- 3 Kasım 2014
- 295
- 398
- 73
- Konu Sahibi masaldenizindekucuksal
-
bugun gelse kabul etmem, asla kendimi o rezil ailenin icine sokmam... Allah korusun... ama son anlarim olsa onla olurdum ne demekYeni olduğu için. .
Zamanla geçecek. .
Alışkanlıkları zor bırakıyor insan. .bugun gelse kabul etmem, asla kendimi o rezil ailenin icine sokmam... Allah korusun... ama son anlarim olsa onla olurdum ne demek
diyecegimi demissin.. hem eski esiyle bi omur yasayacak guveni yok, asla diyor.. hem de zamaninda oyle cok sevmis ki, kisa sure de olsa onla olayim hayallerimi yasayayim ve cekip gideyim, cunku onunla daha otesi olmadi/olmaz diyor.. icim yandi ya..bir parçan hala oralara ait...
asla barışmam diyen beyin,koşa koşa giderim diyen kalp
çünkü o hala orda...
oldukça güç bir durumdasıny
kkoşulsuz aşk dedikleri bu işte ...diyecegimi demissin.. hem eski esiyle bi omur yasayacak guveni yok, asla diyor.. hem de zamaninda oyle cok sevmis ki, kisa sure de olsa onla olayim hayallerimi yasayayim ve cekip gideyim, cunku onunla daha otesi olmadi/olmaz diyor.. icim yandi ya..
zamaninda duydugu sevginin buyuklugu de bunlara sebep bence.. ve cesur bi karar severek ayrilmak.. seviyorum ama senden bana aile olmaz eş olmaz diyebilmek; bunu goze alabilmek.. onunla mutlu olma inancinin kalmamasi..kkoşulsuz aşk dedikleri bu işte ...
herşeye rağmen sevmek
ama nahoş şeyler yaşanınca insan korumaya alıyor kendini ve doğal olarak bitiyor...
ki bence bir mahsuru yok
sevmek illa beraberken olmalı diye bir şey yok...
aynen öyle...her kadının cesaret edeceği bir şey değil...zamaninda duydugu sevginin buyuklugu de bunlara sebep bence.. ve cesur bi karar severek ayrilmak.. seviyorum ama senden bana aile olmaz eş olmaz diyebilmek; bunu goze alabilmek.. onunla mutlu olma inancinin kalmamasi..
bu gece fazla melankoligim
ben miaynen öyle...her kadının cesaret edeceği bir şey değil...
eski eşini çok mu özlüyorsun
ben miyok kiz, bugunku BDV konulari beni duygusallastirdi, empati kurunca.. bi de zamaninda ben de sevdigim halde ayrilmistim kendi istegimle.. o donemki yasadiklarimi hatirladim konulara baktikca.. yoksa ben cok cok iyiyim Rabbime sukur, beni kurtardi o şer yuvasindan
iyi seyleri dusuneyim diyorum bazen, pat diye bi kotulugu canlaniyo.. onu bile birakmamis bana, tesekkur borcluyum bu yuzden.. o ise benim yalnizca çaba, sevgi ve fedakarligimi hatirlayabilir..ay sevindim :) ama yine de iyi hatırlamaya çalış...senin için yani
daha iy gelicektir
,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?