Çoğu zaman zevk almiyorum

srmkta

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2013
30
2
288
Öncelikle herkese merhabalar.6 yıldır evliyim iki çocuğum var. Düzenli bir cinsel hayatımız var diyebilirim eşimle hani ben yok demesem her gün ister dediğimiz kocalar vardir ya o türden,fakat benim sorunum şu tek düze bir cinsel hayatımız var. Çoğunlukla opmez,dokunmaz benim islanmam bile nadirdir bırakın zevk almayı. Bu durum normal herkeste böyledir sanıyordum ama iş ortamında arkadaşlarımla bu tür sohbetler edene kadar. İlişki sirasinda boşaldığıni söyleyen arkadaşımı duyduğumda çok şaşırmıştım hatta.bense bazı zamanlar ilişki sırasında bitsin diye içimden 10 a kadar sayıyorum. Eşimle konuşmaya çalıştım bir iki defa ama bu konuda konuşmaya kapalı cinsel oyuncak,kayganlastirici tarzı biseyler denemek istedim asla kabul etmedi ben ne yapabilirim bu konuda çok mutsuzum sadece vazifemmiste onu yerine getiriyormus gibi hissediyorum bana akıl verin

Eşiniz sizide memnun etmek zorunda. Ben zevk almıyorum, bana işkence gibi geliyor azıcık cilveleşmek oynaşmak istiyorum mutlu edilmek istiyorum de. Anlamıyorsa, düzelmeye çaba gösterene kadar cinsel birlikteliğe ara ver veya azalt.

Bence her zaman ceza sistemi ile hareket etmeli insan. Bu kişi senin isteklerini es geçiyor. Yani haz almadiktan sonra hergun olmuş hiç olmamış ne fark eder. Cinsellik tek kişilik mi? O zaman kendi kendine yapsın.
Ben zevk mevk almıyorum kusura bakma yapamam demelisin tabi benim düşüncem bu. Aklı başına nasıl gelebilir ki? İyilikle demişsin.
Bizde ki kadınlar da asla eleştiri yapmak yok erkekler de hiç umursamıyor ve mükemmel sanıyor kendini.
Ama kendileri olsa çat çat söylerler. Birde hep mi böyleydi? Ön sevisme, fantezi vs olsa hisseder misin yine birşey?
Belki de ten uyumunuz yoktur çünkü ondan dedim.

Cinselliği vazife gibi görmeyin. Yani cinsellik erkek ve kadın içinde görev değil. Eğer bu durum sizi mutsuz ediyorsa eşinize rest çekin gerekirse cinsel ceza verin belki o zaman sizi memnun etmek için bir şeyler yapabilir

Öncelikle herkese merhabalar.6 yıldır evliyim iki çocuğum var. Düzenli bir cinsel hayatımız var diyebilirim eşimle hani ben yok demesem her gün ister dediğimiz kocalar vardir ya o türden,fakat benim sorunum şu tek düze bir cinsel hayatımız var. Çoğunlukla opmez,dokunmaz benim islanmam bile nadirdir bırakın zevk almayı. Bu durum normal herkeste böyledir sanıyordum ama iş ortamında arkadaşlarımla bu tür sohbetler edene kadar. İlişki sirasinda boşaldığıni söyleyen arkadaşımı duyduğumda çok şaşırmıştım hatta.bense bazı zamanlar ilişki sırasında bitsin diye içimden 10 a kadar sayıyorum. Eşimle konuşmaya çalıştım bir iki defa ama bu konuda konuşmaya kapalı cinsel oyuncak,kayganlastirici tarzı biseyler denemek istedim asla kabul etmedi ben ne yapabilirim bu konuda çok mutsuzum sadece vazifemmiste onu yerine getiriyormus gibi hissediyorum bana akıl verin

Yapmayın. Bukadar basit. Zorla yapacak değil. Yaparsada tecavüz sayılır. Gidin şikayetci olun. Siz cinsel obje değil insansınız.
Cinsellik karşınızdaki sizle ilgilendiğinde dünyanın en güzel şeylerinden birtanesi. İçine girmek sadece sonu. Zevk veren kıvama getiren ön sevişme.

Kocanızın zevk makinesi misiniz siz? Ayrıca ne demek konuşmuyor ve isteklerinizi görmezden geliyor? Kendisine şişme kadın alsın o zaman. Bu konuda diretin lütfen, kadınlara böyle yapa yapa sömürü sistemlerini devam ettiriyorlar!

Ne demek çoğu zaman opmez, dokunmaz. Beni öpmeyen oksamayan adamı napayim ben. Bana kadın olduğumu hissetirsin yani zahmet olmazsa. Pardon da adam hemen soyunup o işini görüp, dönüp bi tarafını yatıyor mu. Öyle adamı yatağıma sokmam.

O istemediği galde oyuncak alın, ben istedim birlikte deneyelim diyin. Yok detip arkasını dönüyorsa tek deneyin, rahatlayın ve uyuyun. Sorarsa da senin gibi kendimi düşündüm işimi gördüm yattım diyin. Bencil adam

Back
X