- 6 Aralık 2020
- 37
- 31
- 3
- 29
- Konu Sahibi umudu brakmayn02
-
Geçmiş olsun öncelikle inşallah kolay atlatırsınız ben ikiz annesiyim 10. Günde değerim 560 çıkmıştı 2 gün sonra 1400 2 gün sonra 3600 yani 2 katından fazla katlanıyor sizin tek gebelik gibi duruyor ama gene de belli olmazMerhaba hanımlar
2.denememde çok şükür pozifit sonucu aldım 9.gün hcg değerim 260,77 iki gün sonra tekrar kan vermem gerekiyordu malesef güzel haberi aldığım gün covide yakalandık ve karantinaya girdim test veremedim.Kafamda deli sorular endişe korkum var 2 tane embriyo transfer yapılmıştı acaba bu değer ikiz gebelik midir?
10. Gün deger im 364 canmMerhaba hanımlar
2.denememde çok şükür pozifit sonucu aldım 9.gün hcg değerim 260,77 iki gün sonra tekrar kan vermem gerekiyordu malesef güzel haberi aldığım gün covide yakalandık ve karantinaya girdim test veremedim.Kafamda deli sorular endişe korkum var 2 tane embriyo transfer yapılmıştı acaba bu değer ikiz gebelik midir?
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun öncelikle inşallah kolay atlatırsınız ben ikiz annesiyim 10. Günde değerim 560 çıkmıştı 2 gün sonra 1400 2 gün sonra 3600 yani 2 katından fazla katlanıyor sizin tek gebelik gibi duruyor ama gene de belli olmaz
Maşallah10. Gün deger im 364 canm
Çift embriyo ikizi olacaklar benimkiler Rabbım nasip ederse canmMaşallahtek embriyo mu acaba
Hayırlı olsun canım. Benim de çift embriyo transfer edildi. 9.gün 791 çıkmıştı, 12.gün 1537, 14.gün 3618 cıktı ve çift kese gördük elhamdülillah.Merhaba hanımlar
Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinÇift embriyo ikizi olacaklar benimkiler Rabbım nasip ederse canm
Sizede hayırlı olsun canımHayırlı olsun canım. Benim de çift embriyo transfer edildi. 9.gün 791 çıkmıştı, 12.gün 1537, 14.gün 3618 cıktı ve çift kese gördük elhamdülillah.
Başka bir çift transfer olan arkadaşım 9.gün 200lu bir değerle öğrenmişti
Ben farklı yerlerde test yaptırdım canım 790 ve 1500 ayni yerde yapılmadı. Ama hcg değerinden anlasilmiyor ya keseyle ancaSizede hayırlı olsun canımsağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişlerini demekki değişiyor değerler
Aynen doğru karantinamız biterse inşallah hayırlısı ne ise o olsunBen farklı yerlerde test yaptırdım canım 790 ve 1500 ayni yerde yapılmadı. Ama hcg değerinden anlasilmiyor ya keseyle anca
Hiç sıkıntı yapma sabretmek her zaman daha iyi. Ben testleri ki farklı yerde yaptırınca strese girdim olmadı diye. Keşke bir hafta sabredip kalp atışına gitseymişim dedim.Aynen doğru karantinamız biterse inşallah hayırlısı ne ise o olsun
Maşallahtek embriyo mu acaba
İnşallah canımBence ikiz seninde . Değerin güne göre
İnşallah canımyine tabi hayırlısı olsun
Amin canım inşallahAmin. Saglik hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim
24Geçmiş olsun öncelikle inşallah kolay atlatırsınız ben ikiz annesiyim 10. Günde değerim 560 çıkmıştı 2 gün sonra 1400 2 gün sonra 3600 yani 2 katından fazla katlanıyor sizin tek gebelik gibi duruyor ama gene de belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?