Çok acı çekiyorum.. Yardım edin, akıl verin lütfen

çocuğun niyeti belli zaten(: sevgi falan yok çocukta

allahtan seviyom evlencem deyip iyce kullanmamış sizi yol yakınken dönün ilk defa bişeyler yaşadınız için ona bukadar baglandınız sakın yaşınız kaç bilmiyorum ama baya küçük yaşınız sanırım asla taviz vermeyin seni sevmedi ve seninle ne amaç için birlikte oldu belli istediklerini yapsanızda bi süre sonra yine terketcek sizi şu saatten sonrada sizi sevceni sanmayın sakın aramayın sakın inanın bi süre sonra ben ne salakmışım ne den başkasının isteklerine göz yummuşum sevmedini bildim halde diyceksiniz bu kuyunun dibi belli deyil sakın bu kuyudan daha fazla su içmeyin yazık olur

arkadaşım aynısı benim başımdada vardı o istedi ben olmaz dedim o istedi ben olmaz dedim böyle devam etti ve artık dayanamadım isteklerini yapıcamı söliyince( tabi denemek için) bendn iyisi güzeli olmazdı ama yapmazsamda kötü olurdum ama dayanamdım artık ve bitti...inan düşünme bile hemen bitir hiç arama sormaaa lütfenn inan bunu en iyi bilenlerden biriyim

dusununce mantiklisin bak dogru olmadigini sende biliyorsun ki
ask felan oldugunuda sanmiyorum dedigin gibi ilk oldugu icin belkide
ama boyle bir kisilikten uzak durmani oneririm arkana bile bakmadan hemde
boyle sevenler ne icin sevdigi acik sevgi degil o zaten baska bisi ...!
Uzak dur guzelim seni hakedenin ol;)

hiiiiç takma kafana müzik dinlemeyi kes sadece komik şeyler oku izle.neşeni yerine getirecek arkadaşlarla birlikte ol.o aklına geldiği zaman hemen derinliklere at başka bi şi düşün.onunla yaptıklarından hiç pişman olma bilmiyorum inancın nasıl ama.sadece Allah seni yargılayabilir.başka kimsenin yargılamasına izin verme.vicdanının bile.sen yanlış kişiyi sevmişsin o kadar olay bu. lütfen çıkar aklından ve yoluna devam et.ve bundan sonraki hiç bir ilişkinde o insandan bahsetme.sana farklı şekillerde yaklaşmak isteyenler olabilir.
ve emin olmadan hiç kimseyle böyle şeyler yaşama canımcım.bak eminim senin için bu üzüntüyü unutturacak çok güzel şeyler vardır.lütfen kendine geceleri gündüzleri haram edip ben günahkarım ben aileme bunu nasıl yaptım modunda dolaşma tamammı?bir insan ne zaman hata yapmaktan vazgeçerse o zaman geçmişteki hataları yapmış sayılmaz.
çok sevdiğim bi söz vardır. geçmişle bugün çarpışırsa yarın ölür diye.
yaptığın hataları ölü bir köpek gibi arkandan sürükleme çok zarar görürsün ve 3-4 ay beklemeden yeni bir ilişkiye başlama kendini boşluğa düşmüş gibi hissedeceğin için çok daha fazla hata yaparsın.
canımsın kocaman öptüm seni az biraz bekle.onu arama ve onun sadece bir hata olduğunu gör.
anlıyorum ilk olduğu için tek olmasını istiyosun ama canım benim bu karakterde bir insan senin kocan olmasa daha mutlu olursun bence.
iyi dinleee:
pişmanlık yok hemde hiç yok tamammı?
3-4 ay beklemeden başka biri de yok
onu aramak yok
geçmişle bugünü çarpıştırmak yok
mutluluk var sağlık var kendini düşünmek var...kendi hayatında figüran olma canım kimseyi hayatının merkezi yapma.
lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeen:)
[/B]

Back
X