Çogul gebeligi olanlar bakabilir mi 😊

Tüylerim diken diken oldu cok mutlu oldum ama sonuna 3 bebegin gitmis ama 3 gelmiş.. Allah vermis geri cok sevindim...

Hepsiyle cok guzel omur dilerim❤

Eki Görüntüle 2704132
Vee birakmadilarrr 3 yaslarina girecekler insallah
Amman Allahımmmm ay gözlerim yaşlı okudum doğum hikayenizi ... ALLAH ım bu üç paşayı sizlere bağışlamış şükürler olsun bahtları hayatları her bi şeyleri güpgüzel olsun inşallah. Her birinin ellerinden kokulu kokulu öpüyorum

Allah razı olsun canm benim cok tskkur ederiz

Merhaba canimmm ben gebeyim tutmuş bugün bat tarihim ogrendim erken gebelik testiyle yarin kan vericem

Ağlayarak okudum yazdıklarını Allah sana ailenle birlikte hayırlı uzun ömürler nasip etsin bu mesajını görmeden önce çok ağlamistim bu ayda adet oldum diye.. bana bir umut oldun bizler icinde dua et olur mu

Kan değeriniz kaçtı? Benim 10 bin küsür ablamın doktoru ikiz olabilir demiş, kendi doktorum haftaya gel keseyi de bebeği de görürüz dedi.

Kan değeriniz kaçtı? Benim 10 bin küsür ablamın doktoru ikiz olabilir demiş, kendi doktorum haftaya gel keseyi de bebeği de görürüz dedi.
Benimd 15 bin oldu bir anda doktorun görüşü şöyle belki kese icinde bebeklerde 2 tanedir diye. Suanda onu bekliyoruz ama ihtimal düşük. Hayırlı olsun ablana da bazen erkek bebeklerd3 beta cok yukseliyor belkide erkektir tek erkek yani foruma bakarsan görürsün bu tarz konular var

Cok mutlu oldum cok valla insallah gönlünn muradıyla sagsalim alirsin kucagina

Ağlayarak okudum yazdıklarını Allah sana ailenle birlikte hayırlı uzun ömürler nasip etsin bu mesajını görmeden önce çok ağlamistim bu ayda adet oldum diye.. bana bir umut oldun bizler icinde dua et olur mu
Ayyy kuzumm inan kimseyi uzmek degil niyetim sadece umutlar tukenmesin hic olmadik bi anda rabbim herseye yetisiyo bunu görün istedim burda biz bi aile olduk.bana cok dua eden oldu allah razi olsun herkesten bende herkese en cokta anne olmayi isteyen anne adaylarina dua ediyorm insallah tez zamanda gonlunn muradini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…