Çok acil ufak dik torbasız elektrikli süpürge tavsiyesine ihtiyacım var. Arnica AA 1321 MERLİN Elektrikli süpürgesini almıştım daha senesi gelmeden toz boşaltım yerinden çıkarıp boşaltırken cam gibi duran yerinden kırıldı ( zaten toz yeri çabuk dolduğundan sık boşaltırmasıda bir dertti)bu iki şey soğuttu atmak zorunda kaldım . Yeni bir tane günlük hafif olan elektrikli süpürge alıcam hangi markayı ,(uygun fiyatı olan ) süpürgeyi almamı tavsiye edersiniz.
bende bu konuda yardım istiyorum aslında. elektrikli süpürgem çok yoruyor. günlük kullanım için dikey şarjlı bi süpürge arıyorum. Fakir Darky ve Nilfisk Handy 2-in-1 Cyclonic arasında kararsız kaldım. günlük kullanım için el altında bi süpürge şart
Çok acil ufak dik torbasız elektrikli süpürge tavsiyesine ihtiyacım var. Arnica AA 1321 MERLİN Elektrikli süpürgesini almıştım daha senesi gelmeden toz boşaltım yerinden çıkarıp boşaltırken cam gibi duran yerinden kırıldı ( zaten toz yeri çabuk dolduğundan sık boşaltırmasıda bir dertti)bu iki şey soğuttu atmak zorunda kaldım . Yeni bir tane günlük hafif olan elektrikli süpürge alıcam hangi markayı ,(uygun fiyatı olan ) süpürgeyi almamı tavsiye edersiniz.
eşim ihlasta çalışıyor aura cleanmax maralı temizlik robotu tanıtımlarını yapıyor.hem süpürme işlemini yapıyorsun hemde halı yıkama işini aynı makinede yapabiliyorsun.derin dövücü dediği aparatı var halıyı yatakları kanepeyi koltukları nasıl temizlediğini görmeniz lazım bir taşla 2 kuş vurabilirisin anlayacağın hem yıkama hem sulu süpürge birarada cihazın tanıtımlarını ücretsiz yapıyolar tanıtm görmek istersen mesaj yaz