Çok acil bakabilir misiniz. Dolgudan bir hafta sonra yüzümden ip çıktı

Dolgu maddesi olabilir mi? İşlemden sonra temizlemedilerse kalıntı kalmış olabilir. Atmayın saklayın sorarlarsa gösterirsiniz.

Dolgu maddesi olabilir mi? İşlemden sonra temizlemedilerse kalıntı kalmış olabilir. Atmayın saklayın sorarlarsa gösterirsiniz.
İpi gördükten sonra yorumumu değiştiriyorum, olamaz zaten. Ben küçük bir şey sandım. Bence her neyse yüzünüzde unutmuşlar.

Bilmediğim için soruyorum ip, dudağımın 2 parmak yanından çıktı. O bölgeye ip askı yapılıyor mu? Teşekkür ederim bu arada

Kolajen iple çizgi dolgusu yapiyorlar. İgnesiz bi islem. Ondan mi yaptırdınız? Ya da ilave bir bakim olarak mi uyguladilar acaba? Elastik dediniz ya o kolajen iplerinden olabilir. Solusyonu ile cilt uzerinde eritiyorlar uygulama esnasinda. Erimemis olabilir.

İpi gördükten sonra yorumumu değiştiriyorum, olamaz zaten. Ben küçük bir şey sandım. Bence her neyse yüzünüzde unutmuşlar.

Atmadım bu arada ama bu nerden çıkıyor ki. Yüzümde makyaj yoktu işlem öncesi makyajımı düzgünce temizledim. Çok teşekkürler bu arada

Şöyle yanak bölgeme işlem yapılırken asimetri fazla olduğu için 3 ml dolgu yapıldı. Devamında tekrar geleceğim vs diye konuşurken kolajen iğnesi de bizden olsun diye kolajen iğnesi yapıldı. Bu dediğiniz olabilir mi?

Bilmediğim için soruyorum ip, dudağımın 2 parmak yanından çıktı. O bölgeye ip askı yapılıyor mu? Teşekkür ederim bu arada

Cildin tamamına uygyulanır askı yöntemi. Ama bu iple mi uygulanıyor, bunu bilmiyorum.

Sen bu hani ilk yaptırdığın zaman fark etmezsin, cilde anestezi etkisi veren kremin etkisi geçince fark etmedin mi ipi? Ben dolgu ya da ip askı yaptırmadım daha önce tecrübem yok ama bir garip geldi, kocaman ip. Çok şaşırdım. İşlem sırasında ipi görmedin mi etrafta ya da ellerinde?

Yerinde olsam bir devlet hastanesine gider durumu anlatır, öyle güzellik merkezine gidip konuşurdum.

İstanbuldayın evet, çok haklısınız ilk hastaneye gidip arayıp

Koljen ignesi degildir o. Yanlis anlamissiniz bence. Kolajen ip uygulamasi diye bir sey var. Youtube dan falan bakin anlarsiniz. İpin ucuna su degdirin, eriyorsa muhtemelen kolajen ipi o. Cilt uzerinde eriterek uygulama yapiliyor, cizgi görünümü azaltiyor. Endise edecek bisey oldugunu sanmiyorum.

Yok inanın görmedim. Zaten işlem boyu gözlerim kapalıydı. İşlem öncesi seçenekler için konuşurken ip askıdan bahsedildi ama ben kesinlikle ip askı istemediğimi belirttim sadece dolgu için ödeme yaptım.

Fotoğrafını paylaştı ipin, siz anlıyorsunuz sanırım. İlk mesajda bakarsanız tanırsınız belki.

İlk kez böyle bir şey gördüm dolgu ile bu nasıl olmuş.Çok garip gerçekten.Geçmiş olsun

İnanın kolajen ip uygulaması diye bahsedilmedi. İpi musluğa tuttum. Erime vs olmadı. Hani boncuk takılar olur ya aynı o takıların ipleri gibi yapısı

İnanın kolajen ip uygulaması diye bahsedilmedi. İpi musluğa tuttum. Erime vs olmadı. Hani boncuk takılar olur ya aynı o takıların ipleri gibi yapısı
Bilemiyorum Kolajen uygulayalim dedigine gore o olabilecegini düşündüm. Uygulama sirasinda eritmek icin kullandiklari serumlar da su bazli o yuzden suda erime olur diye düşünmüştüm ama erimiyorsa belki o degildir. Ya da formu bozulmustur Emin olamadim. Görüntü olarak da benziyor ama

Yüz dolgusu diye yazmışım aslında
O kısmı kaçırmışım veya (bir kişi daha benim gibi dış anlamış) konuyu düzenlerken yüz dolgusu diye düzenleme yaptınız bilemiyorum. İnşallah kötü bişey değildir ip de çok uzun yani.

Evet evet görüntü benziyor. Ama ipin bi ucu dışarıdaydı. Ben hatta yüzümde kıl çıktı sandım şaşırdım. Dediğiniz gibi bir işlemse ücretsiz yapmazlar gibi geliyor. Bizden olsun diyerek yaptı çünkü işlemi. Çok teşekkür ederim bu arada.

Sanırım bulduk, ama emin değilim normal ip gibi de duruyor çünkü. Kolajen ipi diye bi şey çıkarmışlar. O olabilirmiş. Teşekkür ederim.

Dolgu ile ip arasında en küçük bir alaka yok. 44 yaşımdayım, dört senedir botoks ve dolgu yaptırıyorum işlem ön konsültasyon, uyuşturma ve iğne ya da kanülle dolguyu enjekte etmekten ibaret. Sizinki çok acaip bir şey olmuş. Ne markaydı dolgu teosyal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…