- 27 Eylül 2014
- 1.578
- 5.202
- 158
- 39
Evet sadece onunla uyumak istemiyor benimle istiyorsa cokta anormal bir durum yoktur diğer şeyleri görev olarak yapıyor demedim gayet severek yapıyor uyutuyordu da bir ara dedim ama cocuk istemiyor suan. Cocukların nasıl ki anneye düşkünlük dönemleri olabiliyorsa altında cokta vahim bir durum aramam babasıyla gayet mutlu diğer anlarında onunla uyumak istemiyor belli bir dönemdir diye travma yaşadığını düşünmüyorum öyle birşey olmadı çünkü. Ben yediriyorum istemiyor bazen babası aynı şeyi veriyor ve yiyor neden benden yemedi diye vahim bir durum olarak görmüyorum. Doktorda bu konuda yemiyorsa başkası denesin nazı kime geçerse ona farklı davranır diye söylemişti. Hatta belli bir dönem geliyor cocuklar sadece anneci veya babacı olabiliyor. Evin içinde sorun yoksa genel durumda iletişim iyiyse mutlu bir bebekse dönemsel şeylerde beni neden istemiyor babasını neden istemiyor diye hayıflanmak bana doğru gelmiyor.
Çocuğun bazen bir ebeveynini isteyip diğerini istememesi çok normalmiş :) okuduğum kitapta daha yeni geçmişti. Düzelirmiş birkaç aya. Üzülmeyin.