- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 83
- 32
- Konu Sahibi Derinvebebekleri
-
Klomenden sonra doktor yumurta tskibi yapmadı mı?
Klomenle kac yumurta gelişti ona bağlı
Kist oluşturabilen bi ilaç bu. Ne cesaret yani? O kadar saçma sorunlar yaşattı ki bazı üyelere. Neticede birden fazla yumurta geliştirebiliyor. Var olandan fazla mm olabiliyor. İğne olmazsa çatlamayıp kiste dönüşebiliyor. Her ay iki kez yumurtladığınızı ovulasyon testiyle mi takip ettiniz? 2 kez yumurtlamayla 28 günün altında döngü mümkün değil.Doktor ile kullanmadım canim rutin kontrole gittim kullanmadan önce hiçbirşey çıkmadı laborant eşim zaten oda sorun olmaz jinekolojik bir sorun yoksa diye kullandim her ay iki kez yumurtluyorum zaten agrili sekilde sadece ilk kez deniyorum bu ay. Biran once olsun istedim
Bundan sonraki aylarda eger gebe degilsem doktora gidip kontrol + klomen +igne takip yaptırcam..
Kist oluşturabilen bi ilaç bu. Ne cesaret yani? O kadar saçma sorunlar yaşattı ki bazı üyelere. Neticede birden fazla yumurta geliştirebiliyor. Var olandan fazla mm olabiliyor. İğne olmazsa çatlamayıp kiste dönüşebiliyor. Her ay iki kez yumurtladığınızı ovulasyon testiyle mi takip ettiniz? 2 kez yumurtlamayla 28 günün altında döngü mümkün değil.
Doktor kontrolü olmaksızın nasıl kullandınız hayret ettim ya ikiden fazla cogul gebelik olusursa ya kist olusursa bir sürü olumsuz yan etkisi de var ilacın. Klomenle doktor kontrolünde bir sürü sıkıntı yasadık biz3 kez farkli günlerde yumurtlama ağrısı cektim ve kokusuz sıvı geldi sonra durdu agri.
Bravo o zaman eve bi usg cihazı alın devam edin gebe kalırsanız da.Ovulasyon testine ihtiyacim yok bedenimi tanıyorum. Yıllardır çoğu ay iki kez yumurtlarim doktor kontrolu ile sabit bu durum zaten kontrol amacli yada ağrım var noluyor diye gittigimde öğreniyordum. Bazen 28 bazen 26 yilda 3 kez 23 gun olabiliyor dongum degisiyor bu normal kabul ediliyor.
Evet kist oluşabilir ancak bu diğer hormon ilaclar içinde geçerli ayrıca doktor kontrolüne gittim gecen gün görünürde birsey yoktu. Gebelik ile ilgili cok erkendir diye bir talepte bulunmadım. Adet olmazsam gidecegim gebelik kontrolu icin diğer denemeleri doktor kontrolu ile yapicam zaten.
Bravo o zaman eve bi usg cihazı alın devam edin gebe kalırsanız da.
Bir de klomen rahim inceliğine sebep olabilir diye 3 kezden fazla kullandırmamıstı benim doktorum.ilk hakkınızı böyle kullanmasaydınız keske
Klomenle ikiz ya da üçüz gebelik şansı denildiğinden fazla değildir, denildiği kadardır. O ay 2 veya 3 yumurta gelişmiştir hepsi döllenir tutar. Klomensiz de 2 yumurta oluşabilir veya tek yumurta bölünüp yine ikiz olabilir. Kısacası nasip kısmet bu işler. Hesap kitapla olmuyor. Ancak tüp bebekle birden fazla embriyo konarak şans artıyor, o bile nasibinizde varsa tutuyor. Böyle hormonlarla vücutla oynamak daha sağlıksız bence. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin
Klomen kullanarak ve yumurta takibine gitmeyerek bir arkadasimin ücüzü oldu.bence bu tip ilaclari dikkatli kullanmak gerek
Konunuza kimin yazacağına karar verebilmek için pro üyelik alabilirsiniz. Yazdıklarım rahatsız ettiyse beni gözardı edebilirsiniz böylece rahatsız olmazsınız. Yaptığınız saçmalığın altını çizmek zorundayım. Burası bi forum sitesi bir yığın okuyucusu var. Birilerinin doğruyu söylemesi gerekmekte. Binlerce mesajlı klomen topikleri var bunlarda göz gezdirebilirsiniz başınıza gelecek saçmalıkları tecrübe sahiplerinden öğrenebilmek için. Yargılama hakkı burda verilmesi gereken bir şey değil. Zaman zaman yapmak mecburiyetinde kalabiliyoruz sizin gibiler yüzünden.Sorumu yanitlamayip ustune yargilama hakkini size verdigimi sanmıyorum. Beden benim rahim benim can benim size ne ki bu üslupla konusuyorsun? Kimin haddine düştü iki bebek istemem yarabbim ya yazmayın siz konuma lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?