Cocuktan sonra herkes mi boyle esiyle?

Ben de cok korkuyordum bebekten sonra esimle uzaklasmaktan ama henuz korktugum olmadi. Eskisi gibi uzun cay saatlerimiz yok, film keyfimiz genelde aksam 10dan sonra bebek deliksiz uyursa oluyor. Yine yemege cikiyoruz. Arkadaslarimiza gidiyoruz. Bebekten onceki gibiyiz hemen hemen. Gerci su an daha 4 aylik bebegimiz. Zamanla ne duruma geliriz bilemem. Cinsellik bizde aksamadi hic. Biz kari koca fazla libidoluyuz ondan sanirsam. Hatta ben ona kiyasla biraz daha libidoluyum Esimin oyun ya da tv aliskanligi yok. Sadece haber okuma meraklisidir. Onu da ben is yerinde yap evde bari uzaklas gundemden falan deyip kapatiyorum haber sitesini. Ama dedigim gibi daha 4 ay oldu anne baba olali. Ne olur bilinmez ilerde.

Böyle gibiydik 4,5 aydır şimdi biraz düzeltmek için uğraşıyoruz
İlişkimiz yara aldı gerçekten çocuktan sonra

Çocuk uyuyunca hemen çay-çekirdek-tv moduna giriyoruz.
Şahane muhabbetimiz yok, ama en azından ortak bir şey yapıyoruz.

Eşimle on yıla yakındır birlikte yaşıyoruz. Bunun son 3,5 yılı çocuklu, son birkaç ayı da 2 çocuklu.
Baş başa olduğumuz günlerdeki hareketli, plansız, bol aylaklık ettiğimiz, bol romantiklik yaşadığımız günlerden eser yok haliyle. Olsa, dükkan senin modundayız. Biz çareyi "hızlandırılmış sevgililik saati" dediğimiz hadisede bulduk. (gülmeyiniz, ciddiye alınız) Mesela çocuklar öğle uykusunda mı? Bu demektir ki, 1-1,5 saat zamanımız var. (bazen 15 dakika sonra biri uyanabilir, o zaman da şansımıza tükürüyoruz) Biri sevişmek, biri de karşılıklı bir kahve içip muhabbet etmek olmak üzere en az 2 aktivite sığdırmalısınız bu zamana. Öyle yaymak, salmak, üşenmek yok. Gerisi sizin becerinize ve ilgi alanlarınıza kalmış. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dileriz. Başarılı geçen bir "hızlandırılmış sevgililik saati"nin ardından, vay be, 2 çocuğa rağmen yine büyük işler başardık, hiç fena değiliz şeklinde birbirimizi tebrik etmeyi de unutmuyoruz. Biz bu saate birlikte bilgisayar oyunu oynamayı bile sıkıştırabiliyoruz. 15 dakika da olsa, oynadık mı, evet, bu bir başarıdır modundayız. Akşam saatlerinde koltukla bütünleşmiş oluyoruz. O saatlerde ancak dizi&film izlemek çıkar bizden. Ebeveyn dediğinin o saate enerjisi kalıyorsa, orada bir insanüstülük vardır bence.

Biraz karşılıklı çaba gösterince ilişkide kopma olmuyor,biz kopmayanlardanız. İki yıl da çoktan toparlanmış olmanız gerekirdi bence çocuk bahane olmuş biraz

Çok afedersiniz böyle durumlarda abdest almadan çocuğu ellemek emzirmek büyük günahmış aynı zamanda baba da elleyemez sevemezmiş. Herkesin inancı kendine tabii ki ama bu durumları falan hep
peki o arada bebek aglamaktan çatlayacak mi, siz abdest alip onu kucaginiza alana kadar? Biraz bilinclenin bence, once o bebegin sagligi, iyilik durumu ve psikolojisi gelmelidir. Ayrica her konuda ayni seyleri yazmanizdan dolayi, once bir cinsellige doyun kari koca bir hevesinizi alin oturup bunlari dert edeceginize. Sonra cocuk yaparsiniz. Acelesi yok bence.

Çocuksuzlar bugün de hafif bi tırstı
O kadar da kötü değil aslında. Çünkü hayattan beklentin de değişiyor. Zaten gönüllü şekilde zamanı bebeğe ayırmak istiyosunuz ikiniz de.
Ama arada da bunalıyo insan. Mesela bizimki akşam 19.00 gibi uyuyor sabah 7-8 e kadar
Dün eşime hadi dışarı çıkalım dedim saat 18 de
Ee çıkamıyoruz uyku saati geçerse uyumaz sonra
En son onu evde bıraksak olmaz mıı diyordum
Arada göz kulak olacak biri olsa daha rahat olurduk

Şu an hamileyim canım ona ait birşeyi taşıdığım için prenses muamelesi görüyorum doğurunca ne olur bilemem ama biraz bocalamak normal geliyor bana.

Millet ucmus Abdestsiz cocuk ellememek ne ola? Ramazanda bile uyuyup kalirsan sabah guslunu alip niyetlenebiliyirsun orucuna.. din kolaylik ama zorlastiriyolar resmen

Millet ucmus Abdestsiz cocuk ellememek ne ola? Ramazanda bile uyuyup kalirsan sabah guslunu alip niyetlenebiliyirsun orucuna.. din kolaylik ama zorlastiriyolar resmen
ben en cok her soylenene inanilmasina kiziyorum. Aç Kur'an mealini oku, duzgun bir ilmihalden bak, ögren, Allah ilk olarak oku demis ya kulaktan dolma bilgileri duy ve hemen sorgulamadan, mantikli mi mantiksiz mi dusunmeden kabul et dememis ki!

ben en cok her soylenene inanilmasina kiziyorum. Aç Kur'an mealini oku, duzgun bir ilmihalden bak, ögren, Allah ilk olarak oku demis ya kulaktan dolma bilgileri duy ve hemen sorgulamadan, mantikli mi mantiksiz mi dusunmeden kabul et dememis ki!
Bu duruma gore zaten bebegi kucuk olanlara ya sex yasak olacak ya da cocuga dokunmakHer an uyanabiliyolar malum

Bunlari esinize anlatmanin ne anlami var allah askina. Ve hatta kendinize. Dogumdan sonra kadini anne olarak gormek diye bisey yok. Kendinizi ve esinizi resmen sartliyorsunuz. Akisina birakin, kari koca oldugunuzu 10dk da olsa hatirlayin hicbirsey olmaz.
Gunah sevap kisminda cok mantikli gelmiyor. Dogru kaynaklardan bir arastirip okuyun isterseniz

O zaman buyuk gunahlar isledim:)) tam o isin ortasinda uyanirdi cocuk ya da ne bilim tam baslarken.. 2 dk bitirim isimi mi diycem yoksa bi banyoya girip cikayim mi? Nerden tutsan elde kaliyor
bizimki de dişten mi nedense ya yarim saatte ya 1 saatte 1 uyaniyor. Hala uykusuzum o uyurken uyuyamamak da cok acayip

Benim anladığım şu artık erkekler evlenene kadar çabalıyor kadınlar evlendikten sonra , adamalara bir rahatlama geliyor hele de çocuk varsa sen artık o evin daimi üyesisin naparsa yapsın ordasın sanıyolar , ben kavga etmeden pc başından kaldıramıyorum ama artık bıraktım yüzüne bakmıyorum spor saatim gelince çocuklar sende deyip kaçıyorum evden gece de baktım geç kalacak almıyorum hiç odaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…