• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çoğu şeye heveslenemiyorum..

mb1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.254
1.465
133
Konya
Merhaba arkadaşlar, özel günlerde, nişan, düğün, yeni bebek gibi zamanlarda fotoğraf çektiriyorlar ya, çevremizde görüyoruz, nişanlanıyorlar fotoğraf çektiriyorlar paylaşıyorlar.. İşte onlara ve bu gibi şeylere heveslenemiyorum.. Ne güzel diye ya hiç özenmiyorum ya da çok nadiren beğendiğim şeyler oluyor.. öyle mutluluk gibi hayallerim filan yok. Eskiden biraz vardı sanırım ama mutsuzluklarla karşılaşınca, kendi en yakınlarımdan da destek değil olumsuzluklarla karşılaşınca o hevesler, ufak hayaller yerini umutsuzluğa ve ufak bir hissizliğe bıraktı gibi.. Bir gelinlik hayalim yok, internette görünce de sanki normal kıyafete bakıyorum.. Kısacası öyle mutlu günlerle ilgili bir hayalim, umudum, hevesim yok.. Annem çok küçük yaşta evlendiğinden, ben de en büyük çocuk olduğumdan hep evlenmeye karşı olumsuz sözlerle karşılaştım.. Bi şey istediği gibi olmadığında yüksek sesle evlenmeyinn filan derdi.. ben de kendimi derse adadım..
Bunlar zamanla değişir mi sizce pek sanmıyorum da..

Yasasin evlenme meraki olmayan bir kIz evladina denk geldim..:)...kac yasindasin..yani herkes evlilik isteyecek diye bisey yok...onemli olan sey seni mutlu edecek seyi bulup seni ona goturecek oncelikleri belirlemek..bazısı evlenerek mutlu olur bazısı kariyer ile bazı insan da cocuklariyla..herkesin mutluluk anlayısı farklıdır.belki de sen daha dogru insana rastlamadigin icin hic o hayali kurmadin..kendini kesfet ve tani...:)

Benim annemde çok zorluk yaşamış çok küçük yaşta evlenmiş ama hep evlenin yuvanızı kurun kızım der durur.
Biraz da çevren itmiş seni bu duruma zamanla aşarsın karşına iyi biri çıkar evliliğe ısınırsın zamanında çok üzenlerde olmuş olabilir seni o yüzden de bu kadar normalleştirmiş olabilirsin bu ruh halini. Kendine zaman ver zamanla düzelir
Her şey zamanında güzeldir. Zaman geçirmeden evlilik zaman geçirmeden çocuk vs vs insan heyecanı kaybedebilir ama geçici bir durum tatlım

• Beğen
Reactions: mb1
Yasasin evlenme meraki olmayan bir kIz evladina denk geldim..:)...kac yasindasin..yani herkes evlilik isteyecek diye bisey yok...onemli olan sey seni mutlu edecek seyi bulup seni ona goturecek oncelikleri belirlemek..bazısı evlenerek mutlu olur bazısı kariyer ile bazı insan da cocuklariyla..herkesin mutluluk anlayısı farklıdır.belki de sen daha dogru insana rastlamadigin icin hic o hayali kurmadin..kendini kesfet ve tani...:)

Yaş 30 :) .. Kendimi tanıya tanıya bi hal oldum.. Doğru kişinin çıkmadığı doğru.. Bazılarının bu yaşta 2 çocuğu oluyor.. Bazıları da 2. kez evleniyor.. Allah bize de başka yönlerden mutluluk verecektir herhalde..

Gerçekten sevdiğiniz kişi karşınıza çıktığında değişir bu duygularınız.

Benimde içimde yok o evlenme merakı.. evlenmeyi bırak biriyle sevgili olacak bile hevesim yok.. yalnızlığa alışınca iyi geliyor
"hayat tesadüflerle doludur.. iki paralel çizgi bile bir gün karşılaşabilir." bence paralel çizgin sana gelene kadar hayatının tadını çıkar :)

Bu kişisel tercihtir ve normaldir bence. Bende asla gelinlik heveslisi degildim, evlilik olsun diye bi hevesim de yoktu. Eski konularima bakarsan gelinlik giymek istemiyorum, nikahta sade bir elbise giysem diye konum bile var:KK48: kimisi o dugun dernek fotograf organizasyon islerine hevesli olur kimisi olmaz... neticede mutluluk onemli. Evlenirken de evliyken de bircok klise seyi yapmadim, yapmiyorum. Ama dogru insanla hayatimi paylastigimi hissediyorum ve cok şükür cok mutluyum:KK76: darısı basina. Onemli olan durduk yere bunlara heves etmek degil, doğru kisi geldiginde onunla hayati yasamaktan zevk almak bana gore:KK74:

benimde boşanmış bi annem babam var; annem evlenme deyip dururdu.
Benimde niyetim bi isteğim senin dediğin gibi heveslerim yoktu hiç. Karşına doğru insan çıkınca o his oluşuyor sanırım.
Gelinliğimi netten 2. el aldım, evdeki kuru çiçeklerden gelin çiçeği yaptım ..Yaani benimde öyle hayallerim heveslerim yoktu.Bence kişlik meselesi bu.
Takma kafana, bak hayatına:)

