İpi gördükten sonra yorumumu değiştiriyorum, olamaz zaten. Ben küçük bir şey sandım. Bence her neyse yüzünüzde unutmuşlar.Dolgu maddesi olabilir mi? İşlemden sonra temizlemedilerse kalıntı kalmış olabilir. Atmayın saklayın sorarlarsa gösterirsiniz.
Profilindeki gibi istanbul'daysan, bence sen sabah cerrahpaşanın cildiye için olan kliniğine git. Yüzüne baksınlar hasar var mı yok mu diye. Sen normal ayna ile bakıp anlayamazsın. İlk olarak dolgu yaptırdığın güzellik merkezine gitme.
Belki gözün kapalıydı, o işlem öncesi sürdükleri krem ile fark etmedin askı ip uygulaması yapmışlardır.
İpi gördükten sonra yorumumu değiştiriyorum, olamaz zaten. Ben küçük bir şey sandım. Bence her neyse yüzünüzde unutmuşlar.
Kolajen iple çizgi dolgusu yapiyorlar. İgnesiz bi islem. Ondan mi yaptırdınız? Ya da ilave bir bakim olarak mi uyguladilar acaba? Elastik dediniz ya o kolajen iplerinden olabilir. Solusyonu ile cilt uzerinde eritiyorlar uygulama esnasinda. Erimemis olabilir.
Bilmediğim için soruyorum ip, dudağımın 2 parmak yanından çıktı. O bölgeye ip askı yapılıyor mu? Teşekkür ederim bu arada
Profilindeki gibi istanbul'daysan, bence sen sabah cerrahpaşanın cildiye için olan kliniğine git. Yüzüne baksınlar hasar var mı yok mu diye. Sen normal ayna ile bakıp anlayamazsın. İlk olarak dolgu yaptırdığın güzellik merkezine gitme.
Belki gözün kapalıydı, o işlem öncesi sürdükleri krem ile fark etmedin askı ip uygulaması yapmışlardır.
Koljen ignesi degildir o. Yanlis anlamissiniz bence. Kolajen ip uygulamasi diye bir sey var. Youtube dan falan bakin anlarsiniz. İpin ucuna su degdirin, eriyorsa muhtemelen kolajen ipi o. Cilt uzerinde eriterek uygulama yapiliyor, cizgi görünümü azaltiyor. Endise edecek bisey oldugunu sanmiyorum.Şöyle yanak bölgeme işlem yapılırken asimetri fazla olduğu için 3 ml dolgu yapıldı. Devamında tekrar geleceğim vs diye konuşurken kolajen iğnesi de bizden olsun diye kolajen iğnesi yapıldı. Bu dediğiniz olabilir mi?
Cildin tamamına uygyulanır askı yöntemi. Ama bu iple mi uygulanıyor, bunu bilmiyorum.
Sen bu hani ilk yaptırdığın zaman fark etmezsin, cilde anestezi etkisi veren kremin etkisi geçince fark etmedin mi ipi? Ben dolgu ya da ip askı yaptırmadım daha önce tecrübem yok ama bir garip geldi, kocaman ip. Çok şaşırdım. İşlem sırasında ipi görmedin mi etrafta ya da ellerinde?
Yerinde olsam bir devlet hastanesine gider durumu anlatır, öyle güzellik merkezine gidip konuşurdum.
Fotoğrafını paylaştı ipin, siz anlıyorsunuz sanırım. İlk mesajda bakarsanız tanırsınız belki.Kolajen iple çizgi dolgusu yapiyorlar. İgnesiz bi islem. Ondan mi yaptırdınız? Ya da ilave bir bakim olarak mi uyguladilar acaba? Elastik dediniz ya o kolajen iplerinden olabilir. Solusyonu ile cilt uzerinde eritiyorlar uygulama esnasinda. Erimemis olabilir.
İlk kez böyle bir şey gördüm dolgu ile bu nasıl olmuş.Çok garip gerçekten.Geçmiş olsunKızlar bir hafta önce yüzüme dolgu yaptırdım, dolgu yanak bölgeme yapıldı. Bugün yüzümde bıyık bölgemi alırken yanağımın alt tarafında bi kıl vardı. İşk defa gördüm onu da alayım derken çok sert geldiği için elimle çektim biraz çektikçe bi şey geliyor. Çektikçe ip gibi elime bi şey geldi. Bu ne olabilir? Dolgu öncesi kremle uyuşturdular. Gittiğim yer düzgün bi yer merdiven altı bi yerde değildi. Olaydan az biraz anlayan varsa özelden fotoğraf da paylaşabilirim. 10 cm filan elastik ip gibi bir şey çıktı. Yarın yaptırdığım yeri arayıp normal olup olmadığını soracağım ama çok anlamadığım için yanlış bi bilgilendirmeyle de ikna olmak istemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz.
İnanın kolajen ip uygulaması diye bahsedilmedi. İpi musluğa tuttum. Erime vs olmadı. Hani boncuk takılar olur ya aynı o takıların ipleri gibi yapısıKoljen ignesi degildir o. Yanlis anlamissiniz bence. Kolajen ip uygulamasi diye bir sey var. Youtube dan falan bakin anlarsiniz. İpin ucuna su degdirin, eriyorsa muhtemelen kolajen ipi o. Cilt uzerinde eriterek uygulama yapiliyor, cizgi görünümü azaltiyor. Endise edecek bisey oldugunu sanmiyorum.
Bilemiyorum Kolajen uygulayalim dedigine gore o olabilecegini düşündüm. Uygulama sirasinda eritmek icin kullandiklari serumlar da su bazli o yuzden suda erime olur diye düşünmüştüm ama erimiyorsa belki o degildir. Ya da formu bozulmustur Emin olamadim. Görüntü olarak da benziyor amaİnanın kolajen ip uygulaması diye bahsedilmedi. İpi musluğa tuttum. Erime vs olmadı. Hani boncuk takılar olur ya aynı o takıların ipleri gibi yapısı
O kısmı kaçırmışım veya (bir kişi daha benim gibi dış anlamış) konuyu düzenlerken yüz dolgusu diye düzenleme yaptınız bilemiyorum. İnşallah kötü bişey değildir ip de çok uzun yani.Yüz dolgusu diye yazmışım aslında
Bilemiyorum Kolajen uygulayalim dedigine gore o olabilecegini düşündüm. Uygulama sirasinda eritmek icin kullandiklari serumlar da su bazli o yuzden suda erime olur diye düşünmüştüm ama erimiyorsa belki o degildir. Ya da formu bozulmustur Emin olamadim. Görüntü olarak da benziyor ama
O kısmı kaçırmışım veya (bir kişi daha benim gibi dış anlamış) konuyu düzenlerken yüz dolgusu diye düzenleme yaptınız bilemiyorum. İnşallah kötü bişey değildir ip de çok uzun yani.
Yaa lütfen tartışmaya dönmesin konu. Yarın yaptırdığım yeri arayacağım daha önce medikal herhangi bi işlen yaptırmadığım için normal olup olmadığını bilmiyorum. Bana normal vs derlerse ikna olurum kesin. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?