- 26 Aralık 2010
- 1.290
- 648
- 323

Eki Görüntüle 1681457

Eki Görüntüle 1673327

Dolabımı boşaltıyorum daha devamı gelecek :)
Kaban vs de var. Temizletip çekeceğim.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,ikisine 70 düşünüyorum. Kargoyu da ben karşılanabilirim.Merhaba, kırmızı(ispanyol) ve yeşil(paçası fermuarlı) pantolonların fiyatlarını öğrenebilir miyim?
Ben bir bütçemi ayarlamaya çalışayım o zaman. Bu hafta ödeme de sıkıntım olur çünküMerhaba,ikisine 70 düşünüyorum. Kargoyu da ben karşılanabilirim.
Peki. Haberleşiriz inşallah. Görüşmek üzereBen bir bütçemi ayarlamaya çalışayım o zaman. Bu hafta ödeme de sıkıntım olur çünkü
Evet var. 1-2 saate foto çekebilirim ancak. Yükleyince bildiririm size.merhaba, iyi satışlar,
40 beden gömlek ve hırka arıyorum. bulunur mu acaba sizde?
40 düşünüyorum. Sitesinde aynı ürün 159.9 tl. Yeni sezon mango zaten.Ispanyol paca pantalon ne kadar
Hiç kullanmadım. Yıkadım. O şekilde duruyor. Fırsatım olmadı pek. Üstü tabi dar paçası geniş. 36 bedenseniz üst taraf otururPeki durusu ust taraf cok yapisiyo mu ve ne kadar sureli kullandiniz ))
Evet orijinal guccı.Selam, iki ve beş numaralı kotların marka ve fiyatlarını öğrenebilir miyim? Gucci orjinal mi? Üçü ne kadar olur? Ve kargo alıcıya mı ait? Çok sordum sanırım ...