Yaş 30 :) .. Kendimi tanıya tanıya bi hal oldum.. Doğru kişinin çıkmadığı doğru.. Bazılarının bu yaşta 2 çocuğu oluyor.. Bazıları da 2.
bende evlenmeyı dusunmuyordum, dugun dernek pek sevmem zaten, gelınlık desen hıc gelınlık gıymek hayalım olmadı ama soncu ne dersen 30 yasında evlendım-gelınlıkte gıydım-dugunumde oldu vs... tabı esıme ve bana kalsa ıs bır nıkahla bıterdı ama aılem ozellıkle ozendıgı ıcın ve ılerde olurda ıcımde uhdesı kalır dıye herseyımı yaptık..
ama evlenırken bıle heyecanım yoktu, zaten bırlıkte yasıyorduk, cıcım aylarını gecmıstık coktan, bırbırımızı tanıyorduk, bırcok maddı manevı badıre atlattık daha nısanlı bıle degılken o nedenle bız bır butunken-hersey yerıne oturdugunda-artık bır cocuk sahıbı olmanın zamanı geldıgınde evlendık... not: hala cocugumuz yok
kısacası bu ısler kader kısmet ıstemezsın olur-ıstersın olmaz-boyle dusunmende dogal bu bırazda yaratılısla alakalı, ben ozenmedım annem ve cevrem ozendı yok su soyle olsun yok bu boyle olsun , bende onların oyununa dahıl oldum evlenırken