Cok acil fikir verirmisiniz? esim!!!

handesila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
147
13
28
Diğer
az once esim aradi bir arkadasinin nisani varmis gununu karistirmislar felan neyse ona gitcem dedi sende gelcen mi dedi. ben sinirlendim gelmicem ben dedim./
size gule gule dedim.
Sonra cevirdi askm ya hep birlikte gitcez iste ya niye kiziyosun felan filan dedi. ben bu saatten sonra gelmek istemezsin diye dusundum dedi.
bende sen gitmezsin diye dusundum dedim!

sinirlendigim mevzu nisana gitmesi felan degil bana yarim agizla gelcen mi demesi. yani oyle yarim yamalak cevir kazi yanmasin yapti ne tepki vermeliyim ya cok ofkeliyim kendime yedirip gidemem simdi.. hadi gideyim ne giyicem ne yapicam son dakika ama asil kizdigim tavri fikir verirmisiniz

az once esim aradi bir arkadasinin nisani varmis gununu karistirmislar felan neyse ona gitcem dedi sende gelcen mi dedi. ben sinirlendim gelmicem ben dedim./
size gule gule dedim.
Sonra cevirdi askm ya hep birlikte gitcez iste ya niye kiziyosun felan filan dedi. ben bu saatten sonra gelmek istemezsin diye dusundum dedi.

sinirlendigim mevzu nisana gitmesi felan degil bana yarim agizla gelcen mi demesi. yani oyle yarim yamalak cevir kazi yanmasin yapti ne tepki vermeliyim ya cok ofkeliyim kendime yedirip gidemem simdi.. hadi gideyim ne giyicem ne yapicam son dakika ama asil kizdigim tavri fikir verirmisiniz

yaa işte benden bi tane dahaaa :(( ya bu yazdıklarını okuyuncaa nedense hiç yabancı gelmedi canım benim yaa bende snein gibiyim böle yaparım gitmem sonra hem ben hem karşımdakiüzüülür sadece eşime diil annemlereede böle yapardım cocukken ama hep ben üzülürdüm bence canım kalk hemen ara onu bende gelecem deee hazırlan git nişanmışzatenn boşverrr muhakkak vardır bişeyelr dolapta giyin yap makyajını cık drim bennnn :)))

yaa işte benden bi tane dahaaa :(( ya bu yazdıklarını okuyuncaa nedense hiç yabancı gelmedi canım benim yaa bende snein gibiyim böle yaparım gitmem sonra hem ben hem karşımdakiüzüülür sadece eşime diil annemlereede böle yapardım cocukken ama hep ben üzülürdüm bence canım kalk hemen ara onu bende gelecem deee hazırlan git nişanmışzatenn boşverrr muhakkak vardır bişeyelr dolapta giyin yap makyajını cık drim bennnn :)))

ya canim oylede sanki gurursuz gibi bende takilicam senin pesine der gibi hissediyorum...yarim agizla soyleyince. defolsun gitsin ozaman nasil dokundu anlatamam..aman zaten en fazla giyebilecegim kot felan cunku samimiyetim olan bi arkadasi degil.. ama gitmeye gururum el vermiyo o baska/

Ayol çok abartmışsın bence.
Hemen kalk banyonu yap,git fön çektir.
Gel giyin.
Bir rimel,bir parlatıcı,bir allık!
Hazırsın işte!

Ayol çok abartmışsın bence.
Hemen kalk banyonu yap,git fön çektir.
Gel giyin.
Bir rimel,bir parlatıcı,bir allık!
Hazırsın işte!

iste takildigim konu hazirlanmak degil ne giyecegim sorun olabilir tabi ama :) dusumu felan almistim disari cikalim diyecektim onada
ama bu nisan cikinca gel deme tarzini bi duysaniz sanki ben pesinde takilmak isteyen es o tek gitmek isteyen taraf.
benle gitmek istemiyorsa bende gitmem gel demesinde hayir yok cok alindim yada ben alinganim bilmiyorum ki.

ayy kızsam bile giderdim düğün nişan delisiyim ben :27:

git tabi bu da soru mu öyle çok abartılacak birşey yok ortada :40:

ama gidersen de surat yapma :19:

Önce sakin olmakla başlayalım ...

Eşinizde son dakika öğrenmiş. '2Son dakika haber verilir mi '' tarzında bir suçlamada bulunacak bir durum yok bence. Erken öğrenseydi sizede erken haber verecekti.Öyle değil mi ?

