- Konu Sahibi Derinvebebekleri
-
Aslında herkeste günde tek doz kullanılmıyor. Ben ilk kullanımda günde 2 doz aldım. Bu hastalığa ve hastanın durumuna da bağlı birşey.Artı günde tek doz kullanılır ilk kullanımda herkeste bi de 2 doz almışsınız. İnanılmaz.
Canm klomen kullanip yumurtan catlmazsa sknti olabi senn icin .cu ku catlama ignesi kllanip yumuryasi catlamayan cogu insan var.tabiki dilegimiz insallah catlamistr.ama eger bu ay gebeligin olusmamis olursa lutfen uzman bi tavsiye al senn icin belki daha farjli bi yol cizebilir.bu arada bende klomen kullandim tabi doktir tavsiyesi ile 3 uz lerim olduMerhaba! Yeni uyeyim
Siz ikiz annelerine sormak istedigim sorular var.
Klomen aldim ve adetin 3.gunden itibaren kullandım gunde 2 kez. iki yada 3 yildir 23 ila 28 gunler arasinsa adet döngum var bu nedenle yumurtlama kesin degil 14 unde diye hee sansi denemeye karar verdim.
29 da adet bitti 30 unda yumurtlama sivisi gibi bir sivi geldi bende değerlendireyim dedim. 1ekim 3 ekim 6 ekim 7 ve 9 ekimde denedim.
Yumurtlama agrisi gibi agriyi 2 kez çektim farkli gunlerde hem sol hem sag olarak. Babam la halam ikiz bu arada. Ikiz gebe olma olasigilim nedir bilmem ama cok istiyorum.
23 Ekimde adet olmam gerek bakalim olacak miyim tek bebekmi ikiz bebekmi merak ediyorum
Sizce klomen ile ikiz yada üçüz olma ihtimali denildiginden fazla midir? Birde belirtileriniz neydi??? Ne zaman test yapmaliyim???
Ah canmmmm 3 tane 4 tane olunca o melek gibi adam bi anda kanatlanip ucu veriyoMaddi durumum cok iyi ikiz ve üçüze bakabilirim çok şükür maddi acidan degilde egitim verebilme bakabilme acısından destek almam gerekebilir esim cok anlayisli ve babacan biri allahtanrabbim kim ne istiyorsa versin tez vakitte...
Ben de ilk kullanımda tek doz aldım ve arttırıldı sonra. Ama genelde tek doz başlanır ekstra bir durum yoksa.Aslında herkeste günde tek doz kullanılmıyor. Ben ilk kullanımda günde 2 doz aldım. Bu hastalığa ve hastanın durumuna da bağlı birşey.
3üzlerine aşığım seninAh canmmmm 3 tane 4 tane olunca o melek gibi adam bi anda kanatlanip ucu veriyokocalar eve gelmek istemiyo her odadan bebek sesi geliyo adim ettigim yer kakali bez kafami koydugum yer bebek diye
Laborant esinizin soylemesiyle degil de bir uzmanin recete etmesiyle hareket etseydiniz keske.Doktor ile kullanmadım canim rutin kontrole gittim kullanmadan önce hiçbirşey çıkmadı laborant eşim zaten oda sorun olmaz jinekolojik bir sorun yoksa diye kullandim her ay iki kez yumurtluyorum zaten agrili sekilde sadece ilk kez deniyorum bu ay. Biran once olsun istedim
Bundan sonraki aylarda eger gebe degilsem doktora gidip kontrol + klomen +igne takip yaptırcam..
Genellikle olabilir. Herkeste tek doz olmadığını belirttim sadece.Ben de ilk kullanımda tek doz aldım ve arttırıldı sonra. Ama genelde tek doz başlanır ekstra bir durum yoksa.
Ah canımsın3üzlerine aşığım senin
Konunuza kimin yazacağına karar verebilmek için pro üyelik alabilirsiniz. Yazdıklarım rahatsız ettiyse beni gözardı edebilirsiniz böylece rahatsız olmazsınız. Yaptığınız saçmalığın altını çizmek zorundayım. Burası bi forum sitesi bir yığın okuyucusu var. Birilerinin doğruyu söylemesi gerekmekte. Binlerce mesajlı klomen topikleri var bunlarda göz gezdirebilirsiniz başınıza gelecek saçmalıkları tecrübe sahiplerinden öğrenebilmek için. Yargılama hakkı burda verilmesi gereken bir şey değil. Zaman zaman yapmak mecburiyetinde kalabiliyoruz sizin gibiler yüzünden.
