Çok acı bir durum dayanmak çok zor :(

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
Merhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 10 gün önce erkek arkadaşımla tartıştık ve hattını iptal etti ona epey bi ulaşamadım daha sonra aklıma beni daha önce aradığı bir numara geldi ve onu aradım o kişide çok yakın bir arkadaşı çıktı ona ulaşamadığımı söyledim oda durumun benimle alakası olmadığını biraz kafasını dinlemek istediğini söyledi bana eğer ona iletmek istediğim birşey varsa iletebileceğini söyledi. bende beni aramasını istedim ve beni özel numaradan aradı yeni bir hat almış ama benimle paylaşmadı numarasını... bana çok tartıştığımızı ve artık olmadığını söyledi ben ise ayrılmak istemediğimi söyledim baya konuştum ama gerçektende sürekli bir tartışma yaanıyordu ama bence bu ayrılmamız için yeterli bir sebep değildi.bana günlerce tartışma esnasında ona söylediğim lafları unutamadığını söyledi ve çok üzüldüğünü ifade etti hatta günlerdir tekrar tekrar modelin değmesin ellerimiz şarkısını dinlediğini söyledi çok uzun süre konuştuktan sonra telefonu kapatırken bana son bişey söyle dedim oda bana hayatında birinin asla olmadığını bu numrasınında yalnızca ailesnde ve yakın birkaç arkadaşında olduğunu söyledi. ve kapatırken beni arayine dedim oda tamam dedi ararım dedi ve kapattı ben dayanamayıp bunun kardeşi gibi çok yakın olduğu bir kuzeninin numarasını buldum ve aradım çocuğa durumu anlattım çocuksa bana onun 2 aydır başka bir kızla konuştuğunu ve kızı önceden tanıdığını ulaşabilmek için facebook açtığını söyledi ben resmen başımdan kaynar su iner gibi oldum buna inanamadım ben onun hayatındayken bi başkasıyla görüşüp konuşmuş bunu asla ve asla ona söyleme dedi bana o uygun zamanı bekliyo senondan zaman geçince biraz soğuyunca arayıp sana bunu söyleyecek ama bunu sakın belli etme ona diye ana yemin ettirdi

kızlar buna dayanamıyorum oysaki bana hayatında hiçkimsenin olmadığını defalarca bastıra bastıra söyledi son aradığında. ben buna inanamıyorum sevgilim benden kaçmak istiyor onu biliyorum çok üzerine gittim sizce bu onu benden soğutma için söylenen bir yalan mı ve ben ona mutlaka ulaşıp yüzleşmeliyim ama ayrı şehirlerdeyiz bana yardımcı olun ...

kuzenini arayacağını nerden bilsin de uydursun cnm mantıklı düşün doğru olabilir ama ben görüyorum ki artık sevgilin için bitmiş senin ayrılmanı bekliyor olabilir

canım üzgünüm ama sevse senden numarasını gizlemezdi
numara gizlemeyi de ilk defa görüyorum çok enteresan yaa
kuzeninin dediği doğru olabilir
bi araştır şu facebook işini

Doğru olabilir
sevgiliniz zaten ısrarla sizden kaçıyor siz neden hala bu ilişkiyi ayakta tutmak için tek başınıza direniyorsunuzki
böyle bir boşluk döneminde birinden hoşlanmış olabilir ve bunu söylemek için zaman kolluyor olabilir
üzerine düşmeyin siz ısrarcı oldukça o sizden uzaklaşacak gitmeyi aklına koymuşsa yapıcak bişey yok

Bence arama, sorma birdaha peşine düşme. O kızdan en ufak bir şey gördüğünde soluğu gene senin kapında alacak. Sende uzaklaşmaya bak, yani soğumaya. Ararsa falan soğuk soğuk konuş. Eğer dönerse peşinden çok koşar. Bunu iyi değerlendir. Dönmezse zaten sen soğumuş olacaksın, üzülmezsinde.

Bence arama, sorma birdaha peşine düşme. O kızdan en ufak bir şey gördüğünde soluğu gene senin kapında alacak. Sende uzaklaşmaya bak, yani soğumaya. Ararsa falan soğuk soğuk konuş. Eğer dönerse peşinden çok koşar. Bunu iyi değerlendir. Dönmezse zaten sen soğumuş olacaksın, üzülmezsinde.

o kıza karşı çok yoğun duygular içerisindeymiş ama :( kuzeni öyle diyor belkide yalan söylüyodur :(

Kesinlikle hiç bir şekilde ulaşmaya çalışma, boşver gitsin.. Ararsa eğer meşgule at bişi yap.. Açma telefonlarınıda bitmiş yani bu ilişki.. Başka yol yok bence..

Son düzenleme:
Back
X