Şu konuda kızmakta gerçekten haklısınız. Gelcek misin diye sorması biraz kötü olmuş

Ama büyütmeyin bu kadar

Kırıldığınızı dile getirinve alttan alan taraf olun .

Bir daha böyle bir durumla karşılaşmamak istediğinizi söyleyiniz.

Oda anlayışla karşılayacaktır bence.

Tartışmayın gerilmeyin ablam =)

size gule gule dedim.

ben olsam asla gitmem ve kıyametı koparırım ''sende gelcen mi'' ne demek ya ''hemen hazırlan cıkıyoruz hayatım'' demesi gerekirdi bence çok sinir bozucu bişeyşu an kendım yaşamış gibi oldum .. ama dediğim gibi BENCE . ateşe körükle gidiyo gibi anlaşılmasını ıstemem benım tavrım bu olurdu dusuncem bu :/

Erkeklerden uygun cümlelerle bir davet ya da doğru soru sorabilme gibi özellikler beklemiyoruz biz artık.

Gitmek istiyorsak dolaptan kurtarıcı elbisemizi çıkarıyoruz,giyinip gidiyoruz ve orada da surat asmadan eğleniyoruz.

Öyle yapıyoruz değil mi,öyle öyle....

Son düzenleme:
ayy kızsam bile giderdim düğün nişan delisiyim ben :27:

git tabi bu da soru mu öyle çok abartılacak birşey yok ortada :40:

ama gidersen de surat yapma :19:
bende cook severim aslinda ama cok alindim. gelecekmisin ne demek o gidicek yani kararini vermis sende gelceksen gel der gibi!

Önce sakin olmakla başlayalım ...

Eşinizde son dakika öğrenmiş. '2Son dakika haber verilir mi '' tarzında bir suçlamada bulunacak bir durum yok bence. Erken öğrenseydi sizede erken haber verecekti.Öyle değil mi ?

Şu konuda kızmakta gerçekten haklısınız. Gelcek misin diye sorması biraz kötü olmuş

Ama büyütmeyin bu kadar

Kırıldığınızı dile getirinve alttan alan taraf olun .

Bir daha böyle bir durumla karşılaşmamak istediğinizi söyleyiniz.

Oda anlayışla karşılayacaktır bence.

Tartışmayın gerilmeyin ablam =)
o konuda kizmam bunu bilir son dakika haber verse askim hazirlan gidiyoruz dese hemen hazirlanirim cikarim.):
ama gelcekmisin yani gelirsende olur gelmezsende der gibi konusmasi
cok kirdi beni sonradan birde lafi cevirdi.
ama bu kafasinda benle gitmek istemedigini degistirmez bence.
inadim tutucak bi daha hep yalniz gidicek gorucek gununu ya ben biraz alingan irdeleyici biriyim zaten bunu bilip dikkatli olmasi lazim/

Son düzenleme:
canım ne gururu yapıyorsun sevgılın degılkı adam kocan ayol:1:gıt hazırlan bence:34: bırak bıze cvp vermeyı nısan bıtıcek :9:

Son düzenleme:
ben de sinirleniyorum böyle seylere. direkt hadi giyin gidelim demesını beklerım sahsen.

ama bence gıt sen ınat olsun dıye de cok guzel ol oyle gıt.:ssz:

Erkeklerden uygun cümlerle bir davet ya da doğru soru sorabilme gibi özellikler beklemiyoruz biz artık.

Gitmek istiyorsak dolaptan kurtarıcı elbisemizi çıkarıyoruz,giyinip gidiyoruz ve orada da surat asmadan eğleniyoruz.

oyle yapmaliyiz sanirim ama cook ofkeliyim.. ozellik mi bu off off/....

ben olsam asla gitmem ve kıyametı koparırım ''sende gelcen mi'' ne demek ya ''hemen hazırlan cıkıyoruz hayatım'' demesi gerekirdi bence çok sinir bozucu bişeyşu an kendım yaşamış gibi oldum .. ama dediğim gibi BENCE . ateşe körükle gidiyo gibi anlaşılmasını ıstemem benım tavrım bu olurdu dusuncem bu :/

aslinda benim normalde verecegim tavirda bu.. kapi orda derim gider.. ama buraya yanlismiyim diye konu actim ofkeyle kalkmak istemedim.
evet zaten hayatim hazirlan hemen dese aninda firlamistim ama suan sinirimden kuduruyorum..

iste takildigim konu hazirlanmak degil ne giyecegim sorun olabilir tabi ama :) dusumu felan almistim disari cikalim diyecektim onada
ama bu nisan cikinca gel deme tarzini bi duysaniz sanki ben pesinde takilmak isteyen es o tek gitmek isteyen taraf.
benle gitmek istemiyorsa bende gitmem gel demesinde hayir yok cok alindim yada ben alinganim bilmiyorum ki.

