meraba kızlar ekim de nişanım olcak allah nasip ederse. ama sözlümün ailesi pek bilmiyor kıza ne olur erkeğe ne olur bana sözlüm sordu ben de sana haber veririm dedim. kız tarafı bohçada erkeğe ne götürür erkek tarafı alışverişte kıza ne alır.ya da sakarya da nişan adetleri nasıl.biz izmirde oturduğumuz için alışverişe oraya gideceğiz bana alınacakları oradan alacaklar ama büyük nişan yapmayacağız .yani tuvalet muvalet aldırmayacağım zaten.
ben oradan almak istemediğim için erkeğin traş takımı pijama takımı iç çamaşırları kemeri cüzdanı felan aldım havlu mavlu da evde var ayarlıcaz ama erkeğin ailesine illa birşeyler olması mı lazım ben siz bizimkilere yapmayın.biz de size yapmayalım dedim en azından nişanda yani.düğünde yaparız dedim onları. şimdi takı felan da alınacak oraların adetleri nasıl lütfen kızlar yardımcı olun bana
ben oradan almak istemediğim için erkeğin traş takımı pijama takımı iç çamaşırları kemeri cüzdanı felan aldım havlu mavlu da evde var ayarlıcaz ama erkeğin ailesine illa birşeyler olması mı lazım ben siz bizimkilere yapmayın.biz de size yapmayalım dedim en azından nişanda yani.düğünde yaparız dedim onları. şimdi takı felan da alınacak oraların adetleri nasıl lütfen kızlar yardımcı olun bana