Siz bilirsiniz diyor doktor.eşimde sen bilirsin diyor.işin kötüsü bende bilmiyorum.karar veremıyorjmDoktorunla karar vermen en iyisi.. yumurtaliklarinin hormonlarının durumuna göre o değerlendirme yapar bence. Ne olcagi belli olmaz tabi eğer sürekli böyle olucaksa başka yollar denenebilir. Rabbim kolaylık versin inşallah aldığın karar hayrına olur.
Tedavilerinizde ön birşeyler uygulandimi hep aynı doktor mu. Yani tatmin oldunmu tedavi şeklinden buda önemli. Yani başlamışken bırakmak ta zor sonuçta olursa yine olur olmazsa yine olmaz. İyi düşün pişman olma. Nasip neyse o olacak için nasıl rahat edecekse öyle yapinSiz bilirsiniz diyor doktor.eşimde sen bilirsin diyor.işin kötüsü bende bilmiyorum.karar veremıyorjm
Evt evet iğneler kullandım gelişmeleri için.bugün catlatmayı vur eger devam edeceksen dediTedavilerinizde ön birşeyler uygulandimi hep aynı doktor mu. Yani tatmin oldunmu tedavi şeklinden buda önemli. Yani başlamışken bırakmak ta zor sonuçta olursa yine olur olmazsa yine olmaz. İyi düşün pişman olma. Nasip neyse o olacak için nasıl rahat edecekse öyle yapin
kesinlikle doktorunu değiştirmelisin. hangi doktor nereye gidiyosun?Selam,ilk tüp bebek tedavimde 2 yumurtam oldu 1 döllendi 3.gün transfer edildi ve olumsuz.
2.tedavimde 6 yumurtam oldu 5 döllendi,5.güne giden olmadı tedavi iptal.
Şimdiki tedavimde 3 yumurtam oldu,sayı az oldugu için tedavıy devam edelımmı bırakalımmı diye bize bıraktı doktor ve hiç bi fikrim yok.
Ne yapalım sizce? Amh düşük bende,eşimdede sperm sorunu var sayı az morfoloji 0.
Devam dersek bugün çatlatma iğnesini olacağım.çok kararsızım fikir verin lütfen
Bahçeciymis sanirimkesinlikle doktorunu değiştirmelisin. hangi doktor nereye gidiyosun?
bahceci iyidir aslında, cem celik miBahçeciymis sanirim
Bahcecide oluyor bu mevzular çok maalesef değişik değişik. Yani tam olarak bilemem. Eski sayfaları okursanız yazmıştır belkibahceci iyidir aslında, cem celik mi
araştırır mısın aret kamar, bende kocaelide aret hocanın yetiştirdiği profa gidiyorum.Bahcecide oluyor bu mevzular çok maalesef değişik değişik. Yani tam olarak bilemem. Eski sayfaları okursanız yazmıştır belki
Neyi araştırayımaraştırır mısın aret kamar, bende kocaelide aret hocanın yetiştirdiği profa gidiyorum.
Himm ben diğer konuyla karistirmisim k.bakmauinYok hayır ben medipol bagcılara gidiyorum.gonca hanım
Öncelikle Rabbim şifa versin.Düşük spermin sebeblerini araştırdınız mı?Varikosel reflü var mı yaşınız çok geç değilse eşinizin iyi üroloğa gitmesini tavsiye ederim.Aslında tandığım çok iyi ürologlar var fakat onların muayne ücreti pahalı.Medical parkta Ömer bayrak var internette güzel yorumlar var.Eşinizin sperm değerlerini yükseltmeden bu işe girmeyin derim.Yinede siz bilirsinizSelam,ilk tüp bebek tedavimde 2 yumurtam oldu 1 döllendi 3.gün transfer edildi ve olumsuz.
Şimdiki tedavimde 3 yumurtam oldu,sayı az oldugu için tedavıy devam edelımmı bırakalımmı diye bize bıraktı doktor ve hiç bi fikrim yok.
Ne yapalım sizce? Amh düşük bende,eşimdede sperm sorunu var sayı az morfoloji 0.
Merhaba,esımde varıkosel var amelıyat oldu fakat nüksetti.ürologa gıttı tüp deneyin olurr dedıler hep,baska bı tedavi önermedilerÖncelikle Rabbim şifa versin.Düşük spermin sebeblerini araştırdınız mı?Varikosel reflü var mı yaşınız çok geç değilse eşinizin iyi üroloğa gitmesini tavsiye ederim.Aslında tandığım çok iyi ürologlar var fakat onların muayne ücreti pahalı.Medical parkta Ömer bayrak var internette güzel yorumlar var.Eşinizin sperm değerlerini yükseltmeden bu işe girmeyin derim.Yinede siz bilirsiniz
Rabbim şifa versin tedaviniz hayırla sonuçlanır inşallahSelam,ilk tüp bebek tedavimde 2 yumurtam oldu 1 döllendi 3.gün transfer edildi ve olumsuz.
Selam,kabul ettik 1i boş cıktı.1 tanesı döllenmemiş.1 tane 4.gün embrıyosu 2.kalite birazdan transfer olacak. Böyle olacagını bilsem iptal ederdim amaBira
Rabbim şifa versin tedaviniz hayırla sonuçlanır inşallahBen olsam eğer maddi açıdan durumum varsa kesinlikle kabul ederdim. 3 yumurta az değil ayrıca Allah bilir belki olumlu sonuçlanacak bilemeyiz ama kabul etmezseniz. Acaba tutar mıydı keşke deneseydim diyeceksiniz
Arkadaşım yazdıklarını okudum dualarım seninle. Hiç böyle düşünme kaliteden önemli bir şey varsa o da Allahın takdiri. Benim en iyi kalite embriyolarım negatif oldu hep. Sonra orta kalite ile hiç olmaz derken pozitifi gördüm. Dua et bol bol hayırlısıyla güzel sonuçlar al iinşallah.Selam,kabul ettik 1i boş cıktı.1 tanesı döllenmemiş.1 tane 4.gün embrıyosu 2.kalite birazdan transfer olacak. Böyle olacagını bilsem iptal ederdim ama
Cok cok teşekkür ederim umut oldunuzArkadaşım yazdıklarını okudum dualarım seninle. Hiç böyle düşünme kaliteden önemli bir şey varsa o da Allahın takdiri. Benim en iyi kalite embriyolarım negatif oldu hep. Sonra orta kalite ile hiç olmaz derken pozitifi gördüm. Dua et bol bol hayırlısıyla güzel sonuçlar al iinşallah.
Olsun bak embriyon olmuş olsunda sağlıkla bitanesi tutsun pişman olma bazen çok iyi embriyoların olur çok sayıda olur gene tutmaz. O yüzden pişman olma umudunu yitirmeSelam,kabul ettik 1i boş cıktı.1 tanesı döllenmemiş.1 tane 4.gün embrıyosu 2.kalite birazdan transfer olacak. Böyle olacagını bilsem iptal ederdim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?