Yooo tartışmak yerine siz mixer moduna geçtiğiniz için birazdan sizle tartışan biri çıkar ortalık karışır. Ben de o yüzden Mune
hanıma yetiştirdim. ^_^ Hani etiket yetkisi sizde değil bir tek... :)
Sizi tenzih ederek yazıyorum bizimde karşı komşumuz genç bir kadın, kadının bütün vücudunu size çizebilirim. Balkonda eğilir o göğüsler olduğu gibi sokak görür perdeleri her zaman açık eğildiğinde çatalı gözükür. Bacakları zaten hep açık. Bu muhitte böyle giyinen pek olmadığı için dikkat çekiyor. Peki bizi ilgilendiriyor mu, hayır. O milleti değişeceğine kocayı değişsin bugün siz olursunuz yarın başkası.
Yooo tartışmak yerine siz mixer moduna geçtiğiniz için birazdan sizle tartışan biri çıkar ortalık karışır. Ben de o yüzden Mune
hanıma yetiştirdim. ^_^ Hani etiket yetkisi sizde değil bir tek... :)
Millet bi saattir ülkeden adam kovuyo onlar mixer degil benim oyle mi? Sizce yazdiklarimi ban yemekten korkarak mi yazmis gorunuyorum :) Siz isinize bakin!
Ya hanımlar biraz saygı biraz anlayış göstermeyi çok görüyorsunuz birbirinize, yine başlamışsınız yallah mallah demeye, hangi hakla kovuyorsunuz ki birbirinizi ?
Anlaşıldı, bu konu kapanmadan karşılıklı kovmalar son bulmayacak. Banlamalar da sırayla geliyor.