- 21 Eylül 2009
- 196
- 37
- 118
- Konu Sahibi MeseZeytini
-
O canasirlarını elde yîkıyor ise senden daha fazla su harcamış olur. Makine elde yıkamadan az şu harcar. Eğer çamaşırları dışarıda yikatiyor ise çok fazla bir miktar ödemen gerekmez. 3 4 lira fark odemen yeterliApartta kaliyorum cok acik cevaba ihtiyacim var.
Aparta kendm camasr makinesi aldim. Simdi yanima yeni biz geldi. Kullanmak istiyosan ben 150ye aldim yarisini ver kullan dedim. Olmazmis ztn o kadara almisim yarisini degl en fazla 50verirms ztn ustnden gecmis hatta 75 vereym ama ikimz kullanalm makine bana kalir sen mezn olnca dedi. Tabi kabl etmedm.makineyi aldigim kisi ztn satamazsan yine 150den ben alirim senden dedi. Sene sonnda ona vericem yine. Simdi kiz bana kullandrmazsan elektrik suyu sen fazla odersin diyo.ben de kiza kullandirmiycam cnku olay para degl ama yaptigi karsidakinn salak yerine koymak. Daha gecen ay 150ye aldm 75e niye ona satayimki.. simdi ben biriktip yikiyrm ayda 2 ya da 3 kez. . Elektrik suyu ne kadar tl fazla odemem gerekir.yani bu nasil hesaplanir ki.
Lutfen yardimci olun cok acil simdiden tesekkurler
sen zaten makineyi kız yokken almışsın
yani o kızdan para almadan kıza kullandırsan ne olur ölür müsün?
bu kadar hain olmayın
Ben de acil acil okudum bi şeycik anlamadımÇok acil cevap yazabilmek için çok acil okudum ve hiçbirşey anlamadım
yani bu kadar para konusu şimdiden dert olacaksa bu kişi ile aynı evde kalmayınKiz her seyde para konusunu yapip kendini akilli karsindakini salak goren biriyse yaparim.
Kiz aparti gormeye geldigi anda daha ooooh makinede var hazira kondum oooh diye tepki verdi. Tvyi de ben aldim ama o ucuzdu 50liraya aldm.izle sen de para geek yok dedm. Telde annesine enayi yaa parasiz izliycem diye anlatti ona ragmen yine bseyd demedim. 150lirayi brn kredi kartina borclanip aldm ben de ogrenciyim niye istemeyim
Şuna eminimki sana satan adam makineyi 50 ye bile almaz geri,kandırmış seni.sen de bu gazla iki üç kuruşun peşine düşmüşsün.ne gerek var böyle gerilmeye.75 i kabul et makineyi bırak git.mezun olunca ne yapacaksınki o makineyi.hem 75 lira da sana kalacak.böyle şeyler için huzuru bozmaya değer mi
Adam aynı fiyata senden neden alsın ki. kaç sene sonra emin misin alacağına. Sanmıyorum alacağını. Kaç sene geçecek aradan. Çok alışverişim oldu 2. el satanlarla hepsi adam sömürmeye bakıyor. Koca ev eşyamı 75 liraya satmıştım. ki adam bir kitaplığa o kadar istiyordu. Ayrıca o da elde yıkıyor o zaman daha fazla su gidiyor. Sizde ona öyle söyleyin.
Apartta kaliyorum cok acik cevaba ihtiyacim var.
Aparta kendm camasr makinesi aldim. Simdi yanima yeni biz geldi. Kullanmak istiyosan ben 150ye aldim yarisini ver kullan dedim. Olmazmis ztn o kadara almisim yarisini degl en fazla 50verirms ztn ustnden gecmis hatta 75 vereym ama ikimz kullanalm makine bana kalir sen mezn olnca dedi. Tabi kabl etmedm.makineyi aldigim kisi ztn satamazsan yine 150den ben alirim senden dedi. Sene sonnda ona vericem yine. Simdi kiz bana kullandrmazsan elektrik suyu sen fazla odersin diyo.ben de kiza kullandirmiycam cnku olay para degl ama yaptigi karsidakinn salak yerine koymak. Daha gecen ay 150ye aldm 75e niye ona satayimki.. simdi ben biriktip yikiyrm ayda 2 ya da 3 kez. . Elektrik suyu ne kadar tl fazla odemem gerekir.yani bu nasil hesaplanir ki.
Lutfen yardimci olun cok acil simdiden tesekkurler
gece 10 ile sabah 6 arası tasarruflu olarak kullanırsan cok gelmez. ancak elektrik ve su fiyatlari sen az da kullansan devlet vergi kestigi icin kdv'si yüksek gelir.
kızla ya konusup 150'yi ikiye bölün. ya da tek öde. Olmaz oyle ben fazla sen az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?