- 23 Mayıs 2013
- 445
- 87
- 68
- Konu Sahibi cukulukurabiye
arkadaşlar girdiğim işte eğitim sürecinde herşeyden memnundum sevmiştim işi. ve sözleşme imzaladım 3 ay içinde işten çıkarsam tazminat ödeyeceğim vs diye. daha sonrasında 4 günde gerçek yüzlerini gördüm. hersey bambaska oldu o anlayışlı insanlar resmen baska insanlar oldular. bugun işten çok bunaldığım psikolojik olarak ve bedensel olarak çöktüğüm için ( boğazım ağrımaya basladı konustukça canım acıyordu ve işim sırf konusmak üzerine ,psikolojik baskı vardı üzerimde sürekli bir şeyler söylüyordu şef hakaret bile ediyordu çalışırken) izin istemeye gittim öğlen arasında ve ne olduysa oldu. bir diğer şef beni rahatlatmak için konusyordu gayet sakin bir şekilde ben ağlıyordum resmen artık o şeye getirdiler beni çöktüm 4 günde
çok pişman oldum imza attığıma ama basta her şey farklıydı
sonrasında diğer x şefi biz konusurken geldi hakaret etmeye bağırmaya basladı küçük düşürdü bağırdı resmen kışkırttı beni ben sadece izin istemeye gitmiştim veremem diyip konuyu kapatabilirlerdi
ama diğer x şefi benim cahilliğimden ve kötü halimden yararlanıp kışkırttı işten çıkmak için o an hiç sağlıklı düşünemedim kendimde değildim ne olduğnu bile hatırlamıyorum tam
benim ilk iş tecrübem o yüzden neyin ne olduğunu bile bilmiyordum bu güne kadar ama bugün anladım insanların nasıl olduğunu
ben en son tartışmada gitmek istiyorum dedim (izin amaçlı işten çıkmak için değil) resmen kovar gibi laflar söyledi gittim eşyalarımı toplarken bir dilekçe getirdi resmen şablon gibi hazırı vardı yazdım çıktım bir hışımla
o anı hatırlamıyorum desem yeridir kendimde değildim
onun sayesinde ben işten çıkmış gibi oldum
ama aslında o kovdu esas patronla görüşmek istedim görüştürmedi
ben şimdi ne yapabilirim bende dava açmak istiyorum açabilir miyim benim üzerime oynadı resmen daha kaç kişiye bunu yapmışlardır kimbilir
çok kötüyüm ağlamaktan canım çıktı o parayı ödeyemem bende ailemde
resmen kandırdılar
lütfen o zaman imza atmasaydın falan yazacaklar varsa hiç bir şey yazmasın zaten çok kötüyüm suan daha fazla üzülmek istemiyorum

ben şimdi ne yapabilirim bende dava açmak istiyorum açabilir miyim benim üzerime oynadı resmen daha kaç kişiye bunu yapmışlardır kimbilir

lütfen o zaman imza atmasaydın falan yazacaklar varsa hiç bir şey yazmasın zaten çok kötüyüm suan daha fazla üzülmek istemiyorum