Merhaba arkadaşlar, özel günlerde, nişan, düğün, yeni bebek gibi zamanlarda fotoğraf çektiriyorlar ya, çevremizde görüyoruz, nişanlanıyorlar fotoğraf çektiriyorlar paylaşıyorlar.. İşte onlara ve bu gibi şeylere heveslenemiyorum.. Ne güzel diye ya hiç özenmiyorum ya da çok nadiren beğendiğim şeyler oluyor.. öyle mutluluk gibi hayallerim filan yok. Eskiden biraz vardı sanırım ama mutsuzluklarla karşılaşınca, kendi en yakınlarımdan da destek değil olumsuzluklarla karşılaşınca o hevesler, ufak hayaller yerini umutsuzluğa ve ufak bir hissizliğe bıraktı gibi.. Bir gelinlik hayalim yok, internette görünce de sanki normal kıyafete bakıyorum.. Kısacası öyle mutlu günlerle ilgili bir hayalim, umudum, hevesim yok.. Annem çok küçük yaşta evlendiğinden, ben de en büyük çocuk olduğumdan hep evlenmeye karşı olumsuz sözlerle karşılaştım.. Bi şey istediği gibi olmadığında yüksek sesle evlenmeyinn filan derdi.. ben de kendimi derse adadım..
Bunlar zamanla değişir mi sizce pek sanmıyorum da..
Ben mutlu bir insanim. Kendimi hic uzmem incitmem ama benimde hic oyle seylere hevesim yok. Hatta bazi fotograflari cok aşırı ve yapmacık bulurum. Sosyal medyaya ayni anda 100 fotograf atan insani hic anlamam. En ufak bir seyde nazar nazar diye ortaya dokulen kadinlarin cocugunun her fotografini insanlarla paylasmasina hic bi mantikli sebep bulamam. Gelinlik nisanlik hevesim hic yoktur ayni siz gibiyim yani. Yaza nisanim var asla kabarik taşlı bi elbise giymek istemiyorum.

valla bende yıllar önce gelinlik modellerini,kınamı,nişanımı hep hayal eder dururdum.
düğünüme 2 ay var.
bir kez açıp gelinlik modellerine bakmadım,ev eşyalarımı almadım daha.
bitse de gitsek gözüyle bakıyorum tamamen.

hayatında heves değil heyecan yok bence senin. zaten olumsuz şeylerle karşılaştıkça karamsar yapısı olan her insan umudunu heyecanını kaybeder. olumlu insanlar da olmuyor bu ne güzel. ama şu var ki huzur ve sevgi hissetmen yeterli bence bu dünyada. uğur koşar dan duymuştum arzular şeytanidir dünyevidir demişti. kalıcı olan aşk sevgi huzur inşallah karşına bunları yaşayabileceğin hayırlı birisi çıkar umudunu kaybetme sakın

Yaş 30 :) .. Kendimi tanıya tanıya bi hal oldum.. Doğru kişinin çıkmadığı doğru.. Bazılarının bu yaşta 2 çocuğu oluyor.. Bazıları da 2.

bende evlenmeyı dusunmuyordum, dugun dernek pek sevmem zaten, gelınlık desen hıc gelınlık gıymek hayalım olmadı ama soncu ne dersen 30 yasında evlendım-gelınlıkte gıydım-dugunumde oldu vs... tabı esıme ve bana kalsa ıs bır nıkahla bıterdı ama aılem ozellıkle ozendıgı ıcın ve ılerde olurda ıcımde uhdesı kalır dıye herseyımı yaptık..
ama evlenırken bıle heyecanım yoktu, zaten bırlıkte yasıyorduk, cıcım aylarını gecmıstık coktan, bırbırımızı tanıyorduk, bırcok maddı manevı badıre atlattık daha nısanlı bıle degılken o nedenle bız bır butunken-hersey yerıne oturdugunda-artık bır cocuk sahıbı olmanın zamanı geldıgınde evlendık... not: hala cocugumuz yok :KK66:
kısacası bu ısler kader kısmet ıstemezsın olur-ıstersın olmaz-boyle dusunmende dogal bu bırazda yaratılısla alakalı, ben ozenmedım annem ve cevrem ozendı yok su soyle olsun yok bu boyle olsun , bende onların oyununa dahıl oldum evlenırken :KK66:

Back
X