Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar evde tarhana yaptım fakat çok fazla kurutmuşum. Robattan geçiremedim. Onca malzeme ziyan olsun istemiyorum nasıl kurtarabilirim![]()
Bizimde basimiza geldi boyle birsey. Kiyma makinesinde cekmistik. Ama bi kismi yinede tam cekilmemisti. Umarim sizinki kurtulur.
Hic bulasma. Daha beter oluyor. Biz yaptik o hatayi. Kasap falan varmi tan8diginiz. Rica etseniz belki cekerler.Hay Allah kıyma makinem de yok ki
Sizce kaybettiği suyu tekrar eklesem, tekrar hamur yapıp kurutsam olur mu dersiniz ?
Evet böyle de olabilir belki. Nevreste'nin önerisini de alayım da ona göre bişeyler yaparım artık. İçinde birer kilo domates soğan biber 5 kg un var ziyan olursa çok üzülürümNevreste bılır bak bunu
Mantıken uzerıne azıcık su puskurtsen yagmur gıbı olur gıbı sankı yınede bılemıycem bacım
Evet böyle de olabilir belki. Nevreste'nin önerisini de alayım da ona göre bişeyler yaparım artık. İçinde birer kilo domates soğan biber 5 kg un var ziyan olursa çok üzülürüm![]()
Nevreste bugün yola çıkıyordu,biraz geç bakabilir.Nevreste bılır bak bunu
Mantıken uzerıne azıcık su puskurtsen yagmur gıbı olur gıbı sankı yınede bılemıycem bacım