- 4 Mart 2014
- 384
- 482
- 303
- Konu Sahibi MeseZeytini
-
Aaa bu cok iyi oldu tesekkr ederm. Sayacin baslangc ve bitsini yazinca nasil hesaplayacagm peki. .. her daireye fatura gelmiyor. Apart kendi hesapliyor su kadar kullanmissinz carpi bilmm kac falan
150 liraya aldığın bi ürünü yine 150 satamazsin almazlar en an yarı fiyatına alırlar bakma onların 150 alırız dediklerine.75 lira versin oda kullanmak istiyorsa.Apartta kaliyorum cok acik cevaba ihtiyacim var.
Aparta kendm camasr makinesi aldim. Simdi yanima yeni biz geldi. Kullanmak istiyosan ben 150ye aldim yarisini ver kullan dedim. Olmazmis ztn o kadara almisim yarisini degl en fazla 50verirms ztn ustnden gecmis hatta 75 vereym ama ikimz kullanalm makine bana kalir sen mezn olnca dedi. Tabi kabl etmedm.makineyi aldigim kisi ztn satamazsan yine 150den ben alirim senden dedi. Sene sonnda ona vericem yine. Simdi kiz bana kullandrmazsan elektrik suyu sen fazla odersin diyo.ben de kiza kullandirmiycam cnku olay para degl ama yaptigi karsidakinn salak yerine koymak. Daha gecen ay 150ye aldm 75e niye ona satayimki.. simdi ben biriktip yikiyrm ayda 2 ya da 3 kez. . Elektrik suyu ne kadar tl fazla odemem gerekir.yani bu nasil hesaplanir ki.
Lutfen yardimci olun cok acil simdiden tesekkurler
Kiz diyoki siimdide fatura 30 gelse 10 ben oderm 20sen.
Bi kufur edicem az kaldi
yok öyle bi hikaye cnm dicen kullanırsan fatura ne gelirse yarısı isine gelirse de direkApartta kaliyorum cok acik cevaba ihtiyacim var.
Aparta kendm camasr makinesi aldim. Simdi yanima yeni biz geldi. Kullanmak istiyosan ben 150ye aldim yarisini ver kullan dedim. Olmazmis ztn o kadara almisim yarisini degl en fazla 50verirms ztn ustnden gecmis hatta 75 vereym ama ikimz kullanalm makine bana kalir sen mezn olnca dedi. Tabi kabl etmedm.makineyi aldigim kisi ztn satamazsan yine 150den ben alirim senden dedi. Sene sonnda ona vericem yine. Simdi kiz bana kullandrmazsan elektrik suyu sen fazla odersin diyo.ben de kiza kullandirmiycam cnku olay para degl ama yaptigi karsidakinn salak yerine koymak. Daha gecen ay 150ye aldm 75e niye ona satayimki.. simdi ben biriktip yikiyrm ayda 2 ya da 3 kez. . Elektrik suyu ne kadar tl fazla odemem gerekir.yani bu nasil hesaplanir ki.
Lutfen yardimci olun cok acil simdiden tesekkurler
Kiz diyoki siimdide fatura 30 gelse 10 ben oderm 20sen.
Bi kufur edicem az kaldi
Ayy üniversitedeki ilk ev arkadaşlarım geldi aklıma. Eve aldığımız ekmeğin kendi payını bölüp saklarlardı. Yumurtanın üstüne isim yazarlardı. Sizin arkadaşlarınız geliyor misafirliğe gelmesin masraf oluyor muhabbeti yaparlardı. Küçük hesap yapıp karşıdaki insanı enayi yerine koymaya çalışan çok insan var. Makinayı sen apartta yokken kullanmayacağını nerden biliyorsun. Ayda 2-3 kere makina çalıştırmak elektrik faturasına çok etki etmez en fazla 3-4 lira farkettirir.Kiz her seyde para konusunu yapip kendini akilli karsindakini salak goren biriyse yaparim.
Kiz aparti gormeye geldigi anda daha ooooh makinede var hazira kondum oooh diye tepki verdi. Tvyi de ben aldim ama o ucuzdu 50liraya aldm.izle sen de para geek yok dedm. Telde annesine enayi yaa parasiz izliycem diye anlatti ona ragmen yine bseyd demedim. 150lirayi brn kredi kartina borclanip aldm ben de ogrenciyim niye istemeyim
Kiz her seyde para konusunu yapip kendini akilli karsindakini salak goren biriyse yaparim.
Kiz aparti gormeye geldigi anda daha ooooh makinede var hazira kondum oooh diye tepki verdi. Tvyi de ben aldim ama o ucuzdu 50liraya aldm.izle sen de para geek yok dedm. Telde annesine enayi yaa parasiz izliycem diye anlatti ona ragmen yine bseyd demedim. 150lirayi brn kredi kartina borclanip aldm ben de ogrenciyim niye istemeyim
Olay para degil.. ben onn derdinde degilm anlatamadim sanirim. Kiza tvyi de ben aldm ama kullan dedm telde annesine enayi ya bedavadan kullancam ddi. O yuzden boyle yapiyrm .
Akıllıya bak sen bide enayi diye seviniyor mu millete iyilik yaramaz bence ne tv yi izlemesine izin ver ne de makinayı kullanmasına dar et orayı ona başka yere gitsin..
Aynen 75 lira alsın konu sahibi makineyi aldığı yer geri 150 liraya alırım demiş okul bitince ama almaz bence yarı fiyatına alır yine.Canim kızın bu lafı aslında kızın kumaşını belli ediyor onun seviyesine inme lütfen. Kızın durumu çok fena.
Bak biri demiş zaten sen yokken makineyi kullanır bu kız nasıl engelleyeceksin. 75 tl yi al. Gerisini boşver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?