• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok acil yardım !!!

kızlar hepinize teşekkür ederim ama bu defa durum farklı galiba bende öyle söyledim fakat bir kaç defa da yanındayken erkek arkadaşının teline mesajlar gelmiş cinsel içerikli sevgilisi hemen mesajı silmiş ayrıca telefonunu hiç baktırmıyormuş bir yere gittiklerinde telefon masanın üzerinde değil sürekli kısık sesli ce cebindeymiş bunları bildiğim için bir şey söyleyemedim direk size danışmak istedim öncelikle.
ee pardonda madem sevgilisi bukadar gizli kapaklı yaşıyorsa arkadaşınız ne diye bekliyor başını onun

Benim eşimin telefonuna bile geliyor öyle mesajlar. İş yerine gidip rezil mi ediyim adami?

aynı siteden benim hotmailime de bir sürü mailler geliyor sitenin ne olduğu hakkında bir fikrim yok silip geçiyorum ,mail adresimi nerden buluyorlar onu da bilmiyorum

kızlar hepinize teşekkür ederim ama bu defa durum farklı galiba bende öyle söyledim fakat bir kaç defa da yanındayken erkek arkadaşının teline mesajlar gelmiş cinsel içerikli sevgilisi hemen mesajı silmiş ayrıca telefonunu hiç baktırmıyormuş bir yere gittiklerinde telefon masanın üzerinde değil sürekli kısık sesli ce cebindeymiş bunları bildiğim için bir şey söyleyemedim direk size danışmak istedim öncelikle.
Spam maildir o banada bir sürü geliyor saçma sapan bir sürü mesaj hem de kendi ismimle düşünün artık uzun zamandır uğraşmıyorsun diye bir sürü saçma mesajlar,hatta geçenlerde telefonuma bile geldi resimime tıkla diye.Babamın telefonuna bile geldi x sitedeyim senin için özel resimlerim var diye.:KK70:

merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var.az önce arkadaşım aradı çok kötü durumda sevgilisinin hotmailine bakarken gizlisev diye bir siteye üye olduğunu ve oradaki mağlum kızlarla konuştuğunu görmüş mesajlar gelmiş hotmail'e direk gidip bağırıp çağırcağım iş yerinde rezil edeceğim falan diyor.Çok ağlıyor ve beni aradı böyle anlattı benimde birden kafam durdu.Bağırmak çözüm değil diye düşünüyorum direk ayrıl desem dinlemeyecek biliyorum.Sizce nasıl bir akıl vermeliyim.Kıza bekle biraz kafamı toparlayıp dönücem ben sana dedim ama ne yapıcam nasıl yol göstericem bilemiyorum bana bu konuda yardımcı olur musunuz?

Not: Sadece hotmaile gelen bildirimleri görmüş mesajların içeriğinden haberimiz yok.
sEVGİLİNİN HOTMAİLİNE YA DA HERHANGİ BİR MAİLİNE NİYE BAKILIR.
İşyerinde gidip bağıracağım demek ne demek ya.Kendini rezil eder ancak.Çocukmu kaç yaşında.Ben patron olsam,böyle bir olay olsa tuttuğum gibi polise götürürüm.Lafa bak işyerinde rezil edecekmiş.

merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var.az önce arkadaşım aradı çok kötü durumda sevgilisinin hotmailine bakarken gizlisev diye bir siteye üye olduğunu ve oradaki mağlum kızlarla konuştuğunu görmüş mesajlar gelmiş hotmail'e direk gidip bağırıp çağırcağım iş yerinde rezil edeceğim falan diyor.Çok ağlıyor ve beni aradı böyle anlattı benimde birden kafam durdu.Bağırmak çözüm değil diye düşünüyorum direk ayrıl desem dinlemeyecek biliyorum.Sizce nasıl bir akıl vermeliyim.Kıza bekle biraz kafamı toparlayıp dönücem ben sana dedim ama ne yapıcam nasıl yol göstericem bilemiyorum bana bu konuda yardımcı olur musunuz?

Not: Sadece hotmaile gelen bildirimleri görmüş mesajların içeriğinden haberimiz yok.
aman sakin olsun arkadaşınız, eski hotmail hesabıma benim de sürekli abuk subuk mailler gelirdi.. ki ben kadınım, erkekleri alakadar edecek tarzda maillerdi gelenler.. öyle bişeler olabilir bence.

Normalde öyle biri değil ama sanırım sinirden ne diyeceğini ne yapıcağını bilmiyor.Hotmaile de k.kartı extresi için açmış bakmış.

Ya yeminle işyerinde oturduğum yerde krize girdim şimdi millet neye gülüon diccek hahaha :KK70::KK70:
hehehe :KK70:kız söyleme sakın millete minnakın adı bamyaya çıkcakmış ona gülüyorum diye:KK70: bak konuyla vuruyor beni iş yerinde rezil etcen aklı sıra demi çakal seni:KK70:

bana "p.... büyütmek için " reklamlar geliyor yaaaa ahahhaha
kız bir emin olsun bence kesinlikle o_O

maşallah herkese de arzular okşanlar geliyormuş bana niye hiç gelmiyor öyle mailler acaba belli ki o tarz yerlerde takılıyor sevgilisi bir yerlere mailini vermiş filan.

Bana da geliyor bu tip mailler, deli oluyorum. Hiç bir alakam olmadığı halde bir sürü abuk sabuk site...
Bence asıl çirkin olan insanların kendilerin ait olmayan bir maili karıştırma hakkını kendinde bulması. Keşke yapmasaymış...

Back
X