Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar esime dogum günü hediyesi alicam ama aklima bir türlü degisik birsey gelmiyor vakit daraldi hala kafamda birsey yok fikirlerinize ihtiyacim var acil yorumlarinizi bekliyorum...
valla sevgiliyken içine çay konunca resim çıkan bardak almak güzel oluyordu ama evlenince zor:))) bnce de gömlek fln al bir de parfüm( çok klasik ama) eğer kullanıyorsa kol düğmesi eğer hiç bişi olmazsa tazmanyalı boxer al:))) şaka şaka hehe:))))
kendine süper bi gecelik al ama en sexisinden ve iice paketle ver ona o da açıp baksınki aa bu ne diye şaşırsın...
sen de "bunu senin için aldım hayatım üzerimde görünce hediyenin ne boyutta olduğunu göreceksin" fln de ne bilim ilginç geldi:)))
arkadaslar esime dogum günü hediyesi alicam ama aklima bir türlü degisik birsey gelmiyor vakit daraldi hala kafamda birsey yok fikirlerinize ihtiyacim var acil yorumlarinizi bekliyorum...
Erkeklere hediye almak en zoru bence.ikinizin ismi yazılı kol düğmesi yaptırabilirsiniz.Yada evli olduğunuza göre en güzeli haftasonu için yerleşim yerinize yakın bir tatil ayarlamak.Başbaşa ve romantik bir anınız daha olur