Şimdi...
Eşini sen tanırsın,öyle tek takılma huyu varsa haklısın.
Yok her yere beraber gidiyorsanız şu an burada durman hata.
Kalk bilgisayarını kapa ve makyajına başla hemen hadi!!!

Erkeklerden uygun cümlerle bir davet ya da doğru soru sorabilme gibi özellikler beklemiyoruz biz artık.

oyle yapmaliyiz sanirim ama cook ofkeliyim.. ozellik mi bu off off/....

aslinda benim normalde verecegim tavirda bu.. kapi orda derim gider.. ama buraya yanlismiyim diye konu actim ofkeyle kalkmak istemedim.
evet zaten hayatim hazirlan hemen dese aninda firlamistim ama suan sinirimden kuduruyorum..

Erkeklerden uygun cümlelerle bir davet ya da doğru soru sorabilme gibi özellikler beklemiyoruz biz artık.

öyle gönülsüz gönülsüz sorduysa bende gitmezdim heralde ya

ben de sinirleniyorum böyle seylere. direkt hadi giyin gidelim demesını beklerım sahsen.

ama bence gıt sen ınat olsun dıye de cok guzel ol oyle gıt.:ssz:

canım ne gururu yapıyorsun sevgılın degılkı adam kocan ayol:1:gıt hazırlan bence:34:ayol bırak bıze cvp vermeyı nısan bıtıcek :9:
kizlar cook kararsizim.. nisan bitmez esimi bekliyorum isten gelicekte hazirlanicak gitmeye kesin karar vermemis bakalim.
ben kene gibi ona yapisip takilmak istemiyorum pesine ama off ya gelsin halinden tavrindan bakicam.
bu arada kendi evimde degilim ve cok kisitli esya var yanimda az degil ama nisana yeter mi bilemiyorum :)

gitmezsen evde için içini yiyecek, gelsin de nefretimi kusayım diye bekleyeceksin. gelecek kavga edeceksin, belki gecikecek. sonra tekrar barışacaksınız... ben olsam giderdim büyütmezdim. daha kötü oluyor çünkü. aynı şeyi sizde ona yaparsınız bir gün olur biter :)

Şimdi...
Eşini sen tanırsın,öyle tek takılma huyu varsa haklısın.
Yok her yere beraber gidiyorsanız şu an burada durman hata.
Kalk bilgisayarını kapa ve makyajına başla hemen hadi!!!

makyajim dusum o isten gelmeden 1 saat once her gun rutinim oldugu icin suan aslinda sadece giyinmem lazim gidiceksem.
esim her yere benle gider ama dugun nisan sunnet her neyse boyle yerlere benle gitmeyi tercih etmiyor sanirim samimi arkadaslari hep bizleler onlar benimde kardesim. ama bu ortamlarda diyeyim cogu arkadasi bekar o yuzden hepsinin sevgilisi var gelmiyorlar
ben tek es oluyorum ondan rahat edemiyor diye dusunuyorum

Son düzenleme:
makyajim dusum o isten gelmeden 1 saat once her gun rutinim oldugu icin suan aslinda sadece giyinmem lazim gidiceksem.
esim her yere benle gider ama dugun nisan sunnet her neyse boyle yerlere benle gitmeyi tercih etmiyor sanirim cogu arkadasi bekar o yuzden hepsinin sevgilisi var gelmiyorlar
ben tek es oluyorum ondan rahat edemiyor diye dusunuyorum

Allah Allah ya ne garip!
Asıl böyle özel gecelerde beraber olmanız gerek.
İnsanlar demez mi hiç aralarında bir sorun mu vardı da gelmedi diye?
İnsan yanında eşi varken niye rahat edemez ki?
Neyse sen bilirsin...

Back
X