Yani çocuktan sonra biraz sekteye uğruyor özellikle ilk yıl.. Ama bebeğiniz artık 2 yaşında.. Bizim de 2.5 yaşında bebeğimiz var zaman zaman çok zorlandık, çok problemler atlattık atlatıyoruz... Ciddi bir konuşma yapın.. Benim eşim hiç oyun oynamazdı o da bu ara oynamaya başladı çok abartmazsa bi. Şey demiyorum ben..Hamilelik dogum vs... Resmen esimle aramiz yokk artik. Cocugum iki yasinda su an. Esim bos zamanlarda surekli telden oyun oynar. Cocuguyla ilgilenir benle ilgilenmez. Zaten cocukla ugrasmaktan birbirimize vakit ayiramaz olduk. Esim vardiyali calisiyor. Gunduz evdeyken cocuk bir iki saat uyudumu direk oyun oynuyor telde bende ev isi. Surekli tartstr oldukcinsellik bile cok nadirr. Yasimiz 32
Bir sorun yoktu iyi anlasiyorduk arada ufak tefek tartisma olurdu ama bu derece degildikÇocuktan önce nasıldınız?
Benim de çocuğum yok geleceğimi tahmin etmeye çalışıyorumBir sorun yoktu iyi anlasiyorduk arada ufak tefek tartisma olurdu ama bu derece degildik
Bos zaman buldumu hemen oyun oynuyor ve banadiyorki kendime vakit ayirmicam mi hic diyor oyun oynuyor boyle deyip
Dedim bu tur seyleri ayni gene.Kendine de vakit ayıracaksın elbette ama beni çok ihmal ediyorsun deseniz.
Bende kendime vakit ayırmak istiyorum, ama bebekten ev işinden fırsat kalmıyor, seni de özlüyorum deseniz.
Tartışarak değilde sakince konuşarak.
Dedim bu tur seyleri ayni gene.
NasilKonu bile actim bende bu yuzden. Evlilik pismanlik oldu
Hamilelik dogum vs... Resmen esimle aramiz yokk artik. Cocugum iki yasinda su an. Esim bos zamanlarda surekli telden oyun oynar. Cocuguyla ilgilenir benle ilgilenmez. Zaten cocukla ugrasmaktan birbirimize vakit ayiramaz olduk. Esim vardiyali calisiyor. Gunduz evdeyken cocuk bir iki saat uyudumu direk oyun oynuyor telde bende ev isi. Surekli tartstr oldukcinsellik bile cok nadirr. Yasimiz 32
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?