Cok acil fikir verirmisiniz? esim!!!

ben olsam asla ama asla gitmem eşimide göndermem böle konularda çok hassasmdır ben bu sonuçta erkek erkege dısarı cıkma yada maça gitme gibi bişey deil .. gittiği yere gelıcek ınsanlar belli herkes eşiyle nişanlısıyla vs gidicek kendı arkadaş ortamı olucak beni yarım agızla cagırmasının maksadı ne ?? ben varya deliririm bole konulara bana yarım agızla soruyosa hatta soruyosa o ortama ya benı sokmak ıstemıo yada özgür takılmak istiyodur. dediğim gibi bu tek erkek erkege gidilicek bi yer değil bi arkadaşının nişanı ve gelip gidicek kişiler belli çift olucak geneli evlılıkde sen ben diye bişey yok bız dıye bısey var bı yere gidilicekse ki gidilicek yer ortada beraber gidilir sevgilin mi bu senin teklıfte bulunuyo cok sınır oldum senın yuzunden kocamla kavga edicem şimdi ya :):):)

Allah Allah ya ne garip!
Asıl böyle özel gecelerde beraber olmanız gerek.
İnsanlar demez mi hiç aralarında bir sorun mu vardı da gelmedi diye?
İnsan yanında eşi varken niye rahat edemez ki?
Neyse sen bilirsin...

Rahat edemez derken erkek muhabetleri eglenmeleri felan ben orda tek bayan oluyorum ortamda en azindan diyeyim.
normalde hic takilmaz arkadaslarinin cogunu tanirim ama bilemiyorum ki ya...
gelsinde bi bakalim gene yarim agiz konusmazsa giderim :)

bende aynen bu sinirle yazdim buraya suan mantikli olmaya calisiyorum.
aslinda hicc takilmam cunku ortamlarini biliyorum gercekten hepsi tek geliyorlar ya dogru soyluyo :)
yani bu tip ozel geceleri resmen bekarliga veda partisine donusturuyolarlar:)
ama su dediginizde haklisiniz sevgilim gibi teklifte bulunuyo beraber gidilmesi gerekir ama offff anlamioo mu nee !!

Rahat edemez derken erkek muhabetleri eglenmeleri felan ben orda tek bayan oluyorum ortamda en azindan diyeyim.

Bir şey diyemiycem...
Neden kızdığını şu an anlayamadım zaten.
Alışkınmışsınız ya zaten bu tarz organizasyonlarda ayrı ayrı olmaya. Şimdi neden kızdın ki?
Adam her zamanki gibi erkek erkeğe eğlenmek istiyor.
Benim sevgilimin de çok arkadaşı bekar,boşanmış vs. Aralarında ben hep tek kadınım ama hiç öyle yalnız bırakılmadım çok şükür...

Olması gereken de bu zaten.

Böyle günlerde çiftler birlikte olmalı.

aynen... bole durumlarda istemeyen kısknan insanların düşünecegı tek sey aa bak yanında getırmıo bıle kesın araları bozuk her dugunde bole falan dıe dusunucekler ve kıskanan cekemıyenlerde bune bin katıp sagda solda anlatıcaklar. benım eşim bu konuda benden cok daha tıtızdır bı dugun vs kalabalık ortama gırsek benle evdekınden cok daha fazla ılgılı olur kı millet totosundan laf uydurmasın dost duşman catlasın diye nazar deymesin :) sen iyi sabrediyosun canım.

hayir ama evlendigimizden beri hic tek birakilmadim :) bekarken gidiyordu bende ustune dusmuyordum.
suan evliyiz o yuzden kizdim. daha dogrusu soyleyis tarzina kizdim. off kafam allak bullak oldu.

ekmeğine ne yağ sürüyorsun giyin hemen ben de geliyorum de bekar değil ki bu nişana erkek arkadaşlarıyla gitsin.
öğrensin böyle davetlere yalnız gidilmeyeceğini

hayir ama evlendigimizden beri hic tek birakilmadim :) bekarken gidiyordu bende ustune dusmuyordum.
suan evliyiz o yuzden kizdim. daha dogrusu soyleyis tarzina kizdim. off kafam allak bullak oldu.

Hatun adam da tarihte yanlışlık yapmış.

Gelmek istemeyeceğini düşünüp yarım ağızla söylemiş.

Bence sen gitmemeye bahane arıyorsun.

O kadar erkek masada sizden rahatsız olursa onu bilemem.
Varlığınız muhabbetlerine zeval veriyor olabilir.

Siz ikiniz otursanız;eşiniz onlardan ayrı kalmak istemiyordur.
Aman canım hiç mi yok eşiyle sevgilisi ile gelen hepsi mi sap bunların???

oyle diyebilecek insanlar olmayacak cunku o kadar cok tanidik olacagini sanmiyorum orda.
kizlar simdi cikmaliyim esim gelir birazdan. gidersemde gitmezsemde yazarim :))

sen sımdı gıtmezsen sonra gıtmezsen zaten alıstırmıs olursun onu böyle.
belki gönülsüz soyledı ama alısması lazım yoksa hep tek gıder artık bence

evet bencede zeval veriyor saniyorum
valla inanirmisiniz benim dugunume kinama bile cogu tek geldi :)

ekmeğine ne yağ sürüyorsun giyin hemen ben de geliyorum de bekar değil ki bu nişana erkek arkadaşlarıyla gitsin.
öğrensin böyle davetlere yalnız gidilmeyeceğini

aynen. evliliğin ne oldugunu anlamalı bence eşin herseyden once. ...

kendını hala bekar saniyo ortada .

ve eşinle olabıldıgınce evli arkadaşlarınla takılmaya bak öle bekarlarla takılmasına bu kadar tepkısız olursan asla evlılıgın agırlıgını taşımaz işte aynen böyle onlar gibi

yaşamak ister yarın bigün dha dgısık seylerle karsılasırsın benden söylemesi.

ayy ben de çok kızardım içimden ama bu saatten sonra maksat onu rahatsız etmek değil mi??...

hemen bir iki laf sokuşturduktan sonra "bende geliyorum tabii bekle biraz" der ve işi ağırdan alırdım....

eee son dakka hbr veriosa bekleyecek biraz....sonra daa içimdeki tüm kurtları dökerdim heralde görür o gününü:)

inanrım yaparsın

söyleyis tarzi berbat
yani gelmeni istemiyor havasi var
ben olsam bende bozulurdum gitmem onunda gitmesini istemem
eger giderse pisman olur !

sakinnn oll.... yazdıklarınızı okuodumm tepkılerıneee cok guldumm.. sen nıye kocanla kavga etcccceennn :)

kesınlıkle haklısın senn.. ne deme gelmek ıstermısın dıyee??? gelcen dıcek.. sen gıymezsen bende bı bahane bulayım da gıtmeyeyım dıcekkk :) oldu canımm yaa alıskanlık halıne gelırseee ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…