal ediyorsun deseniz.
Bende kendime vakit ayırmak istiyorum, ama bebekten ev işinden fırsat kalmıyor, seni de özlüyorum deseniz.
Tartışarak değilde sakince konuşarak.

Bence cocuk bahane. Eslerden kaynaklaniyor. Tamm illaki sosyal yasanti eskisi gibi olmaz ama iki taraf birbirini seviyorsa bence sorun olmaz. Esim degisti benim herseye sinirlenir oldu bende ayni oldum onun tavirlarindan dolayi artik en ufak seyde tartisma cikarir oldum. Cunku anlayissizlasti bir cok konuda.

Dedim bu tur seyleri ayni gene.

Valla biz de aynen öyleyiz. Belki de beklentilerimiz karşılanmadığı için mutsuzuz. Insan doğum yaptıktan sonra biraz daha ilgi göreceğini, aile olmanın en büyük görevini yapmış çocuk doğurmuş ve bakıyor olmanın kadını daha değerli kılacağını düşünüyor. Ama bu zaman hem çalışıp eve tonla para getirip hem çocuk yapıp karşındakini baba yapmanın pek de anormal olmadığı bi zaman sanırım. Bir de öküz her daim öküz. Yaptıklarınız değiştirmiyor sanırım. Sorsak onlar haklı hep ama..

İşte korktuğum konu Of ya of bizim zaten şu an en büyük tedirginliğimiz çocuk olayı başka problemlerimiz de var uzun uzun anlatmak istemiyorum diğer konularda yazmıştım ama eşlerin birlikteliği de çok önemli.
Biz eşimle bu konuları araştırırız okuruz elimize ne geçerse kitap dergi program. Erkekler çocukları olduktan sonra eşlerine bakış açıları değişiyormuş, eşini sevgilisi sevdiği kadın gibi değil de çocuğunun annesi olarak görüyormuş yaklaşmakta tedirgin oluyormuş. Ben bunları eşime ilk söylediğimde. Bir durgunlaştı, ki cinselliğe çok düşkün birisi. haftada en az 2 defa olur.
Çocuğumuz olduktan sonra ne olacak bilmiyorum. Hadi diyelim hastalık yeni doğum yapmış olmak falan deriz başlarda ama iyileşince de problem yani. Çocuğu uyutursun geçersin içeri 10 dakika sonra ağlamaya başlar bir de Çok afedersiniz böyle durumlarda abdest almadan çocuğu ellemek emzirmek büyük günahmış aynı zamanda baba da elleyemez sevemezmiş. Herkesin inancı kendine tabii ki ama bu durumları falan hep konuştuk. Kısacası zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…