• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çoğu erkeğin "Bir kere aşık oldum canım yandı, bir daha aşık olacağımı sanmam" demesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Smyl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Smyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
879
5
96
Afyon
Kızlar bu lafı erkeklerden çok duyuyorum..
İşte bir kere aşık oldum canım çok yandı ondan sonra böyle oldum..
Canım çok yandı ondan sonra aşık olamıyorum demesi..
Bunları diyenlerde 20 30 yaş arası erkekler genelde..
Bi sevgilimiz olunca ilerde böyle mi olucak ya birilerine aşık olmuş o acı çektirdi diye.. çoğu erkek böyle.. bizim suçumuz ne..

En kotusu de bu iste. Gecmis gelecekten daha cok kiskaniliyor. Ve belli bi yasa gelmis erkekler ne yazikki cogunun artik bi gecmisi oluyor. Asik olan oluyor, ciddi bi iliski yasamis oluyorlar, bi kadina yapilabilecek butun jestleri yapmis, soylencek butun guzel sozleri soylemis oluyorlar. Ve sonraki sevgilileri hep tekrar oluyor. Ayni sey kadinlar icin de gecerli. Ask iste apayri. Bence ancak aski arayan insan asik olabilir. Asik olamaya acik insanlar falan. Ama zaman gectikce hayatta onem kazanan baska seyler oluyor, gecim derdi, kariyer vs gibi. Bu gibi mesguliyetler icinde ask kesinlikle 2. 3. planda oluyor. (ask diyorum dikkatinizi cekerim, iliski, beraberlik degil)

Kimden duyduysam böyle..
ama yani haksızlık bu bence bayanlara..
Geçmişte birine aşık oldu acı çekti diye sevgili olduğu şimdikine güzel şeyleri yaşatmayacak olması..
Bayanlarda bu kadar kat'i bi karar alan görmedim..hatta beklerler aşk gelsin diye..

çok kötü bi durum ama malesef bütün herkezin geçmişte mutlaka citti yaşadığı şeyler oluyor bizim sucumuz ne hiç bi şey geçmişe çok bakmamak lazım takılmıycaksın sonuçta sende önce olmuş bitmiş ben çok kıskanırım ama boşverrr

bence şu var başlarda tamam acı çekmiş bilmem ne aynı şeyleri yaşamakdan korkuyo. karşındaki insanda anlayışla karşılar bunu bi zaman tanır ama bu insan aradan geçen zaman zarfında hala aynı davranıyosa o zaman gerilim başlar. sonuçda bu insanı tanıyosun güvenmiyosan niye hala birliktesin? niye başkalarının bedelini sonrakiler ödesin? her insan bir olur mu var mı böyle bi mantık. herkes böyle yapsa zaten ilişki diye bişi olmaz ki. hem aşk insanın elindemi?

konuyu okuyunca bende de dank etti birşeyler kadınların çoğunun klasikleşmiş sorunu bu sanırım
eşleri veya sevgilileri geçmişte kadının birinden aşk acısı çekmiştir (bence yine çoğu sorunlarda erkeğin kendi hatasından kaynaklanmıştırda neyse onlara göre yine kadın suçludur ) ve şimdiki eşine sevgilisine geçmişin hesabını sordurur offf

- o öyle yapmıştı yoksa sendemi öyle yapacaksın
-yok nerdesin kimlerle geziyorsun napıyorsun
-o beni aldatmıştıda sende yaparsan şöyle olur böyle olur (ortada bişe yoktur kadıncağız aşıktır karşısındaki erkekten tek beklediği sevgi aşk ve ilgidir ne zordur ya erkeğinde bunu kadına vermesi sanki parayla kadının istediği şeyler özü bedavadır aslında )
-neden öyle baktın neden öyle dedin oda öyleydi yok böyleydi de kısaca dır dır dır

kadıncağızda devamlı bir ıspat güven kazanma çabası
nedir bu kadınların erkeklerden çektiği ohbe içimi döktüm rahatladım ya:52:

aynen yaa...
Bizimde canımız yanıyor ama ateşe koşan pervaneler gibi yine aşık oluyoruz..
Daha önceki acılarımızı unutarak..
Ben yaşadım diye demiyorum ama arkadaşlarımdan da sevgililerimden de duydum buna benzer..
Çoğu erkek bi kere acı yaşıyor sonra huyu suyu değişiyor işte ona öyle davranmıştım o canımı yaktı kimseye davranmam öyle..
Geneli böyle biz kadınların suçu ne..
O acı verdi diye hep mesafeli mi tutalacağız..
Ki genelde o aşklarında acı çekmişlerdir kıza her jesti yapmıştır kız yüz vermemiştir..
Ama hakeden oldu mu yapmazlar

