Canım algı yolların enfeksiyon kaptı sanırım. Bu yazdıklarıMADDE 216.
(1) Halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) Halkın bir kesimini, sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılayan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(3) Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılayan kişi, fiilin kamu barışını bozmaya elverişli olması halinde, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
ALINTI.
Muhatap olmuyorsan alıntı yapmayacaksın,seviyesizliği başlatıp cevabını alınca hanımefendi ayakları... Körler sağırlar birbirini ağırlar kulübüBen seninle muhatap bile olmadim
Dusuncemi etiketledigim kisiye soyledim ve hicbir hakaret icermiyordu. Ama nedense senin zoruna gitti, herkesin dusuncesine saygi duyulmali burda hakaret etmek senin seviye boyutunu gosterir. Konuyu baska yerlere saptirarak derdini ortaya koyamazsin.belki senin dini dusuncen farkli benimki farkli bu kendimizi ilgilendirir. Dedigin lafi da senin yasantindan gelmis oldugunu dusunerek ustume dahi alinmadim bu senin gordugun gorgunun ispati sonucda..
İlk paragrafta kesinlikle haklısınız.
Ama ikinci paragrafta eleştirdiğiniz tarafa dönüyorsunuz bence. Açık giyimden rahatsız olanlar muhakkak ki kapalı değil, kocasına güvenmeyen kadınlar. Konu nerden kapalıya Arabistan'a geldi orası ayrı bir ironi.
Kimse Türkiye'yi Arabistan yapmaya çalışmıyor, kimseden de Arabistan'a övgü duymadım bugüne kadar. Kimsenin hayali de Arabistan'da yaşamak filan değil, hayal dünyasından çıkın ve herkesin eşit haklarını savunun bence.
Bu ülkede nasıl şort giyen kadına tekme atan, boşanmış kadına kötü gözle bakan, açık kapalı fark etmeden kadın görünce salya akıtıp tahrik oldum diyenler insandışı bir mahluksa; kapalı kadının tiyatroda başörtüsünü çeken, üniversiteye sokmayan, ve de sokakta tüküren de aynı türden.
Ayrım yapmak bizi daha kötü hale sokacak anlayın artık bunu.
Yallah Arabistan değil o yüzden konu, yallah psikoloğa.
Çünkü bu zihniyet ve psikoloji meselesi.
Su kapali acik ayrimini yapmayalim artik gercekten ne kdar kucuk onemsiz seyleri sorun haline getiren bir ulke olduk herkes diledigi gbi evinde gezer ( perdeleri kapatsalar bir de ) soyle birsey var ama kadin gecelikle adam da donla geziyorsa perdeler de hic ama hic örtulmuyorsa ister istemez rahatszlk duyar herkes boyleleri de var ve saygi duyulmasni istiyorlarsa once saygi duyacaklarBence Arabistan sevdalısı çok var. Ayrıca insanlara özellikle kadınlara müdahele etme cürretini gosteren ve bunu normalleştiren ulkeler araplar, tamamen kadın odakli yasaklamalar hep orta doğulularda mevcut ve bu kafadaki insanların ulkemizdeki sayıları 5-10 değil milyon. Istedikleri açıkca arap yönetim sekli. Bunu kendileri saklamıyor ve net sekilde TC yönetim seklinden sikayetciler. Bu kafa sokakta dövülen kadın için, döven herife facede methiye diziyo, taciz tecavuze uğrayanı eeee öyle giyinmiş hak etti diye mide bulandırıcı sekilde tacizciyi savunuyor. Avrupa'da tacizci yillarca yatarken biz de ceza almıyor. Bu konudaki kadin da kocası bakıyor diye baskasınin evindeki giyimine karisma hakkını kendinde bulabiliyor. Bu psikologa gitsinler gibi basit bir süreç değil artık bu toplumda ciddi bir travmadır, yozlasmadır.
Su an Türkiye laik bir ülke, kıyafet sınirlaması yok. Ben bu ulkede istediğimi giyme hakkına sahibim ve hakkimı kullanıyorum. Kapalı insanların da kapalı olma hakkı var. Başörtüsü yasagı absurdlüktü, o da kalktı. Ama ulkede kapalı kadin, carsafli kadın kapalı diye dayak yemezken, açık kadın birileri tarafından dövülüyorsa ortadaki sorun nettir. Ben yasalarda özgür bir ulkede yasıyorum ve kapalıya ona buna karısmiyorum, taciz etmiyorum ama israrla ülke yonetimini, yasasıni beğenmeyene de yol açık derim. Ben kimsenin kirli zihniyetini cekmek zorunda degilim ya. Adam benim kiyafetimr laf edecek ben de "ya canım rahatsız ettiysem özür, haklısın ama sen de bi osikologa mı gitsen" dicem. O kadar humanist degilim. Rahatsızsan yallah derim.
