• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok acil (resimli) :(

Malesef çıkacağını sanmam. Ama eğer kapanacak gibiyse yastıkla falan kamufle edin. Eşiniz gelince bi süre hep o deliğin üstüne denk gelecek şekilde oturun :)) yani bi süre idare ettikten sonra da siz sorun eşinize "sen burda sigara mı içtin ne bu? " :sinirli:
hahahhaha zeytinyağı gibi üste çıkmakta son nokta :D

• Beğen
Reactions: Yeu
"Mumun koltukta ne isi vardı"
ben en son mumu halıya boca ettim :( ayyy evim rezalet halde yaaa... taşınırken komple bırakıp çıksam eşyaları anca... :( mum yakmıştım uyuyakalmışız kanepede sonra, yatağa geçelim diye tek gözüm kapalı kalktım mumları söndüreyim dedim ama erimiş içinde birikmiş. nasıl elime aldıysam komple halıya boca oldu :( uyku sersemi hiç uğraşmadım da öylee gittim yattım...

ben en son mumu halıya boca ettim :KK43: ayyy evim rezalet halde yaaa... taşınırken komple bırakıp çıksam eşyaları anca... :KK43: mum yakmıştım uyuyakalmışız kanepede sonra, yatağa geçelim diye tek gözüm kapalı kalktım mumları söndüreyim dedim ama erimiş içinde birikmiş. nasıl elime aldıysam komple halıya boca oldu :KK43: uyku sersemi hiç uğraşmadım da öylee gittim yattım...
Mum lekesi çıkıyor ama, ben de bir kere masa örtüsüne boca ettim kocaman erimiş mumu. Önce üzerine peçete ya da tülbent koyup ütüyle fazlalığı aldım. Artık iyice temiz gelene kadar yaptım bunu. Sonra da kosla'nin leke çıkarıcısi ile bir güzel citiledim o kapağındaki şeyle. Fusya pembe olan mum çıktı tertemiz oldu. Halıyı atmadiysan deneyebilirsin :)

şu kadarcık delik için eşin kızacak mı sana.
ben buna takıldım, alt tarafı eşya yaaaa...

Mum lekesi çıkıyor ama, ben de bir kere masa örtüsüne boca ettim kocaman erimiş mumu. Önce üzerine peçete ya da tülbent koyup ütüyle fazlalığı aldım. Artık iyice temiz gelene kadar yaptım bunu. Sonra da kosla'nin leke çıkarıcısi ile bir güzel citiledim o kapağındaki şeyle. Fusya pembe olan mum çıktı tertemiz oldu. Halıyı atmadiysan deneyebilirsin :)
yok yok atmadım olay daha yeni yaşandı zaten. elimi bile sürmedim bu akşam iş çıkışı bir dalıcam üzerine artık elime ne geçerse.. söylediklerini de deneyeyim

Bizim evdeki durumun tam tersi. Bilmemkac liralık lüks koltuğun üstüne (bitanesi sari) bildiğin delmiş atmış. Sonra bi baktım yemek masası sandalyesinin üstünde de delik var. Oraya koş oraya koş derken 5,6 tane delik. Fazla tepki vermedim ömür boyu koruyamicagimi bildiğimden. Umarım eşiniz de tepki vermez :D

Ufacik bisey canini sıkma bu kadar esim kizcak diye.
Bilerek mi yaptin sanki.
Hic deme bile gorurse kazayla oldu dersin.
Heran hersey olabilir yani.

Benim de eşim o kadar Minik sigara yanığı yapmış ama hemen farkettim. 2 senedir hâlâ duruyor malesef

Bir yerde gormustum. Koltukta daha buyuk bir sigara yanigi vardi yani bildigin yarim cm capinda delik. Etrafi da yanik sarisi. Once sari kismi zimparalamislar. Sonra da aspirinle rengini acmislar. Koltugun gorunmeyen bir yerinden de jiletle tuy kaziyip deligin uzerine yapistirmislar. Dikkatli bakmayan asla goremezdi cok guzel olmustu.

Bir yerde gormustum. Koltukta daha buyuk bir sigara yanigi vardi yani bildigin yarim cm capinda delik. Etrafi da yanik sarisi. Once sari kismi zimparalamislar. Sonra da aspirinle rengini acmislar. Koltugun gorunmeyen bir yerinden de jiletle tuy kaziyip deligin uzerine yapistirmislar. Dikkatli bakmayan asla goremezdi cok guzel olmustu.
Son halinde etrafı acik duruyor aseton yuzunden mi ki?

Back
X