Hamilelik dogum vs... Resmen esimle aramiz yokk artik. Cocugum iki yasinda su an. Esim bos zamanlarda surekli telden oyun oynar. Cocuguyla ilgilenir benle ilgilenmez. Zaten cocukla ugrasmaktan birbirimize vakit ayiramaz olduk. Esim vardiyali calisiyor. Gunduz evdeyken cocuk bir iki saat uyudumu direk oyun oynuyor telde bende ev isi. Surekli tartstr oldukcinsellik bile cok nadirr. Yasimiz 32
+1Çocuksuzlar bugün de hafif bi tırstı
peki o arada bebek aglamaktan çatlayacak mi, siz abdest alip onu kucaginiza alana kadar? Biraz bilinclenin bence, once o bebegin sagligi, iyilik durumu ve psikolojisi gelmelidir. Ayrica her konuda ayni seyleri yazmanizdan dolayi, once bir cinsellige doyun kari koca bir hevesinizi alin oturup bunlari dert edeceginize. Sonra cocuk yaparsiniz. Acelesi yok bence.Çok afedersiniz böyle durumlarda abdest almadan çocuğu ellemek emzirmek büyük günahmış aynı zamanda baba da elleyemez sevemezmiş. Herkesin inancı kendine tabii ki ama bu durumları falan hep
O kadar da kötü değil aslında. Çünkü hayattan beklentin de değişiyor. Zaten gönüllü şekilde zamanı bebeğe ayırmak istiyosunuz ikiniz de.Çocuksuzlar bugün de hafif bi tırstı
Millet ucmuspeki o arada bebek aglamaktan çatlayacak mi, siz abdest alip onu kucaginiza alana kadar? Biraz bilinclenin bence, once o bebegin sagligi, iyilik durumu ve psikolojisi gelmelidir. Ayrica her konuda ayni seyleri yazmanizdan dolayi, once bir cinsellige doyun kari koca bir hevesinizi alin oturup bunlari dert edeceginize. Sonra cocuk yaparsiniz. Acelesi yok bence.
ben en cok her soylenene inanilmasina kiziyorum. Aç Kur'an mealini oku, duzgun bir ilmihalden bak, ögren, Allah ilk olarak oku demis ya kulaktan dolma bilgileri duy ve hemen sorgulamadan, mantikli mi mantiksiz mi dusunmeden kabul et dememis ki!Millet ucmusAbdestsiz cocuk ellememek ne ola? Ramazanda bile uyuyup kalirsan sabah guslunu alip niyetlenebiliyirsun orucuna.. din kolaylik ama zorlastiriyolar resmen
Bu duruma gore zaten bebegi kucuk olanlara ya sex yasak olacak ya da cocuga dokunmakben en cok her soylenene inanilmasina kiziyorum. Aç Kur'an mealini oku, duzgun bir ilmihalden bak, ögren, Allah ilk olarak oku demis ya kulaktan dolma bilgileri duy ve hemen sorgulamadan, mantikli mi mantiksiz mi dusunmeden kabul et dememis ki!
Bunlari esinize anlatmanin ne anlami var allah askina. Ve hatta kendinize. Dogumdan sonra kadini anne olarak gormek diye bisey yok. Kendinizi ve esinizi resmen sartliyorsunuz. Akisina birakin, kari koca oldugunuzu 10dk da olsa hatirlayin hicbirsey olmaz.İşte korktuğum konu Of ya of bizim zaten şu an en büyük tedirginliğimiz çocuk olayı başka problemlerimiz de var uzun uzun anlatmak istemiyorum diğer konularda yazmıştım ama eşlerin birlikteliği de çok önemli.
Biz eşimle bu konuları araştırırız okuruz elimize ne geçerse kitap dergi program. Erkekler çocukları olduktan sonra eşlerine bakış açıları değişiyormuş, eşini sevgilisi sevdiği kadın gibi değil de çocuğunun annesi olarak görüyormuş yaklaşmakta tedirgin oluyormuş. Ben bunları eşime ilk söylediğimde. Bir durgunlaştı, ki cinselliğe çok düşkün birisi. haftada en az 2 defa olur.
Çocuğumuz olduktan sonra ne olacak bilmiyorum. Hadi diyelim hastalık yeni doğum yapmış olmak falan deriz başlarda ama iyileşince de problem yani. Çocuğu uyutursun geçersin içeri 10 dakika sonra ağlamaya başlar bir de Çok afedersiniz böyle durumlarda abdest almadan çocuğu ellemek emzirmek büyük günahmış aynı zamanda baba da elleyemez sevemezmiş. Herkesin inancı kendine tabii ki ama bu durumları falan hep konuştuk. Kısacası zor
belki de yasaktir biz bilmiyoruzdurBu duruma gore zaten bebegi kucuk olanlara ya sex yasak olacak ya da cocuga dokunmakHer an uyanabiliyolar malum
O zaman buyuk gunahlar isledim:)) tam o isin ortasinda uyanirdi cocuk ya da ne bilim tam baslarken.. 2 dk bitirim isimi mi diycem yoksa bi banyoya girip cikayim mi? Nerden tutsan elde kaliyorbelki de yasaktir biz bilmiyoruzdur
bizimki de dişten mi nedense ya yarim saatte ya 1 saatte 1 uyaniyor. Hala uykusuzumO zaman buyuk gunahlar isledim:)) tam o isin ortasinda uyanirdi cocuk ya da ne bilim tam baslarken.. 2 dk bitirim isimi mi diycem yoksa bi banyoya girip cikayim mi? Nerden tutsan elde kaliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?