- 26 Aralık 2010
- 1.289
- 648
- 323
 Mango kırmızı İspanyol paça kot 36 bedene uygundur. Hiç kullanılmaya fırsat gelmedi :)
Mango kırmızı İspanyol paça kot 36 bedene uygundur. Hiç kullanılmaya fırsat gelmedi :)Eki Görüntüle 1681457
 Eki Görüntüle 1681459
 Eki Görüntüle 1681459

Sıfır kısa bot. İçi çok çok sıcak tutan bir kürke sahiptir
 Sıfır kısa bot. İçi çok çok sıcak tutan bir kürke sahiptir 

Pantolon 36 bedene uyar. Kazak standart.  Kazak hiç giyilmedi
 Pantolon 36 bedene uyar. Kazak standart.  Kazak hiç giyilmedi 

Zara yeşil kot. Dar paça. Paçada fermuar vardır. Yeşili çok güzeldir tam belli olmuyor. 34-36 bedene uyar.
 Zara yeşil kot. Dar paça. Paçada fermuar vardır. Yeşili çok güzeldir tam belli olmuyor. 34-36 bedene uyar. orijinal otto Kern. Hafif çiçeksi kokusu var. Hediye geldi kullanmadım
 orijinal otto Kern. Hafif çiçeksi kokusu var. Hediye geldi kullanmadım Orijinal Prada. Kullanmadım hediye geldi yeni
 Orijinal Prada. Kullanmadım hediye geldi yeni Eki Görüntüle 1668618
  Altın kaplama yüzük. Kullanmadım. Eşim almış ydışından. 3 tane farklı farklı. Bunu kullanmaya fırsat kalmadı pek
 Eki Görüntüle 1668618
  Altın kaplama yüzük. Kullanmadım. Eşim almış ydışından. 3 tane farklı farklı. Bunu kullanmaya fırsat kalmadı pek Eki Görüntüle 1668781
  Kusursuz Çok Şık. Vero Cuoıo. Orijinal
 Eki Görüntüle 1668781
  Kusursuz Çok Şık. Vero Cuoıo. Orijinal 

36-38 bedene uyar
 36-38 bedene uyar 

Ayakkabı 40 no. Elbise giyilmemiştir.
 Ayakkabı 40 no. Elbise giyilmemiştir. 

Kendinden şallı kazak. Ben taytla ya da pantolonla giydim. Uzun çünkü. Görsele tayt pantolon koydum fikir versin diye. O da satılıktır. Kısa kollu kazak m ya da L giyenlere de olur. Ama uzun olmaz çok. Pantolon 36 beden
 Kendinden şallı kazak. Ben taytla ya da pantolonla giydim. Uzun çünkü. Görsele tayt pantolon koydum fikir versin diye. O da satılıktır. Kısa kollu kazak m ya da L giyenlere de olur. Ama uzun olmaz çok. Pantolon 36 beden 

Kazak çok kalındır. 38-40 beden giyenlere uyar. Kışlık şort da çok kalındır. Muz çorapla giyiyordum. O da 38-40 uyumlu
 Kazak çok kalındır. 38-40 beden giyenlere uyar. Kışlık şort da çok kalındır. Muz çorapla giyiyordum. O da 38-40 uyumlu 

Krem rengi uzun kaban. İçi yumuşacık kürklü. Dışı yağmur geçirmez. Kendinden atkılı. Yakasında kazak şeklinde yaka var. Fermuarı çekince atkı gibi oluyor. 38 beden yazıyor. 40 ken giymiştim :)
 Krem rengi uzun kaban. İçi yumuşacık kürklü. Dışı yağmur geçirmez. Kendinden atkılı. Yakasında kazak şeklinde yaka var. Fermuarı çekince atkı gibi oluyor. 38 beden yazıyor. 40 ken giymiştim :) 

Roberta cavalli. Sıfır etiketi üzerinde. Cebi deri detaylı
 Roberta cavalli. Sıfır etiketi üzerinde. Cebi deri detaylı Koton parfüm kardeşim almış hediye. Hiç kullanmadım (hafif çiçeksi kokusu var ) loreal bronze %90 I duruyor. İkisi  30 tl
 Koton parfüm kardeşim almış hediye. Hiç kullanmadım (hafif çiçeksi kokusu var ) loreal bronze %90 I duruyor. İkisi  30 tlEki Görüntüle 1673327
 iPad 2. Sorunsuz çalışıyor. Çizik vs yoktur. Retina aldığım için fazlalıktan satıyorum
 iPad 2. Sorunsuz çalışıyor. Çizik vs yoktur. Retina aldığım için fazlalıktan satıyorum S beden. Kumaşı kalitelidir
 S beden. Kumaşı kalitelidirDolabımı boşaltıyorum daha devamı gelecek :)
Kaban vs de var. Temizletip çekeceğim.

Son düzenleme: