Cok acil camasir

Bu kadar acımasız olmayın ya ..
Ben olsam kullandırırdım ..

O zaman durum baska.gormeden yazmistim.makina basi yikama fiyati belirleyin.en iyisi bu

Çok küçük hesaplar bunlar yav.
İnsan evladısınız, sirkeyi sarımsağı hesap etmeseniz ne olur sanki?
Hepimiz öğrenci olduk, evimizde odamızda ayrımız gayrımız olmazdı.
Böyle bitmez bu okul.

Akıllıya bak sen bide enayi diye seviniyor mu millete iyilik yaramaz bence ne tv yi izlemesine izin ver ne de makinayı kullanmasına dar et orayı ona başka yere gitsin..

Ya ben seni anlıyorum senin derdin enayi yerine konmakdan rahatsizlik. Bence sonuna kadar haklisin. Bende yurtta kaldim beraber markete girerdik ben cerez alirdim almazdı beraber yerdik helal hos olsun ama ay sonunda bana gelip sn para idaresi bilmiyisun bak ben su kadar biriktirdim diye gelince sinir olurdum. Benim uzerimden gecinip bide sana enayi demesi cok gicik bi olay. Haklisin bacım

Ben odedim ztn. Aldm gecen ay. Ama borcla aldm. O yeni geldi yanima.
O zaman elde yikiycaksan su parasi odedem 2,3 lira elektrk oderm ama baska yerde yilatcaksan da 5lira fazla oderim mi deyim ne deyim

Boyle olanlardan rahatsiz oluyorum oyle bi tepki vermese ya da benim durumm yok alamiycam arada bi kullansam olurmu falan dese basim usstune. Ben iki ay sonra mezun oluyrm ona birakir giderim. Sorun degil. Ama boyle tepki verince niye birakayim ki. O dediki sen pahalıya almissin daha ucuzu var.Ben dedm sana pahali geldiyse yer var. Sen de ucuza al oraaya koy kullan. Ben bunu bulabldm.aramis taramis bulamamis tabi.. simdide boyle diyor.

Ben odedim ztn. Aldm gecen ay. Ama borcla aldm. O yeni geldi yanima.
O zaman elde yikiycaksan su parasi odedem 2,3 lira elektrk oderm ama baska yerde yilatcaksan da 5lira fazla oderim mi deyim ne deyim
Yıkama başına sana para versin madem . Oda ortak kullanılacaksa salla başı al maaşı olayı olmamalı.

Enayi demiş sana üstelik

Ona satacagina ihtiyacı olana sat bence

Enayi meselesini daha sonraki mesajınızda belirttiğiniz için, size karşı yorum yaptım.
Ama açıkladığınız duruma göre haklısınız.
Para vermiyorsa makine için, deterjanları ona aldırım.
5 kiloluk hem beyaz hem renkli deterjan alsın, sorununuz kalmasın.
Fatura vs de beraber ödeyin.
Zaten o elde yıkayacaksa daha fazla ödemesi gerekir su faturasını.
2 ayınız kalmış, sıkın dişinizi.

Bu lafları duyduktan sonra değil makinanın evin kirasını bile verse kızı kabul etmem.Farklı bir tabir,üslup kullansaydı sizde sorun etmezdiniz

makine eski degilse internetten kullanma kilavuzunu bulursan kullandigin programa gore harcagi su miktarini ve elektrik mikarini verir. Su ve elektrik faturalarinda da birim fiyatlari yazar. Kullandigin miktari bu sekilde hesaplayip toplam faturada dusersin. Yada kullanimdan once ve sonra sayaclarin baslangic ve bitis numaralarini yazabilirsin. Her defasinda ugrasmak gerek ama, bana kalirsa sen ne kadar ugrassanda o kiz bu hesabin ne oldugunu ya anlamaz yada gicik oldugu icin kabul etmez gibi geliyor. Ama sen evde yokken o kizin makineyi kullanip kullanmadigini bilemezsin oyle bir kizdan hersey beklenir.

Olay para degil.. ben onn derdinde degilm anlatamadim sanirim. Kiza tvyi de ben aldm ama kullan dedm telde annesine enayi ya bedavadan kullancam ddi. O yuzden boyle yapiyrm .

Yuh yani ne bicim bir terbiyesiz mis o kiz, kabul etmeme gibi bir sansiniz varmiydi kizi eve ?

50 lira versin yeter.sevap.25 liradan nolacak.

Yazmıştım ki enayi ya bedava kullancam ,dedigini okudum :S

O zaman hic kullandirma ozel esyam git kendine yenisini al de

Yuh yani ne bicim bir terbiyesiz mis o kiz, kabul etmeme gibi bir sansiniz varmiydi kizi eve ?

Yok malesef daha once yazmistm yanimda bi kiz vardi sifonu çekmeden cikiyordu her seferinde falan degistrmlmeesini istedm.simdi bu geldi.
Ben kpss calisiyrm bde yok yere boyle seylerle ugrasmak sacma geliyor. Cocuk gbi yani

Olay para degil.. ben onn derdinde degilm anlatamadim sanirim. Kiza tvyi de ben aldm ama kullan dedm telde annesine enayi ya bedavadan kullancam ddi. O yuzden boyle yapiyrm .
Başta konuyu okuyunca sizi ayıplamıştım ama Rabbim yardımcınız olsun. Ne salak ve asalak insanlar var. Evet hiçbirşeyinizi kullandırmayın.

Aaa bu cok iyi oldu tesekkr ederm. Sayacin baslangc ve bitsini yazinca nasil hesaplayacagm peki. .. her daireye fatura gelmiyor. Apart kendi hesapliyor su kadar kullanmissinz carpi bilmm kac falan

Özellikle para konusunda akıllı geçinen şark kurnazlarına ifrit olurum.
Makine için eğer kullanmak istiyorsa yıkama başına 5 tl al,ödemiyorsa sen ekeltrik parasının üstüne 5 tl ekleyiverirsin.O da elinde yıkadığıyla kalır.
Telefonda annesiyle yaptığı konuşmayı duyduğunu ekle ve tv de izletme.
Kendin almışsın ve hiçbir şeyini paylaşmak zorunda değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…