Rota asisida böyle pahalimi malum 2 tane oluncaMenenjit aşısını 3. Ay yapmaya başlayan doktorlar var ama Ben doktor tavsiyesi ile menenjit aşısının ilk dozunu 9. Ay yaptırdım, 2 doz 11. Ay yapıldı, 3. Doz 13. Ay yapılacak, aşının fiyatı 400 lira, arkadaşınız çok fazla vermiş. Önce rota aşılarını yaptıracaksınız, doktorunuzun bilgilendirmesi ve yönlendirmesiyle hareket edersiniz, Allah bağışlasın, sağlıklı huzurlu ömür nasip etsin
Yaotircam tabiki ama biraz daha uygun fiyata nasıl yaptırabilriim araştıralım dedikRotayi yaptirdim ama menenjit asisina doktorum yurt disindan bilmem ne bolgesinden akrabalariniz gelenleriniz falan yoksa gerek yok dedi
Keske onuda yaptirsaydim bilincsizligime geldi pisman oldum napalim bu aralar cok artti bu hastalik rabbim korusun
Yaptirman iyi olur
Kaç yaşında? 2- 4 yaş arası tek doz şeklinde yapılabilir, son yaşı tam hatırlamıyorum bir sorun doktorunuza isterseniz.Rotayi yaptirdim ama menenjit asisina doktorum yurt disindan bilmem ne bolgesinden akrabalariniz gelenleriniz falan yoksa gerek yok dedi
Keske onuda yaptirsaydim bilincsizligime geldi pisman oldum napalim bu aralar cok artti bu hastalik rabbim korusun
Yaptirman iyi olur
Hastaneye göre değişiyor, biz rota aşısının ilk dozunu 350 ye yaptırmıştık 2. Dozu bi tıp merkezinde 270 e yaptırdık. Sağlık ocağına sorun, eczaneden rota aşısını alınca, aşıyı yaparlarsa onlara yaptırın, en azından ücrete özel hastane parası eklenmez.Rota asisida böyle pahalimi malum 2 tane olunca
Teşekkürler canım bir konuşayım sağlık ocagiylaHastaneye göre değişiyor, biz rota aşısının ilk dozunu 350 ye yaptırmıştık 2. Dozu bi tıp merkezinde 270 e yaptırdık. Sağlık ocağına sorun, eczaneden rota aşısını alınca, aşıyı yaparlarsa onlara yaptırın, en azından ücrete özel hastane parası eklenmez.
Menenjit aşısını doktora yaptırın, sağlık ocağında aşıyla ilgili soru sorduğumda, özel aşı olduğu için eğitimini almadık demişlerdi.
Allah yardimciniz olsun ikizler birde..Teşekkürler canım bir konuşayım sağlık ocagiyla
26 aylik oyleyse yaptirabilirim arastirayimKaç yaşında? 2- 4 yaş arası tek doz şeklinde yapılabilir, son yaşı tam hatırlamıyorum bir sorun doktorunuza isterseniz.
Cnm oncellikle hayirlisiyla buyutmek nasip etsin Allah sana karma asinin icersinde menenjit asisi bulunuyor zaten ben sadece rota virus asisina para vermistim saglik karnesinin fotografinida ekliyom sana daha detayli gormen icin karma asisida ucretli bir asi degil bilgin olsunSevgili kk güzel anneleri ikizlerim yeni doğdu ilk doz hepatit aşıları yapıldı 2ci ayda menenjit var özel bir asiymis yaptıran varmı varsa ne kadara yaptırdı lütfen yardımlariniza ihtiyacm var burda bir arkadaşım 850 ye yaptırmış daha uygunu yokmu
Menenjit virüsü tek çeşit değil, devlet tek bir çeşiti için yapıyor aşıyı, tıbbi açıklamasının bir örneğini ekleyeyim siz kendiniz de araştırın.Cnm oncellikle hayirlisiyla buyutmek nasip etsin Allah sana karma asinin icersinde menenjit asisi bulunuyor zaten ben sadece rota virus asisina para vermistim saglik karnesinin fotografinida ekliyom sana daha detayli gormen icin karma asisida ucretli bir asi degil bilgin olsun Eki Görüntüle 2561645
Bu başka.Cnm oncellikle hayirlisiyla buyutmek nasip etsin Allah sana karma asinin icersinde menenjit asisi bulunuyor zaten ben sadece rota virus asisina para vermistim saglik karnesinin fotografinida ekliyom sana daha detayli gormen icin karma asisida ucretli bir asi degil bilgin olsun Eki Görüntüle 2561645
Ben tip a menenjit için 9. Ve 18. aylarda menectra yaptırdım.pinkstrap filmdelisi
Menegigog deniyor tamam simdi anladim fakat oda yeni bir asi oldugu icin evebeynin kararina birakilan bir aşı 2 ay cok erken bu asi icin 9 ay diye biliyorum
Aşıyı 3. Ay dan başlatan doktorlar var, bebeğe göre hareket ediyorlardır belki ama canlı aşı olduğu için devlet aşılarıyla da denk gelmemesi lazım deniliyor yani en uygun zaman dilimi 9. Ay olmuş oluyor.pinkstrap filmdelisi
Menegigog deniyor tamam simdi anladim fakat oda yeni bir asi oldugu icin evebeynin kararina birakilan bir aşı 2 ay cok erken bu asi icin 9 ay diye biliyorum
Evet birde eşim çalışmıyor kriz var diye çıkardılar çok sinirlerim bozuluyorAllah yardimciniz olsun ikizler birde..
Asilar da almis basini gitmis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?