Kaç haftalık dedi yolksac da varmıydı kız foto vermedimi atsana ❤️
5 haftalık dedi ama ben 15 mayısta aşılama yaptırdım bilmiyorum 😬 fotoğraf olmaz mı hemen kaptım 😬 4 milimetrecikmiş

Eklentiler

• 1749807515484787764730580488741.webp
    1749807515484787764730580488741.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 109
5 haftalık dedi ama ben 15 mayısta aşılama yaptırdım bilmiyorum 😬 fotoğraf olmaz mı hemen kaptım 😬 4 milimetrecikmiş
Senin aşılamaydı benim aşılama deil canım ben femara ve çatlatma iğnesi deneyip normal yolla denedim benimde 18 mayıstı ilişkim o tutmuş ☺️darısı bana ben Salı gidecem kese için 🌸

Tabi fazlası çıkıyor fitilin hiç dert değil 💗🌸
Kanamam kesilmedi yine lekelenme ya da akıntıyla karışık şekilde geliyor geliyor tehlikeli mi bu, ev değiştirdik çok da yordum kendimi ondan mı oluyor acaba diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi, bir şey olacak diye çok korkuyorum

Kanamam kesilmedi yine lekelenme ya da akıntıyla karışık şekilde geliyor geliyor tehlikeli mi bu, ev değiştirdik çok da yordum kendimi ondan mı oluyor acaba diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi, bir şey olacak diye çok korkuyorum
Kanama üç güne kahveye döner progestan kullanırken genelde kahverengi de eski kan oluyor kırmızı ve bordo aktif yeni kandır öyle değilse korkmayın

Bende 17 mayısta çatlatma iğnesi kullandım pazar günü 1394 beta değerim vardı bugün kese görüldü rahimde düzensiz beta artışından doktor keseyi kürtajla alalım iğneyle betanı düşürelim dedi özele gitmiştim yatışını yapalım dedi kanamam yok ağrım yok tarihe görede kesem bana normal geliyor

Eklentiler

• 8A7C3CD3-34B1-49A1-B1A6-B340416747DA.webp
    8A7C3CD3-34B1-49A1-B1A6-B340416747DA.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 77
Bende 17 mayısta çatlatma iğnesi kullandım pazar günü 1394 beta değerim vardı bugün kese görüldü rahimde düzensiz beta artışından doktor keseyi kürtajla alalım iğneyle betanı düşürelim dedi özele gitmiştim yatışını yapalım dedi kanamam yok ağrım yok tarihe görede kesem bana normal geliyor
Kese rahimdeyse dış gebelik olmuyor da beta artışın nasıldı

Başka bir doktora git kese varsa neden düşürelim diyor ?

Benim de düzensiz artıyordu, dış gebelikten korkuyordum ama kese gördük sıkıntı yok dedi doktor. Bence sakın o doktora bir daha gitme, hatta yenidoğan çetesinden sonra özellerden uzak durmak en mantıklısı

Son düzenleme:
Benim de düzensiz artıyordu, dış gebelikten korkuyordum ama kese gördük sıkıntı yok dedi doktor. Bence sakın o doktora bir daha gitme, hatta yenidoğan çetesinden sonra özellerden uzak durmak en mantıklısı
Sizin durumunuz şuan ne keseyi ne zaman gördünüz kalp atışı duyuldu mu

Sizin durumunuz şuan ne keseyi ne zaman gördünüz kalp atışı duyuldu mu
Keseyi cuma gördük, önümüzdeki cuma da kalp atışını duyacağız inşallah. Bende de 11 Haziran'da beta 982 idi. 2 gün sonra çağırdı doktor, kese göründü işte

Keseyi cuma gördük, önümüzdeki cuma da kalp atışını duyacağız inşallah. Bende de 11 Haziran'da beta 982 idi. 2 gün sonra çağırdı doktor, kese göründü işte
Benim anlamadığım normal karından ultrasonla baktığında da kese görüldü detyalı incelemek isteyince vajinal ultrasonla baktı kese ikisinde de rahimde beta pazar günü 1394 bugün sorduğumda 1600 civarı falan dedi net bir sayı söylemedi e nabıza bakıyorum ben kan sonucunu göremiyorum bana kan sonucumuda göstermedi 1600 beta da karından ultrasonda kese görülür mü

Back
X