Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar LÜTFEN BAŞLIĞI GÖRÜP GEÇMEYİN YAZDIKLARIMI OKUYUN BANA YOL GÖSTERİN öncelikle anlatacağım konu sizin için basit görünebilir ama beni o kadar derinden etkileyen bir durum ki psikolojik olarak çöküntü yaşamama tek sebep diyebilirim ben İzmir'den Erzincan'a merkeze 2 saat uzak küçük bir ilçeye gelin geldim ve cahil kesimin çok olduğu insanlarin bir çoğu görüşe çok dar açıdan baktigi bir bölge yani devletin bile kulak asmadığı bir yer diyebilirim eşim sabah çıkıp akşam 9 a doğru işten gelen biri kendi işi ama yinede o saatlerde gelmek zorunda kalıyor ve ben akşama kadar bir başıma sürekli evdeyim o kadar bunalıp sıkılıyorum ki bazen kendi kendime ağladığım zamanlar bile oluyor sıkıntıdan tek başımayim ne bir arkadaşim ne bir çevrem yok burada bazen hayal bile kuruyorum İzmir'de otursaydim oradan biriyle evlenseydim böyle olmazdım diye ama bazende dusunuy belki benim için hayırlısı olan buydu eşimde haline şükret diyor işimiz var gücümüz var kimseye muhtaç değiliz çok şükür öyle de insan sürekli evde duruncada psikolojim bozuluyor gibi hissediyorum olduğum ilçede gezilecek hiçbir yer yok öyle bir yer köyün ilçe halini düşünün A101 den bimden başka bir şey yok gibi yani düşünün ki beni bu siteye atacak kadar siteyi kullandıracak kadar bunalıma girdim ben böyle siteleri dahi umursamayan biriydim artık derdimi anlatacak bir yerlere atıyorum kendimi sürekli Allah'a dua ediyorum Allah'ım beni bu darlıktan ferahlığa çıkar diye gerçekten çok zor yanlızlik hele ailen 24 saatlik uzak bir şehirdeyken ne yapıcam sizce ne yapmam lazım
Başlıkla konunun alakasını çözemedim ama İzmir’den Erzincan’a gitmeye karar vermeden önce bi gidip yaşayacağınız yeri görmediniz mi? Yoksa Hiç bilmeden kalkıp gittiniz mi?
Yani az çok tahmin etmiş olmanız lazımdı. Ama eşinizin kendi işi olduğu için başka yere gitmez muhtemelen.
bebeğim , yandımAllah koca diye 25 yaşında kültür şokuna girme pahasına kıta değiştiren hayatının geri kalan 45 senesini orada geçireceğini anlayınca ancak ayılan sensin ama gerizekalı ben miyim ; ) öyle olsun
Zaten daha önce yaşadığınız yer, kendi memleketinizmiş orası. Aileniz bile gitme demiş ille de evlenicem diyen sizsiniz. Coğrafya, kader falan değil dümdüz kendi tercihinizi yaşıyorsunuz. Üstelik asıl derdiniz bu da değil şiddet gördüğünüz bir eşiniz var.
Zaten daha önce yaşadığınız yer, kendi memleketimizmiş orası. Aileniz bile gitme demiş ille de evlenicem diyen sizsiniz. Coğrafya, kader falan değil dümdüz kendi tercihinizi yaşıyorsunuz. Üstelik asıl derdiniz bu da değil şiddet gördüğünüz bir eşiniz var.
Merhaba arkadaşlar LÜTFEN BAŞLIĞI GÖRÜP GEÇMEYİN YAZDIKLARIMI OKUYUN BANA YOL GÖSTERİN öncelikle anlatacağım konu sizin için basit görünebilir ama beni o kadar derinden etkileyen bir durum ki psikolojik olarak çöküntü yaşamama tek sebep diyebilirim ben İzmir'den Erzincan'a merkeze 2 saat uzak küçük bir ilçeye gelin geldim ve cahil kesimin çok olduğu insanlarin bir çoğu görüşe çok dar açıdan baktigi bir bölge yani devletin bile kulak asmadığı bir yer diyebilirim eşim sabah çıkıp akşam 9 a doğru işten gelen biri kendi işi ama yinede o saatlerde gelmek zorunda kalıyor ve ben akşama kadar bir başıma sürekli evdeyim o kadar bunalıp sıkılıyorum ki bazen kendi kendime ağladığım zamanlar bile oluyor sıkıntıdan tek başımayim ne bir arkadaşim ne bir çevrem yok burada bazen hayal bile kuruyorum İzmir'de otursaydim oradan biriyle evlenseydim böyle olmazdım diye ama bazende dusunuy belki benim için hayırlısı olan buydu eşimde haline şükret diyor işimiz var gücümüz var kimseye muhtaç değiliz çok şükür öyle de insan sürekli evde duruncada psikolojim bozuluyor gibi hissediyorum olduğum ilçede gezilecek hiçbir yer yok öyle bir yer köyün ilçe halini düşünün A101 den bimden başka bir şey yok gibi yani düşünün ki beni bu siteye atacak kadar siteyi kullandıracak kadar bunalıma girdim ben böyle siteleri dahi umursamayan biriydim artık derdimi anlatacak bir yerlere atıyorum kendimi sürekli Allah'a dua ediyorum Allah'ım beni bu darlıktan ferahlığa çıkar diye gerçekten çok zor yanlızlik hele ailen 24 saatlik uzak bir şehirdeyken ne yapıcam sizce ne yapmam lazım
Batıda büyük şehirde doğup büyüdüm, büyük şehirde okudum ve doğuda bahsettiğiniz gibi bir yere atandım hatta bizim yaşadığımız yerde market bile yok. Arttırıyorum yeri geliyor 2 ay köyden çıkamıyoruz. Kışın zaten hiç çıkamıyoruz yollar kapalı. Dilini bilmem yaşıtım biri yok bomboş yani. Burdan gitme imkanımız da yok bir süreliğine. İnanın ne yaşadığınızı çok iyi anlıyorum fakat bunun benim açımdan istifa etmekten başka çözümü yoksa sizin açınızdan da boşanmaktan ya da eşinizi ikna edip taşınıp gitmekten başka çözümü yok.
Şiddet görüyorsun ve sorun sence nerede olduğun mu?
Yani ne yiyip içiyorsunuz siz bu kafalar için? Eşim beni memleketine taşımaya kalksa güle güle derim. Bir tane hayatım var. Manyak mıyım köyde yaşayacağım. Hayatımda köy görmemişim.
İşte bu kendini tanımaktır.
Izmirden kalkıp da niye ebesinin örekesine gittin onu anlamadım
Üstüne çocuk
Üstüne dayak.
Ne bu adam Brad Pitt mi?
İzmir den kalkıp Erzincanın köyüne evlenip gidiyorsunuz sonra dövünüyorsunuz.
Deseniz ki eşim asker polis tayin ciktı anlayacağım.
Kendiniz koşa koşa gitmişsiniz her türlü mutsuzmuşsunuz da zaten bu evlilikte.
Ben en çok İzmir'den Erzincanin köyüne taşınmadaki motivasyonunuzu merak ettim