Çok acil konu ben ne yapayım şimdi ?

Helinsma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.953
946
123
31
8 aydır uzaktan bi ilişkim var uzak olduğu için ayda bir görüştük bu yüzden görünümü ile ilgili kafam çok karışıktı ama telefonda harika konuşuyorduk inanılmaz mutlu olmuştum her anlamda istediğim beklediğim kişi gelmişti 9 10 kez görüştük ve artık en son buluşmada ben bu adamla evlenirim dedim yanındayken ve annesiyle tanıştım. Durumu aileme açtım planlar, programlar her şeyi konuştuk düğün çeyiz ev her şeyi konuşuldu en son ailemle tanışmaya gelmesine 2 Gün kala bana bu his çöktü!! Rabbım kimseye yaşatmasın bu günleri birden emin miyim seviyor muyum yeterince zaman geçirmedik ya beğenmezsem diye düşünceler aldı beni içim içimi yiyor sabahlara kadar ağladım, gelme ben istemiyorum bile dedim çocuk napicani şaşırdı uzun uzun konuştu sonra geldi ilk gün benimle zaman geçirdi ama hâlâ istiyor muyum istemiyorum muyum anlamiyordum bi türlü ailemle konuştum sebep ne diyorlar cevap veremiyorum çünkü benim de verecek bi cevabım yok ne hislerimi ne beynimi hiç bi şey hissetmiyorum annem kızmaya başladı bunca zaman aklın neredeydi, erkek arkadaşımin ailesi öyle hazırlık yapıyor herkese duyurmuş bi taraftan neyse erkek arkadaşım yine de bize geldi tanıştı babamla çok güzel geçti o evdeyken çok mutlu oldum birbirlerini çok sevdiler. Erkek arkadaşımla zaten çok iyi anlaşıyoruz çok iyi bi insan.

İyi bi insan derken sadece alttan alan her şeye tamam diyen değil. Çok akıllı, anlayışlı, konuşur dinler olaylara yapıcı yaklaşır bana çok aşık sahiplenir aileme kültürüme çok uygun ve bende annesiyle çok iyi anlaştım. Hiç bir sorun yok yani.

Ama ben bu hissi atamıyorum içimden şimdi bana herkes baskı yapıyor 2 3 haftaya aileler tanışacak diye benim hevesim isteğim yok. Nolur bana bi yok gösterin bi akıl verin birden böyle oldum ben

Ekleme, tamamen bitirdik.. Bu hisle hayatımın en önemli kararını veremezdim. Çok pişman olacağım ama iş işten geçmiş olacak

Son düzenleme:
Soguyacağınız birşey mi yasadiniz acaba son günlerde ?
Yoksa evlilikten korkuyor olabilirmisiniz ?

İlk zamanlar fiziksel olarak beğenmede tereddütler yaşamıştım bunlar geldi aklıma birde evlenince başka şehirde yasiyacagim ama bunları düşünmüştüm kabul etmiştim birde ayrılmak istemiyorum

Olaylar çok hızlı gelişmiş. Henüz erken gibi geldi bana. Aileleri işin içine katmadan önce keşke biraz daha tanımak için zaman verseydiniz.

Uzun ilişki taraftarı değiliz ikimizde evlilik amacıyla konuşmaya başlamıştık ve hazır hissetmiştim
8 ay ve 10 kez görüştük 5 6 saat en az zaman geçirdik

Uzun ilişki taraftarı değiliz ikimizde evlilik amacıyla konuşmaya başlamıştık ve hazır hissetmiştim
8 ay ve 10 kez görüştük 5 6 saat en az zaman geçirdik
Bu kadar görüşme ile birini tanıyamazsınız. Az yüz yüze gelmişsiniz. Hızlı geliştiği için sizde sıkıntı yasıyorsunuz bence

Bu kadar görüşme ile birini tanıyamazsınız. Az yüz yüze gelmişsiniz. Hızlı geliştiği için sizde sıkıntı yasıyorsunuz bence
Olabilir evet ama biraz daha zaman deme şansım kalmadı sanırım bitirmek olacak en mantıklısı

Bence biran önce kendinize çeki düzen verin motive olacak şeyler yapın kendiniz anlatıyorsunuz çok güzel anlaşıyoruz, konuşuyoruz, çok anlayışlı, yapıcı vs diyerek onca olumlu şey varken beğenmeme konusuna anlam veremedim. Çok klişe bi söz evet ama herşey dış görünüş değil sen onun yanındayken kendini nasıl hissediyorsun sana nasıl yaklaşıyor bu önemli...

sosyal medya çağında herkes böyle oldu artık normal geliyo bana.. gerçekten seviyor muyum? yalandan mı sevdin ki şimdi... acaba doğru erkek mi?? ee tabi bin tane insan profili görüyoruz instada facete, yanlış anlama hepimiz böyleyiz daha iyisini bulur muyduk acaba diye bir düşünce bir yerde saplanıp kalıyo ha bire dürtüyo beynimizi. erkeklerde de durum aynı, kimse kimseyi beğenemez oldu çünkü önümüze sosyla medya yüzünden milletin yediği akşam yemeğine kadar her şey sunuluyo... sonra da içten içe insanın aklına şeytan giriyo.. gayet doğal...

bence o arkadaşa yazık ediyosunuz, erkek arkadaşınız adına üzüldüm...

Zaten çirkin birisi de değil. Mükemmel bi insan katekter anlamında beni çok seviyor itici gelen bi hali yok neden böyle oluyorum ki

Acaba herşey bu kadar kolay geliştiği için mi memnuniyetsiz oldunuz ve kafanız karıştı?

Yani ailenin olumlu olması sevgilinizin ailesinin olumlu olması. Bu kadar kolay olması evlilik yolunda hiç pürüz çıkmaması galiba sizi tatmin etmedi ben burdan konunuzu okuyunca öyle hissettim. Yalnışsam da kusura bakmayın.

Zaten çirkin birisi de değil. Mükemmel bi insan katekter anlamında beni çok seviyor itici gelen bi hali yok neden böyle oluyorum ki
Eğer daha tam tanıyamadığınızı düşünüyor bundan dolayı geriliyorsanızda aileler tanışsın ama söz veya nişanı seneye yazın yapın mesela? Normalde tanıştırmayın aileleri biraz daha bekleyin derdim ama herşey ayarlanmış gelmeyin demek olmaz herkes tanışsın kaynaşmaya başlasın çok ileri bir tarihte de söz/nişan yaparsınız o arada biraz daha düşünürsün kafanı toparlarsın?

Hayır doğru olabilir erkek arkadaşımin aşırı emin ve çok aşık halleri ufacık olumsuz konuşacak olsam aşırı tepkileri de böyle düşünduruyor olabilir. Zaten katekter olarak zor görünen çekici gelir ama zor görünen beni mutlu edemez evlilikte bu çok yanlış bi mantık

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz ilgilendiğiniz için ama aileler tanışırsa iş iyice garanti gözü olur

bence bu duygu elde etme duygusu şuan erkek arkadaşınız her kadının istiyeceği tavrı harketi var siz sıkılmışsısınız sevgiliniz biraz sert olup sizden uzaklaşsa bu sefer konu açıp nasıl döndürebilrim dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…