Pardon yazinizi alintilamisimBence Arabistan sevdalısı çok var. Ayrıca insanlara özellikle kadınlara müdahele etme cürretini gosteren ve bunu normalleştiren ulkeler araplar, tamamen kadın odakli yasaklamalar hep orta doğulularda mevcut ve bu kafadaki insanların ulkemizdeki sayıları 5-10 değil milyon. Istedikleri açıkca arap yönetim sekli. Bunu kendileri saklamıyor ve net sekilde TC yönetim seklinden sikayetciler. Bu kafa sokakta dövülen kadın için, döven herife facede methiye diziyo, taciz tecavuze uğrayanı eeee öyle giyinmiş hak etti diye mide bulandırıcı sekilde tacizciyi savunuyor. Avrupa'da tacizci yillarca yatarken biz de ceza almıyor. Bu konudaki kadin da kocası bakıyor diye baskasınin evindeki giyimine karisma hakkını kendinde bulabiliyor. Bu psikologa gitsinler gibi basit bir süreç değil artık bu toplumda ciddi bir travmadır, yozlasmadır.
Su an Türkiye laik bir ülke, kıyafet sınirlaması yok. Ben bu ulkede istediğimi giyme hakkına sahibim ve hakkimı kullanıyorum. Kapalı insanların da kapalı olma hakkı var. Başörtüsü yasagı absurdlüktü, o da kalktı. Ama ulkede kapalı kadin, carsafli kadın kapalı diye dayak yemezken, açık kadın birileri tarafından dövülüyorsa ortadaki sorun nettir. Ben yasalarda özgür bir ulkede yasıyorum ve kapalıya ona buna karısmiyorum, taciz etmiyorum ama israrla ülke yonetimini, yasasıni beğenmeyene de yol açık derim. Ben kimsenin kirli zihniyetini cekmek zorunda degilim ya. Adam benim kiyafetime laf edecek ben de "ya canım rahatsız ettiysem özür, haklısın ama sen de bi psikologa mı gitsen" dicem. O kadar humanist degilim. Rahatsızsan yallah derim. Hangi birini psikologa yollayalım ki?
Yaf niye kine site ne yapmış sanaMune banlıyor musunuz üyelik mi iptal ediyorsunuz her neyse hu siteden bildirim almak ve üyesi olmak istemiyorum mümkünse.
İlla açıklanacak size,belli bir kafa var şimdi o kafa ne kafası herkes iyi biliyor isim vermeye gerek yok aynı o kafadasınız. İlla bir şeylerden mağduriyet çıkarma illa yazılanı-denileni oyy bono kopoloyom diyo bono dedi modundasınız. Kimsenin sizi aşağıladığı yok şunu kafanıza sokun!
Bilakis o sizin kendi aşağılık kompleksiniz. Bir kadın gelecek bana açıksın örtün kocam var diyecek! Yok yaa!? O dapdar zihniyete söylenmek yerine "yallah Arabistan'a" lafına bla bla bla...
Sen niye gocundun hayırdır gülüm? Diye sorarlar adama. Resmen polemik yaratmak amacınız Size bu kadar açıklama çok bile. Şimdi git nereye şikayet ediyorsan et çok duyduk bu lafları.
Ötekileştirmenin her zaman kötü olduğundan yanayım. Buradaki bayanada yapılan çok büyük terbiyesizlik zira yazdımda çok güzel cevap yazmıs. Tek derdim bizden olmayanı dışlamamak. Bunu yazarak tek yaptığınız bu. Tesettürlü birimiyim değilmiyim onu bile bilmiyorsunuz. Hala eşitlikten yana olmayan insanlarin olduğunu görmek üzücü.
Ekimde devam.. boştayım su an belli di mi?
Cehennem senin gibi masallara inananlar için var şekerim :) eşeğin şeyine kadar yolun var :)
İlla açıklanacak size,belli bir kafa var şimdi o kafa ne kafası herkes iyi biliyor isim vermeye gerek yok aynı o kafadasınız. İlla bir şeylerden mağduriyet çıkarma illa yazılanı-denileni oyy bono kopoloyom diyo bono dedi modundasınız. Kimsenin sizi aşağıladığı yok şunu kafanıza sokun!
Bilakis o sizin kendi aşağılık kompleksiniz. Bir kadın gelecek bana açıksın örtün kocam var diyecek! Yok yaa!? O dapdar zihniyete söylenmek yerine "yallah Arabistan'a" lafına bla bla bla...
Sen niye gocundun hayırdır gülüm? Diye sorarlar adama. Resmen polemik yaratmak amacınız Size bu kadar açıklama çok bile. Şimdi git nereye şikayet ediyorsan et çok duyduk bu lafları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?