Çok acil bilgi lâzım?...

• Konu Sahibi Konu Sahibi özlemmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ö

özlemmm

Ziyaretçi
kendi adıma kayıtlı sabit telefona gelen bir aramanın numarasını çok acil bulmam gerekiyor.nereye nasıl başvuruluyor,bilgisi olan ya da daha önce yapmış olan varsa lütfen bilgi versin,prosedürü nedir,ne kadar sürede öğrenebilirim.

Sanırım ev telefonundan bahsediyorsunuz, bildiğim kadarıyla bunu öğrenmek malesef zor. Çünkü başıma gelen bir taciz olayında önce savcılığa başvurmuştuk. Telefon dinlemeye alınmış ama taciz edenen telefonu bana verilmemişti. Savcılık malesef bu numarayı vermiyor. Yani onlarda kalıyor numara gereğini onlar yapıyorlar.
Öncelikle savcılığa gidecek suç duyurusunda bulunacaksınız gerisini onlar hallediyorlar canım.

sağol burbuk.benim ki bi suç duyurusu değil,bana numaranın kendisi,en azından kime ait olduğu lazım.bu durumda nasıl öğrenebilirim.

sağol burbuk.benim ki bi suç duyurusu değil,bana numaranın kendisi,en azından kime ait olduğu lazım.bu durumda nasıl öğrenebilirim.

Bende buna ulaşamayacağını söyledim güzelim.Malesef olmuyor yada varsa bir yolu bilmiyorum ama ben çok aradım bulamadım.

Bir ara internette numarayı yazıyordun kime ait olduğunun cevabını alabiliyordun şimdi yok ama 11811'den bir sor istersen....

esyncim ben zaten kişiyi bilmiyorum.

burbuk peki sana taciz edenin kim oduğunu söylediler mi?

evet benimde bildiğim kadarıyla vermiyorlar.Ama numara gösteren telefonlar var sende biliyorsundur onu kullandığın zaman kim saat kaçda aramış kaç dk konuşulmuş kaç defa aranmış görebiliyorsun Burbuk arkadaşımızın da söylediği gibi savcılıktan numarayı öğrenemezsin

peki savcılığa ne şekilde başvurabilirim arkadaşlar?suç duyurusu yapmıycam,yani şikayetçi değilim arayandan fakat kim olduğunu öğrenip o kişiye ulaşmam lazım.savcılığa ne demem lazım?

canım savcılığa başvurunca sanırım başvurduktan sonraki aramalar göz önüne alınıyor.komşumuza öyle olmuştu sanırım.yine arayacak bir numara mı acaba?yoksa bir kez mi aradı şu ana kadar?

bir kez aradı ve bi daha aramayacak.ya insanın kendi adına kayıtlı bi telle ilgili her türlü bilgiyi vermeleri gerekmez mi,nasıl iş bu anlamadım.

canım gidip numara gösteren bir telefon alıyorsun..sonra da turk telekomdan telefonunda numara gösterilmesini istiyorum diyorsun..arayan numara telefonunda çıkıyor..

Canım çok yakın zamanda başımıza geldi. Savcılığa başvurduk. Önce dilekçe yazdık. Arkasından savcı bey le görüşüp anlattık derdimizi. 15 gün içinde sms yoluyla geri çağırdılar bizi. Arama kaydı savcının elindeydi. Adres ve isim ayrıntıları da vardı. Tek tek gösterdi hepsini bize. Hatta listelerin fotokopileri de bizde. :1rolleyes:

arkadaşlar ben şikayetçi olmıycam arayan kişiden,bu durumda savcılığa yine de başvuru yapabiliyor muyum,illaki bir şikayet gerekli mi,bilgi verir misiniz.

arkadaşlar ben şikayetçi olmıycam arayan kişiden,bu durumda savcılığa yine de başvuru yapabiliyor muyum,illaki bir şikayet gerekli mi,bilgi verir misiniz.

Canım daha önce de yazdığım gibi yakın zamanda yaşadım. Biz de şikayetçi olmak istemedik ama savcı şikayetçiyim deyin sonrasında alırsınız dedi şikayetinizi. Ayrıca arama kayıtları geçmişe yönelik çıkıyor. Şikayetten sonrasını değil öncesini veriyorlar.

sağol canım,başvururucam savcılığa,şikayetçi olmak istediğimi de belirticem,belki ona göre bi dilekçe yazma şansım vardır.
bir de ben bu telefonu kapattırıp yurtdışına gidiyorum,uzun bir süre dönmeyeceğim,savcılıkta yapacağım işlemi nasıl takip edebilirim?

Sms yoluyla bilgilendiriyorlar. en geç 20 güne geliyor sms. Sonrasında 3 gün içerisinde savcılığa gitmek gerekiyor. Yoksa polis yoluyla çağırıyorlar. Gitmemek de suç sayılıyormuş. Ne zaman gidiyorsun cnm?

savcılığa başvuramıycam bu durumda demek ki,çünki burda olmıycam.son birşey sorayım o zaman,ben şimdi teli kapattırsam ve mesela bir sene sonra şu anki telimle ilgili inceleme yaptırabiliyor muyum?

savcılığa başvuramıycam bu durumda demek ki,çünki burda olmıycam.son birşey sorayım o zaman,ben şimdi teli kapattırsam ve mesela bir sene sonra şu anki telimle ilgili inceleme yaptırabiliyor muyum?

O konuda bilgim yok cnm. Ama 5 ay öncesinden o güne kadar olan kayıtları istediğimi belirtmiştim dilekçemde. Onu bir sorup öğrenmek lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…