Cok acil camasir

MeseZeytini

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
196
37
118
Apartta kaliyorum cok acik cevaba ihtiyacim var.
Aparta kendm camasr makinesi aldim. Simdi yanima yeni biz geldi. Kullanmak istiyosan ben 150ye aldim yarisini ver kullan dedim. Olmazmis ztn o kadara almisim yarisini degl en fazla 50verirms ztn ustnden gecmis hatta 75 vereym ama ikimz kullanalm makine bana kalir sen mezn olnca dedi. Tabi kabl etmedm.makineyi aldigim kisi ztn satamazsan yine 150den ben alirim senden dedi. Sene sonnda ona vericem yine. Simdi kiz bana kullandrmazsan elektrik suyu sen fazla odersin diyo.ben de kiza kullandirmiycam cnku olay para degl ama yaptigi karsidakinn salak yerine koymak. Daha gecen ay 150ye aldm 75e niye ona satayimki.. simdi ben biriktip yikiyrm ayda 2 ya da 3 kez. . Elektrik suyu ne kadar tl fazla odemem gerekir.yani bu nasil hesaplanir ki.
Lutfen yardimci olun cok acil simdiden tesekkurler

O canasirlarını elde yîkıyor ise senden daha fazla su harcamış olur. Makine elde yıkamadan az şu harcar. Eğer çamaşırları dışarıda yikatiyor ise çok fazla bir miktar ödemen gerekmez. 3 4 lira fark odemen yeterli

sen zaten makineyi kız yokken almışsın
yani o kızdan para almadan kıza kullandırsan ne olur ölür müsün?
bu kadar hain olmayın

Kiz her seyde para konusunu yapip kendini akilli karsindakini salak goren biriyse yaparim.
Kiz aparti gormeye geldigi anda daha ooooh makinede var hazira kondum oooh diye tepki verdi. Tvyi de ben aldim ama o ucuzdu 50liraya aldm.izle sen de para geek yok dedm. Telde annesine enayi yaa parasiz izliycem diye anlatti ona ragmen yine bseyd demedim. 150lirayi brn kredi kartina borclanip aldm ben de ogrenciyim niye istemeyim

başka biriyle kalmanızın yolu yok mu böyle saçma bir insanla kalmaya devam edince daha çok sorun yaşarsın. diğer soruların için fikrim yok evine kaç tl elektrik su faturası geliyor de bilmiyorum o işlere hep eşim bakıyor yani ne ne kadar etkiliyordur bir fikrim yok maalesef. birde bence kullandırmamakta sonuna kadar haklısın insanlar sahiplenmedikleri malzemeleri bozmak kırmak ve kötü kullanmak konusunda ustalar. kendisi bir katkı sağlamadığı için büyük ihtimalle çok dikkatsiz kullanır bu zihniyetli bir. 50 si 100 u birşey değil(hoş öğrenciyken bazen 1.5 tl nin hesabını yapmak zorunda kaldığım olmuştur yani) bozulup ortada kalırsınız.

Şuna eminimki sana satan adam makineyi 50 ye bile almaz geri,kandırmış seni.sen de bu gazla iki üç kuruşun peşine düşmüşsün.ne gerek var böyle gerilmeye.75 i kabul et makineyi bırak git.mezun olunca ne yapacaksınki o makineyi.hem 75 lira da sana kalacak.böyle şeyler için huzuru bozmaya değer mi

yani bu kadar para konusu şimdiden dert olacaksa bu kişi ile aynı evde kalmayın
zamanla başka sorunlarda çıkabilecek gibi

Olay para degil.. ben onn derdinde degilm anlatamadim sanirim. Kiza tvyi de ben aldm ama kullan dedm telde annesine enayi ya bedavadan kullancam ddi. O yuzden boyle yapiyrm .

Adam aynı fiyata senden neden alsın ki. kaç sene sonra emin misin alacağına. Sanmıyorum alacağını. Kaç sene geçecek aradan. Çok alışverişim oldu 2. el satanlarla hepsi adam sömürmeye bakıyor. Koca ev eşyamı 75 liraya satmıştım. ki adam bir kitaplığa o kadar istiyordu. Ayrıca o da elde yıkıyor o zaman daha fazla su gidiyor. Sizde ona öyle söyleyin.

Bi ay once aldim 1 ay sonra da satacagim. Seneler gecmiyor ki. Hem almasa da ben İHTİYACİ OLAN BIRINE bedava da veririm.konu para degl

gece 10 ile sabah 6 arası tasarruflu olarak kullanırsan cok gelmez. ancak elektrik ve su fiyatlari sen az da kullansan devlet vergi kestigi icin kdv'si yüksek gelir.
kızla ya konusup 150'yi ikiye bölün. ya da tek öde. Olmaz oyle ben fazla sen az.

Tek ode derken onu.anlamadm

Kullandirma kiz tv izletme ben olsam oyle yaparim bir ay mak kullanma grlen faturaya bak obur ay gelen farkida odersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…