- 25 Eylül 2011
- 7.514
- 11.376
- 498
- Konu Sahibi MeseZeytini
Aynen oyle.neyin hesabinda insanlar..sen zaten makineyi kız yokken almışsın
yani o kızdan para almadan kıza kullandırsan ne olur ölür müsün?
bu kadar hain olmayın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen oyle.neyin hesabinda insanlar..sen zaten makineyi kız yokken almışsın
yani o kızdan para almadan kıza kullandırsan ne olur ölür müsün?
bu kadar hain olmayın![]()
O zaman durum baska.gormeden yazmistim.makina basi yikama fiyati belirleyin.en iyisi buKiz her seyde para konusunu yapip kendini akilli karsindakini salak goren biriyse yaparim.
Kiz aparti gormeye geldigi anda daha ooooh makinede var hazira kondum oooh diye tepki verdi. Tvyi de ben aldim ama o ucuzdu 50liraya aldm.izle sen de para geek yok dedm. Telde annesine enayi yaa parasiz izliycem diye anlatti ona ragmen yine bseyd demedim. 150lirayi brn kredi kartina borclanip aldm ben de ogrenciyim niye istemeyim
Akıllıya bak sen bide enayi diye seviniyor mu millete iyilik yaramaz bence ne tv yi izlemesine izin ver ne de makinayı kullanmasına dar et orayı ona başka yere gitsin..Kiz her seyde para konusunu yapip kendini akilli karsindakini salak goren biriyse yaparim.
Kiz aparti gormeye geldigi anda daha ooooh makinede var hazira kondum oooh diye tepki verdi. Tvyi de ben aldim ama o ucuzdu 50liraya aldm.izle sen de para geek yok dedm. Telde annesine enayi yaa parasiz izliycem diye anlatti ona ragmen yine bseyd demedim. 150lirayi brn kredi kartina borclanip aldm ben de ogrenciyim niye istemeyim
150 yi sen ödeTek ode derken onu.anlamadm
150 yi sen öde
Ya ben seni anlıyorum senin derdin enayi yerine konmakdan rahatsizlik. Bence sonuna kadar haklisin. Bende yurtta kaldim beraber markete girerdik ben cerez alirdim almazdı beraber yerdik helal hos olsun ama ay sonunda bana gelip sn para idaresi bilmiyisun bak ben su kadar biriktirdim diye gelince sinir olurdum. Benim uzerimden gecinip bide sana enayi demesi cok gicik bi olay. Haklisin bacım![]()
Yıkama başına sana para versin madem . Oda ortak kullanılacaksa salla başı al maaşı olayı olmamalı.Ben odedim ztn. Aldm gecen ay. Ama borcla aldm. O yeni geldi yanima.
O zaman elde yikiycaksan su parasi odedem 2,3 lira elektrk oderm ama baska yerde yilatcaksan da 5lira fazla oderim mi deyim ne deyim
Enayi meselesini daha sonraki mesajınızda belirttiğiniz için, size karşı yorum yaptım.Boyle olanlardan rahatsiz oluyorum oyle bi tepki vermese ya da benim durumm yok alamiycam arada bi kullansam olurmu falan dese basim usstune. Ben iki ay sonra mezun oluyrm ona birakir giderim. Sorun degil. Ama boyle tepki verince niye birakayim ki. O dediki sen pahalıya almissin daha ucuzu var.Ben dedm sana pahali geldiyse yer var. Sen de ucuza al oraaya koy kullan. Ben bunu bulabldm.aramis taramis bulamamis tabi.. simdide boyle diyor.
Bu lafları duyduktan sonra değil makinanın evin kirasını bile verse kızı kabul etmem.Farklı bir tabir,üslup kullansaydı sizde sorun etmezdinizKiz her seyde para konusunu yapip kendini akilli karsindakini salak goren biriyse yaparim.
Apartta kaliyorum cok acik cevaba ihtiyacim var.
Aparta kendm camasr makinesi aldim. Simdi yanima yeni biz geldi. Kullanmak istiyosan ben 150ye aldim yarisini ver kullan dedim. Olmazmis ztn o kadara almisim yarisini degl en fazla 50verirms ztn ustnden gecmis hatta 75 vereym ama ikimz kullanalm makine bana kalir sen mezn olnca dedi. Tabi kabl etmedm.makineyi aldigim kisi ztn satamazsan yine 150den ben alirim senden dedi. Sene sonnda ona vericem yine. Simdi kiz bana kullandrmazsan elektrik suyu sen fazla odersin diyo.ben de kiza kullandirmiycam cnku olay para degl ama yaptigi karsidakinn salak yerine koymak. Daha gecen ay 150ye aldm 75e niye ona satayimki.. simdi ben biriktip yikiyrm ayda 2 ya da 3 kez. . Elektrik suyu ne kadar tl fazla odemem gerekir.yani bu nasil hesaplanir ki.
Lutfen yardimci olun cok acil simdiden tesekkurler
Olay para degil.. ben onn derdinde degilm anlatamadim sanirim. Kiza tvyi de ben aldm ama kullan dedm telde annesine enayi ya bedavadan kullancam ddi. O yuzden boyle yapiyrm .
Yuh yani ne bicim bir terbiyesiz mis o kiz, kabul etmeme gibi bir sansiniz varmiydi kizi eve ?
Başta konuyu okuyunca sizi ayıplamıştım ama Rabbim yardımcınız olsun. Ne salak ve asalak insanlar var. Evet hiçbirşeyinizi kullandırmayın.Olay para degil.. ben onn derdinde degilm anlatamadim sanirim. Kiza tvyi de ben aldm ama kullan dedm telde annesine enayi ya bedavadan kullancam ddi. O yuzden boyle yapiyrm .
makine eski degilse internetten kullanma kilavuzunu bulursan kullandigin programa gore harcagi su miktarini ve elektrik mikarini verir. Su ve elektrik faturalarinda da birim fiyatlari yazar. Kullandigin miktari bu sekilde hesaplayip toplam faturada dusersin. Yada kullanimdan once ve sonra sayaclarin baslangic ve bitis numaralarini yazabilirsin. Her defasinda ugrasmak gerek ama, bana kalirsa sen ne kadar ugrassanda o kiz bu hesabin ne oldugunu ya anlamaz yada gicik oldugu icin kabul etmez gibi geliyor. Ama sen evde yokken o kizin makineyi kullanip kullanmadigini bilemezsin oyle bir kizdan hersey beklenir.