cok acil kizlar bana bir fikir verin noluuuur

yagmurtanesi

yesilgözlü
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
20
0
86
37
Almanya
arkadaslar esime dogum günü hediyesi alicam ama aklima bir türlü degisik birsey gelmiyor vakit daraldi hala kafamda birsey yok fikirlerinize ihtiyacim var acil yorumlarinizi bekliyorum...

erkege hedıye almak bence zor iş. ben olsam forma alırdım heralde ya da saat

Çok şık bi kol düğmesi alabilirsiniz özel zamanlarda kullanması için.Hem şık, hem ebediliktir.

valla sevgiliyken içine çay konunca resim çıkan bardak almak güzel oluyordu ama evlenince zor:))) bnce de gömlek fln al bir de parfüm( çok klasik ama) eğer kullanıyorsa kol düğmesi eğer hiç bişi olmazsa tazmanyalı boxer al:))) şaka şaka hehe:))))

kendine süper bi gecelik al ama en sexisinden ve iice paketle ver ona o da açıp baksınki aa bu ne diye şaşırsın...

sen de "bunu senin için aldım hayatım üzerimde görünce hediyenin ne boyutta olduğunu göreceksin" fln de ne bilim ilginç geldi:)))

arkadaslar esime dogum günü hediyesi alicam ama aklima bir türlü degisik birsey gelmiyor vakit daraldi hala kafamda birsey yok fikirlerinize ihtiyacim var acil yorumlarinizi bekliyorum...

sigara kullanıyorsa bir çakmak alabilirsin yada kışa giriyoruz güzel bir mont falanda alabilirsin sonuçta eşin neyi eksik olduğunu bilirsin

Erkeklere hediye almak en zoru bence.ikinizin ismi yazılı kol düğmesi yaptırabilirsiniz.Yada evli olduğunuza göre en güzeli haftasonu için yerleşim yerinize yakın bir tatil ayarlamak.Başbaşa ve romantik bir anınız daha olur

ben eşimin en son ki doğum gününde çok istediği timberland ayakkabılardan aldım.. ağzını ara istersen istediği bişey varmı diye..ona göre bişeyler al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…