Uzun uzun yazmışsınız fakat hala lafımın arkasındayım nankörsünüz.
Daha önce açtığınız konular ve yorumlara göre söylüyorum bunu.
Siz hamileyken kayınvalideniz evinizi temizliyordu sürekli aman kızım sen yorulma diyerek kendiniz burada gülerek anlattınız, yine başka bir konunuzda çocuk daha yokken parasız kaldık, dolabım boş kahvaltılığım bile yok dediniz sonrasında kayınvalidem konserve yapmıştı getirdi verdi, birde harçlık verdi idare edin çocuklar kahvaltılığınızı alın dedi diye yazınız var. Ne oldu şimdi bu kadın canavar oldu kızı bir tık daha iyi oldu ?
Görümcenizi resmen burda akıl sağlığı yok gibi lanse ettiniz insanlara. Yorum yapanlar kızın adına üzüldüler yazık saf herhalde dediler. Bunu bile düzeltme gereği duymadınız. Yaptığınız ayıplar burdan Mars' a yol olur.
Tüm bunları kendiniz yazmamış söylememiş gibi insanlara açık aramayın diyorsunuz. Kimsenin açık aradığı yok o kapı hep açıktı zaten.
Çocuk meselesine gelince size bir konunuzda ekonomik olarak kendinizi toparlamadan çocuk yapmayın, oyuncak bebek değil bu düğmesine basılınca acıksın, susasın sorumluluğu çok fazla iyice belinizi doğrultmadan düşünmeyin yazdım. Okudunuz geçtiniz. Araba sizin durumunuzda olanlar için ihtiyaç değil lüks dedim yine sus pus. Hem pastam dursun hem karnım doysun olmuyor.
Çocuğu dünyaya getirmek değil sonrasında layıkıyla bakmak büyütmek mesele. Şu an bebeğiniz için sizin kendi kafanızın dikine, keyfinize göre hareket etme lüksünüz yok. Gerekirse sırf çocuğunuzun iyi yaşaması için köye gitmelisiniz.
En başından aile apartmanına hiç gelmeyip ayrı yere kiraya çıkmadıysanız, araba parasıyla ev alacakken ağırlığınızı koyup ev aldırmadıysanız şimdi de çocuğunuz için gitmelisiniz.
İstanbul gibi pahalının pahalısı bir şehirde, iki asgari ücrete çocuk büyütmek şu ekonomide rüya gibi bir şey artık. Zaten eşinizin bu tek başına para kazanma mücadelesiyle bir yere kadar gider, sonrasında o bıkmışlık tükenmişlikle kendisi size rest çeker alır götürür. İşler kalp kırılma noktasına gelmeden bebeğiniz için en doğru olan neyse onu yapın.
Şu an kaynanam şunu dedi, görümcem bunu istediyi düşünecek zaman değil. Bebeğiniz birinci planda olsun gerisi halledilir.