Çok acil konu ben ne yapayım şimdi ?

İlk karşıma çıkan değil ki.. Bir çok erkek arkadaşım oldu hiç kimseyle bu kadar ciddilesecek kadar uyuşmadım.

Görünümü ile ilgili aklım çok karışık derken neyi kastediyorsunuz o zaman?

10 kez görüştük. İlk zamanlar tarzını beğenmemistim her seferinde farklı bi görüntü geldi gözüme.
Yani 10 seferin 6 si çok iyi 4 u kafa karışık.

Telefonda sürekli görüşüyordun yüz yüze görüşmeyi ilk defa yapmadın değil mi daha öncede yüz yüze görüşmelerin oldu o zaman bu soğukluğu hissettin mi senin evlilik korkun var mı bu kişiyi beğenmiyor olsan ilk görüşmede soğurdun tam iş ciddiye binerken olması düşündürücü bunun ailesinden veya senin ailenden sizin birlikte olmanızı istemeyen var mı

10 kez görüştük. İlk zamanlar tarzını beğenmemistim her seferinde farklı bi görüntü geldi gözüme.

Tarzını değiştirirsin o kolay. Benim eşim evlenmeden önce ve şu an çok farklı. Kendine yakışanı bilmiyordu rastgele giyiniyordu. Neyle ne giyilir falan eh ti yani. Onlar değişir rahat ol. Önemli olan sana değer vermesi ve sevmesi

Ben sözüm olmadan önce ağlamıştım
Keza düğünde bile ‘hadi kaç kızım at şu duvağı’ diyordum kendime.
Çünkü evlilik korkum vardı, bir anda herkesin resmi şekilde onayladığı bir çift olmaya hazır değildim.
O dönemi atlatamasaydım hayatım boyunca evlenmezdim.
Bu durumun karşınızdakiyle mi yoksa sizden kaynaklı mı olduğunu çözmeniz gerek.

"Kafası büyük, yüzü kocaman, tipi şöyle giyimi böyle, o fakir, ailem zengin, hep para kısmak zorunda mı kalacağım, evde kalma yaşına geldim sevmesem de evleneceğim sanırım, nette fake hesaptan biriyle görüştüm etkilendim" vs vs son 3-5 ayda yazdığınız mesajların bir kısmı.

Tutku, aşk, sevgi nerede?

Karar sizin yani sizden vazgeçerse asıl o zman anlaşılır

Giyinişi görünüşü bazen gözüme iyi gözüken bazen de beni rahatsız eden bi sevgilim vardı
Hiç kavga etmezdik çok iyiydi ama bazen bu havada bu mont mu giyilir diye surat astığım bile olmuştu
Sonra anladım ki sevmiyormuşum
İnsan gerçekten sevince karşısındaki çuval giyse bile çekici geliyor çünkü
Yani sende bu adamı sevmiyorsun

Sözlenin sonra nisan yaparsiniz bu arada vakit kazanirsiniz daha da tanimak icin. Bence erken karar almissiniz. Biraz daha bekleyip emin olun

Tabi ki 10 defa yüz yüze görüştük aileler çok istiyor ama şey biraz maddi konular konuşuldu fedakarlık yapmam gerektiğini, sorumluluklar yüklencegimi fark ettim sonra ailemden uzağa gidicem 5 saatlik uzaklık gözüm korkmus olabilir mi

Yurt dışına çıkmışta memleketlimi görmüş gibi oldum bu mesajı okuyunca. Bende eğer bu insanla olmazsam evlenebilecegime inanmıyorum peki siz nasıl aştınız? Ve evleneceğiniz insana çok aşık mıydınız

Ya senin derdin ne?? Polemik yaşayacak durumda değilim git başkasına harca enerjini

Kapatmış ben okuyamiyorum . Sizin bu yazdıklarınızı okuyunca sorunun kimde olduğu bariz belli. Boşa dil dökmüşüz

8 sene beraberlik sonrası evlendim ben
Ona rağmen korkuları dibine kadar yaşadım
Tabi evliliğe ilk dönemde adapte olmada çok zorlandım.
Fazlaca özgür ruhlu ve evdeki kadın imajından son derece uzak bir karakterken, şimdi iki bebeğimin hakkından gelecek şekilde evrildim
Elbet sorunlarımız hatta çok çok büyük problemlerimiz oldu, yaşadığımız sıkıntılar bizi yordu falan filan.
Ama eğer sevmeseydim, asla evlenmez ya da sürdüremezdim.
Keza sürdürmeye yetecek sebebim yokken bile bazen eski günleri düşünüp yine devam edebiliyorum çünkü sevgim hala mevcut.

Bir evliliği sadece sevgi ayakta tutar ama karşılıklı olması gerekir.

Kapatmış ben okuyamiyorum . Sizin bu yazdıklarınızı okuyunca sorunun kimde olduğu bariz belli. Boşa dil dökmüşüz

Ruh hastası gibi 3 5 ayı mı mi takip ed

Kafam çok karışık gerçekten sevgi o zaman nasıl anlaşılır? Mesela çok seviyorum diyorsunuz ama ağlıyorsunuz. Ya da ben sevmiyorum desem ayrılmak zor gelmez üzülmem ya da konuşmak istemem. Seviyorum desem tarzı vs aklıma takılmaz git geller yaşamam

Benim sevgi kıstasım, karşımdaki insanı başkasıyla hayal etmektir, manyağım çünkü
Mesela siz sevgilinizin düğününü hayal edin, gelin siz değilsiniz ama.
Onu başkasıyla mutlu görmek, sizi adeta yok sayması ne hissettirir?

Duygularından emin değilsin , aşık değilsin , Sadece iyi biri diye elinden kaçırmak istemiyorsun.

Bu şartlarda evlilik olursa önce ona sonra size yazık edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…