sadece erkekler demez ki bunu

bende 1 kere deli gibi aşık oldum,güzel kazıklar attı bana. bir daha kimseyi öyle sevmedim,sevmemde

ondan sonrada çok güzel ilişkilerim oldu ama kaptırmıyorum artık kendimi

Biri beni mi çağırdı hahah :D Kızlar 19senelik hayatımda 3kişiye aşık oldum ya da olduğumu düşündüm her neyse.. İlk aşkımın o zamanlar çok ciddi bir sevgilsi vardı çok seviyordu, kız yaşam tarzını beğenmediği için çocuğu bıraktı. Ama adam onu unutamadı bir türlü! Hala her muhabbette en büyük aşkım o'Ydu ondan sonra kimseye öyle hissedemedim kimseyle yapamıyorum bik bik.. başka bir ex-aşkım lise yıllarındaydı.. Uzaktan ilişki yaşamış ve yürütememiş. Bunun için tüm kadınlara temkinli yaklasıyordu, kimseyi hayatına sokmuyordu.. En son tanıdığım adam ise.. hayatını masallardaki gibi olmasını bekliyormuş cidden. prensesini aramış ve bulmuş/ ve reddedilmiş.. ondan sonra tüm kadınlara elde et ve bırak oyunu oynamaya baslamıs.. yani bir erkek aşk hayatında bir defa hüsrana uğradımı tüm hayata küsüyor neredeyse.. taa ki evleneceği kadınıa kadar diye düsünüyorum. o zamana kadar da insanın ömründen ömür alıyolar!! bu ne biçim işse.. hepsi aynı ama hepsi.. bir insan bir kere yenildi diye bu kadar ümitsiz, güvensiz mi olur ya..

Biri beni mi çağırdı hahah :D Kızlar 19senelik hayatımda 3kişiye aşık oldum ya da olduğumu düşündüm her neyse.. İlk aşkımın o zamanlar çok ciddi bir sevgilsi vardı çok seviyordu, kız yaşam tarzını beğenmediği için çocuğu bıraktı. Ama adam onu unutamadı bir türlü! Hala her muhabbette en büyük aşkım o'Ydu ondan sonra kimseye öyle hissedemedim kimseyle yapamıyorum bik bik.. başka bir ex-aşkım lise yıllarındaydı.. Uzaktan ilişki yaşamış ve yürütememiş. Bunun için tüm kadınlara temkinli yaklasıyordu, kimseyi hayatına sokmuyordu.. En son tanıdığım adam ise.. hayatını masallardaki gibi olmasını bekliyormuş cidden. prensesini aramış ve bulmuş/ ve reddedilmiş.. ondan sonra tüm kadınlara elde et ve bırak oyunu oynamaya baslamıs.. yani bir erkek aşk hayatında bir defa hüsrana uğradımı tüm hayata küsüyor neredeyse.. taa ki evleneceği kadınıa kadar diye düsünüyorum. o zamana kadar da insanın ömründen ömür alıyolar!! bu ne biçim işse.. hepsi aynı ama hepsi.. bir insan bir kere yenildi diye bu kadar ümitsiz, güvensiz mi olur ya..

hiçbir acı sonsuza kadar sürmez bahane yapıyordur..

böle derler derler güzel bi kız görünce eski acıyı falan unuturlar dibi düşer hepsinin...

Son düzenleme:
Bence erkekler ulaşamadıkalrına aşık oluyorlar genelde..
Kızlarda kendilerini mutlu ve sevildiğini hissettirenlere..
böyle düşünüyorum..
Erkekleri anlamak zor sevilmek ister seversin.. bu seferde peşinde koşmak ister..
Kızlarda da olur bu durum ama erkeklerdeki gibi değildir
yine severler özlerler üstüne düşerler ama sınır vardır..
erkekler ise o gitti başkası umrumda değil tarzında oluyor genelde:S

bunu diyorsa bir erkek aslında demek istiyodur ki; ben senle ciddi olarak ilgilenmiyorum , vakit geçirmek derdindeyim. bir daha aşık olamam falan bahane! benden ciddi bir ilişki bekleme demek istiyordur kızlar , kanmayın :)

herkesin hayatı mazilerle aşklarla dolu amannnnnn eger onu seviyorsa ona gitsin,benim kafamı ütülemesin...işte kapı misali :19:
ne başkasını acısını indirecek halim var ne de zamanım....bye bye deyin gitsin :37:

Öylesi ıssız adam sendromuna yakalanmıştır. Ondan artık ömür boyu hayır gelmez.
Çünkü kendisi de bu durumdan sıyrılmak istemiyordur. :6:

Back
X