ABen klomeni doktor kontrolünde kullandım. Ona rağmen rahimde inceliğe neden oldu. Şimdi de başka tedavilerle rahim için uğraşıyorum. Ben sizin çoğul gebelik istemenizi anlıyorum. Fakat bu ilacın yan etkilerini küçümseyerek hareket etmenizi anlamıyorum. Bir de bu ilaçların kullanım süreleri var. Eğer sonrasında doktora gidecekseniz bile ilacı ne kadar süre kaç doz kullandığınızı belirtin derim. @Bir Pelincik 'in dediği gibi çok kaptırmamanı söyleyebilirim. Bende çift yumurtladım ama tek bile olmadı yine de herşey olacağına varıyor.
Doktor kontrolünde üç ayrı doktorla 3 kere klomen tedavisi ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum her seferinde yumurtam iki tane ikiz olabilir diye umutlandırdılar bende kesin hamileyim o zaman diyerek bi umutla bekledim tabi evliliğin ilk zamanları bişey bilmiyorum daha hemen hamile kalırım sanıyorum 3 yıl oldu üstüne femara+çatlatma iğnesi yaptırdım 3 kere aşılama yaptırdım o beklenen ikizler hala gelmedi hiç bir sıkıntımız yokkenkendini bu kadar kaptırma canım olscagına inan ama ikiz olayıyla kafanı yorma hiç büyük hayal kırıklığı oluyor inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlanır
Rica minnetle ilerlemiyor burda işler neden yazdığımı açıkladım. Yığınla bilgi sahibi olup yanlış uygulama yapmanıza acıdım. Tekrar ediyorum rahatsız oluyorsanız kullanıcı adıma tıklayın gözardı et butonu var onu kullanın. Çünkü nereye yazacağıma ben karar verebiliyorum sadece. İyi forumlar.Okey ozaman her mesajinin altina bende seni yeren agir dillerle mesaj atayim olurmu? Yazma diyorum daha neyini anlamiyorsun? Sizin gibiler bir hakarettir bilgin olsun sen kimsinde bilgi verme curretinde bulunuyorsun yetkili misin doktor mu? Hayret bişey ya. Doktora gitmedim demiyorum diher mesajlariminokusan gorursun anca amacin ustten bakmak yanlış kapı git baskasini bilgilendir sen 5 senedir doktorlarla calisiyorum onlarin tibbi makalelerni hazirliyorum bulent tiras bunlardan birisiydi. kardeşim hemşire seinn bilmedigin kadar tip bilgim var ayrıca rica ediyorum daha yazma ya bak baska konulara bilgiclik yap.
Rica minnetle ilerlemiyor burda işler neden yazdığımı açıkladım. Yığınla bilgi sahibi olup yanlış uygulama yapmanıza acıdım. Tekrar ediyorum rahatsız oluyorsanız kullanıcı adıma tıklayın gözardı et butonu var onu kullanın. Çünkü nereye yazacağıma ben karar verebiliyorum sadece. İyi forumlar.
Ah canmmmm 3 tane 4 tane olunca o melek gibi adam bi anda kanatlanip ucu veriyokocalar eve gelmek istemiyo her odadan bebek sesi geliyo adim ettigim yer kakali bez kafami koydugum yer bebek diye
Insallah rabbimin gönlü cok bol ole bi anda oluveriyoki sasirip kaliyosunAy cok tatlıdır simdi o 3'uzler yaaa keske benimde olsa rabbim uygun gorse
Eşim vok heycanli bilmiyorum. Hamileligin nadil gecti canim epey merak ettim ya musaitsen biraz paylaşır mısınbu arada cuma randevum var doktorumda gebelik oluşmuştur bakalim dedi
ben 28 yasindayim.esimde benle ayni yasta.10 senedir birbirmizi taniyoruz.5 sene ciktik 5 senedir evliyiz.cok zor bi araya geldik.aileler istemdi mezhep ayriliklari vardi vs. Esim 4 kardes. Biz nisanlandigimizda abisi bekardi bize sirasini vermedi 1 sene nisanli onun evlenmesini bekledik.neyse evlendi.4 ay sonra bizim dugunumuz oldu.benim dugumde eltim 2 aylik hamileydi.bu arada benim abimin eside 2 aylik hamileAy cok tatlıdır simdi o 3'uzler yaaa keske benimde olsa rabbim uygun gorse
Eşim vok heycanli bilmiyorum. Hamileligin nadil gecti canim epey merak ettim ya musaitsen biraz paylaşır mısınbu arada cuma randevum var doktorumda gebelik oluşmuştur bakalim dedi
Allah'ım esirgesin nazarlardan korusun inşaAllah
Allah razi olsunAllah'ım esirgesin nazarlardan korusun inşaAllah
Rabbim size bağışlasınçookk tatlılar
Ağlattınız beni, Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin hepsine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?